zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 چرا زندگی ؟ چرا عشق ؟ چرا کامپیوتر ؟ چرا دار دنیا چقد سوال تکراری huh عشق خوبه اگه نبود نمیدونستم باید چیکار میکردم چون رشته کامپیوتر داره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 چقد سوال تکراری huhعشق خوبه اگه نبود نمیدونستم باید چیکار میکردم چون رشته کامپیوتر داره وا تکرارم کجا بووووود ؟؟؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 گذر زمان خوبه ؟ چرا ؟ شناخت خوبه یا اشنایی ؟ معرفت یا دلربایی ! چرا ؟ گذر زمان اینقده خوفه شناخت خب بابا سوالاتتونو رفرش کنید تکراریه cry 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 یه توصیه به من ؟ یه نصیحت ؟ یه بد گویی از من ؟ یه شکلک برا من ؟ برو تو پیجم آشپزی یاد بگیر سایتتون داره افت میکنه آشپزی بلد نیست فقط بلده کد بزنه mwah 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 از بین شبکه های سیما برا هر کدوم یه توضیح بده یا معرفیش کن شبک یک دو سه چهار مستند تکرراااااااااااری 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 اقتصاد فاسد به چی میگن ؟ نقد و اقتصاد حرام چیه ؟ شریک در اموال چیه اصلا ؟ تکرراااااااااااری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 تکرراااااااااااری گرایش سیاسی؟ اصولی؟اصلاحی؟ اعتدالی؟! نظرتان درباره ؛ زیباکلام ؟ شریعتمداری؟ محمد خاتمی؟ احمدی نژاد؟ باهوش ترین سیاست مدار ایران؟ سیاست کثیف است،از آن دوری کن ؛ چقدر به این جمله معتقدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 شما زود عصبانی میشید یا دیر ؟وقتی به شدت عصبانی هستید واکنشتون چیه ؟برای گردش جنگل ، دریا ، کوه ، کویر کدوم رو ترجیح میدید ؟روز رو بیشتر دوست دارید یا شب؟از ستاره شناسی سر رشته دارید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 به چه نوع فیلمی علاقه دارید ؟آخرین کتابی که خوندید ؟کدوم روزنامه رو مطالعه میکنید ؟اهل فوتبال و جنجالهای فوتبالی هستید و احیانا علاقه مند به برنامه نود ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 بهترین درسی که از زندگی گرفتید؟بهترین خبری که تا حالا شنیدید؟توصیف زندگی تو یه خط؟مهم ترین معیار انتخاب دوست؟راز خوشمزه درست کردن ماکارانی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 » آیا به رجعت اعتقاد دارید ؟ » آیا بنظر شما هر انسانی به این دنیا آمده تا وظیفه ی خاصی را انجام دهد ؟ اگر بله ، پس چرا بسیار از مــا زندگی خویش را بی هدف میگذارنیم ؟ چرا روزهــا را تکراری دیده و تکرار ساعت ها می نالیم ؟! و اگر خیر ، علت را بیان کنید » آرامش را در چه می بیندید و آیا در زندگیتــان آرامش جاریست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 یه شعر که در بچگی یادت هست رو کامل بخون یه شعر عاشقونه بگو که دوست داری یه شعر حماسی بگو به شعر در وصف بیست اسکریپت بگو یه شعر برای من بگو یه شعر برای آیناز یادم نیست عروسک قشنگ من قرمز پوشیده از همون اول خوشم نیومد ولی الان تازه علاقمند شدم تو ای ادمین خوب سایت بینهایت / تو ای ۲۰ اسکریپت بی غایت بده به من همه افزونه هایت / کنم آپدیت سایتم را برایت شعر واسه شما سخته بعدا میگم من واسه شادی بلدم بگم؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 توصیه خوبه یا نصیحت ؟ ازادی یا گرفتاری ؟ الف لام میم ,,,, یعنی چی ؟ Advice صد در صد گرفتاری آزادی لقمه نون میمونه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 وا تکرارم کجا بووووود ؟؟؟! نه برو قبلیا رو بخون خب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 نه برو قبلیا رو بخون خب والا خوندم تکرار ندیدم ( البته صندلی داغ یعنی رفتن رو اعصاب طرف ) خب خوشالم تونسم موفق شم devilexhausted لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 بهترین درسی که از زندگی گرفتید؟بهترین خبری که تا حالا شنیدید؟ توصیف زندگی تو یه خط؟ مهم ترین معیار انتخاب دوست؟ راز خوشمزه درست کردن ماکارانی؟ هیشکی واسه رضایت خدا کمکتون نمیکنه خبر خوشبختی یه نفر دیگه زندگی ینی لذت بردن از کاری که دوس داری معلومه دیگه برنامه نویس باشه یاهو خارج از کشور برنامه نویس باشه همین الان ماکارونی داریم سس خودتون درست کردید دیگه اضافات سوپری رو بهش نزنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 و اما توصیف تصویر فوووووق ! به به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 » آیا به رجعت اعتقاد دارید ؟ » آیا بنظر شما هر انسانی به این دنیا آمده تا وظیفه ی خاصی را انجام دهد ؟ اگر بله ، پس چرا بسیار از مــا زندگی خویش را بی هدف میگذارنیم ؟ چرا روزهــا را تکراری دیده و تکرار ساعت ها می نالیم ؟! و اگر خیر ، علت را بیان کنید » آرامش را در چه می بیندید و آیا در زندگیتــان آرامش جاریست ؟ اعتقاداتم رو دوس دارم واسه خودم بمونه بله هر کس به دلیلی زندگی میکند چون در معرض علایقش و راهی که واسش انتخاب شده قرار نگرفته آرامش ینی وقتی خوابت میاد بگی زن تو بیا بقیشو تموم کن و کامنت بذار فردا بفهمم چی کردی اونم عینکشو بزنه شروع کنه و بری بخوابی تا حدود زیادی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 گرایش سیاسی؟ اصولی؟اصلاحی؟ اعتدالی؟! نظرتان درباره ؛ زیباکلام ؟ شریعتمداری؟ محمد خاتمی؟ احمدی نژاد؟ باهوش ترین سیاست مدار ایران؟ سیاست کثیف است،از آن دوری کن ؛ چقدر به این جمله معتقدید؟ میترسم اسم سیاست میاد ohno جرات دار میخواد نظر بده باهوش like کلا سیاسی نیستم ینی جرات ندارم سیاسی باشم راستش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 شما زود عصبانی میشید یا دیر ؟وقتی به شدت عصبانی هستید واکنشتون چیه ؟ برای گردش جنگل ، دریا ، کوه ، کویر کدوم رو ترجیح میدید ؟ روز رو بیشتر دوست دارید یا شب؟ از ستاره شناسی سر رشته دارید ؟ من دیر قید طرف رو میزنم و سکوت میکنم و منتظر یه کلمه بعدیم که بشورمش و یا دهنشو سرویس کنم کوه مسلما شب نه ولی زمین شناسی هم به تخصص هام اضافه شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 و اما توصیف تصویر فوووووق ! به به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پاشووووو بریم بیرون فقط آرایشت رو پاک کن برگشتنی بشناسمت دمت گرم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 عه. راستی آواتار عوض کردین مبارکه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 عه. راستی آواتار عوض کردین مبارکه بله بله شما برو بالا جواب دو تا رو ندادی آ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 بله بله شما برو بالا جواب دو تا رو ندادی آ کدوما؟straight لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1395 کدوما؟straight لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 185 186 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده