AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 غول چراغ جادو اومده ازت 3 تا ارزو داره تا براورد کنه ,کدومارو ازش طلب می کنی ! چرا ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 صندلی داغ چیه ؟ الان گرمه یا سرده ؟ بعد تو دوس داری کی بشینه ؟ بهترین سوالات رو کی می پرسه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 نیاز به گشتن نیس که جناب عین آب روان معیین و مشخص هسش دیدین چقد عالیه دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 6 سوال از خودت کن و پاسخشم بده! ( دقیق نپرسی و جواب ندی باز میپرمااااااااااااا ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 نام کاربرارو بزار ( کاربری انجمن رو ) :: dizzy spiderman inlove heart flirt لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 چرا تو ؟؟؟؟ چرا بیست اسکریپت ؟؟ چرا من ؟؟؟ چرا علی آبادان ؟؟ چرا این همه سایت اسکریپت ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 انجمن خودت ایده ی کی بود ؟؟؟ استایل زیبایی داری !! خریدی ؟؟؟ چن ؟؟؟ مرچنت چیه ؟؟؟ آواتار کی بهتره ت انجمن ؟؟؟ با کی درگیری در انجمن ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 غول چراغ جادو اومده ازت 3 تا ارزو داره تا براورد کنه ,کدومارو ازش طلب می کنی ! چرا ... اول میگم داداش وجدانا یه دوزار داری بدی میخوام پول ناهار رو بدم؟ بعد میگم یه نت با سرعت دانلود ۶ گیگ بر ثانیه بده بعد یه همسر برنامه نویس عطا بفرمایید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 اول میگم داداش وجدانا یه دوزار داری بدی میخوام پول ناهار رو بدم؟ بعد میگم یه نت با سرعت دانلود ۶ گیگ بر ثانیه بده بعد یه همسر برنامه نویس عطا بفرمایید اووووووف چیکاره به همسر برنامه نویس داری آخه »: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 اووووووف چیکاره به همسر برنامه نویس داری آخه »: نمیشه که روی ۱۰ یا ۲۰ سال بقیه عمرم با کسی سر کنم که نمیدونه پی سی چیه در ضمن من میخوام یه تیم دو نفره باشم که دستمزد بهش ندم خب میشه دیگه، تازه دیدی یه برنامه نوشتی بعد ریزه کاری مونده آرزو میکنی که ای کاش چیزایی که تو ذهنته تایپ بشه سریع میگی خانم من دوستت دارم اونم جوگیر میشه همشو انجام میده یه چیزی تو مایه های جزوه نویسی دخترا برا پسرا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 نمیشه که روی ۱۰ یا ۲۰ سال بقیه عمرم با کسی سر کنم که نمیدونه پی سی چیه در ضمن من میخوام یه تیم دو نفره باشم که دستمزد بهش ندم خب میشه دیگه، تازه دیدی یه برنامه نوشتی بعد ریزه کاری مونده آرزو میکنی که ای کاش چیزایی که تو ذهنته تایپ بشه سریع میگیخانم من دوستت دارم اونم جوگیر میشه همشو انجام میده یه چیزی تو مایه های جزوه نویسی دخترا برا پسرا خب حرفت درست ولی دیه اینطور نیسشا خانوما به این زودی گول نمی خورن اونم از کیا از آقایووون ؟؟!!! نه اصلا نمیشه اینطور ( حالا شما فکر اینو کن ناهار و شام رو هم بار میزاری ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 انجمن خودت ایده ی کی بود ؟؟؟ استایل زیبایی داری !! خریدی ؟؟؟ چن ؟؟؟ مرچنت چیه ؟؟؟ آواتار کی بهتره ت انجمن ؟؟؟ با کی درگیری در انجمن ؟؟ خودم نه اصلاح کردم نمیدونم شاید به انگلیسی بگین بفهمم آواتار چیه بابا عکس خودتون رو بذارین بفهمیم با کی حرف میزنیم همه گلن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 صندلی داغ چیه ؟ الان گرمه یا سرده ؟ بعد تو دوس داری کی بشینه ؟ بهترین سوالات رو کی می پرسه ؟ خدا خیرت بده من دارم یخ میکنم بعد میرم پشت میزی میشینم که چند ثانیه پیش همکارم بلند شد اون میشه صندلی داغ الان آدم راغ میشه( سرده) همون همکارم که من جاش نشستم نباید بذاریم صندلی دست نااهل بیفته من تا آخرین گرمای وجودم رو به صندلی منتقل میکنم شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 نام کاربرارو بزار ( کاربری انجمن رو ) :: dizzy spiderman inlove heart flirt من فقط شما رو میشناسم ۱۰ درصد اونم آخری رو نسبت میدم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 چرا تو ؟؟؟؟ چرا بیست اسکریپت ؟؟ چرا من ؟؟؟ چرا علی آبادان ؟؟ چرا این همه سایت اسکریپت ؟؟؟ پس کی هان؟ devil آخه غیر ۲۰ اسکریپت کجا میشه یه انجمن به این وسعت دید که به روز باشه هستا ولی قدیمی شدن چون زیرا چون فلافل میزنه اعلا چون هر کی یه اسکریپت داشته و یاد گرفته باش کار کنه فکر کرده میتونه انجمن بزنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 teethپشتتون نسوخت این همه نشستین رو صندلی داغlaugh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 8، 1395 teethپشتتون نسوخت این همه نشستین رو صندلی داغlaugh نه بابا تازه گرم شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 teethپشتتون نسوخت این همه نشستین رو صندلی داغlaugh باید بیشتر از اینا بسووووووووزه آآآآآآآآآآآ happy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 چرا زندگی ؟ چرا عشق ؟ چرا کامپیوتر ؟ چرا دار دنیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 گذر زمان خوبه ؟ چرا ؟ شناخت خوبه یا اشنایی ؟ معرفت یا دلربایی ! چرا ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 یه توصیه به من ؟ یه نصیحت ؟ یه بد گویی از من ؟ یه شکلک برا من ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 از بین شبکه های سیما برا هر کدوم یه توضیح بده یا معرفیش کن شبک یک دو سه چهار مستند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 اقتصاد فاسد به چی میگن ؟ نقد و اقتصاد حرام چیه ؟ شریک در اموال چیه اصلا ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 یه شعر که در بچگی یادت هست رو کامل بخون یه شعر عاشقونه بگو که دوست داری یه شعر حماسی بگو به شعر در وصف بیست اسکریپت بگو یه شعر برای من بگو یه شعر برای آیناز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 10، 1395 توصیه خوبه یا نصیحت ؟ ازادی یا گرفتاری ؟ الف لام میم ,,,, یعنی چی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده