mrrashidpour 255 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 کدوم یک از فیلم های سایتت رو بیشتر دوست داری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 درباره گوگل 10 خط بنویس گوگل یه بچه اس که همه چی رو زود یاد میگیره و به مردم که باباش باشن نشون میده از دست بعضیا دلگیر میشه بلاکشون میکنه به بعضیا هر روز سر میزنه ولی بعضیا رو از حلقه دوستیش حذف میکنه اگه بهش پول بدی بقیه رو ول میکنه تو رو به باباش نشون میده ازت تعریف میکنه البته الان بزرگ شده یه خورده ریش و سبیل درآوره و تبلیغات نوین میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 اگه پلیس فتا به سایتت گیر بده چکار میکنی؟ هیچی بدون هیچ دردسری سایتو میبندم و میرم پیگیر میشم ببینم اگه مشکل از من بود که هیچی اگه نه که تا بالاترین مرتبه هم شده میرم که ثابت کنم اشتباه کردن و ضمانت نامه میگیرم که دانش کافی نداشتن باعث مسدود شدن سایتم شده که در سایت درج کنم کاربرام نپرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 لوگو پلیس فتا چیه؟ نمیدونم اهمیت نمیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 کدوم یک از فیلم های سایتت رو بیشتر دوست داری؟ big bang theory لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 تو عکست اون دست کیه بالا سمت راست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 چه بازی کامپیوتری (موبایل هم حساب) رو بیشتر دوست داری؟دوست داری تو اون بازی چی تغییر کنه؟ جنگ های صلیبی دوس دارم پادشاه های ایرانی هم درشون بیارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 بهترین لحظه امتحان چه وقتیه؟بیشترین تقلبی که گرفتی چه زمانی و از چه کسی بود؟ اون موقع که به برگت نگاه میکنی و میدونی سوالا رو خوندی ی از قبل بهت رسیده من یادم نیست کی تقلب کردم همیشه راهنمایی و دبیرستان که خودم برگه هامو تصصیح کردم غیر امتحان نهاییا کاردانی که مراقب و رئیس روئسای داشگاه میشناختنم و چند بار (هعععی یادش بخیر ) سیستم سما رو تحت تاثیر قرار دادم و ویندوز آموزش رو عوض کردم دیگه وقتی امتحانا میشد خودشون نمیذاشتن بنویسم برگه رو از دستم میکشیدن و خودشون برام مینوشتن (یه بار دیر رفتم امتحان رام ندادن بجام صورتجلسه رو امضا کرده بودن و 20 شدم) کارشناسیم دقیقا همینور ولی ادمای مختلف لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 درباره wtf سه خط بنویس؟ وقتی کلی کد زدم بعد به { گیر داده ویژوال و باید دوباره 5 دقیقه برنامت کامپایلش طول بکشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 بهترین فیلمی که دیدی رو جوری تعریف کن که من مجاب بشم برم اون فیلم رو ببینم اسکورپین یه سریاله که تاره دارم میبینم درباره یه برنامه نویس ایرلندی نابغس که داره همین الانم تو امنیت ایالات متحده کار میکنه و با برنامه نویسی و iq که 197 هست میتونه مشکلات رو حل کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 این سه تا دقیقا چکار میکنن؟Sure اینا فیلما رو نشون میداد ولی دیدم سرعت لود رو 2 ثانیه دیر میکنه فایل js رو ورداشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 این موزیک ها رو ادامه اش رو بنویس دختر بندری تو چقدر نازی اهل ..... امشوشوشه لیپک لیلیلونه ، امشوشوشه ..... یاران چه غریبانه .... جان مریم چشم هاتو وا کن .... ای کاروان ای کاروان من دزد شب رو نیستم ...... پورسون پورسون لرزون لرزون اومدم در خونتون ....... teethteethteethteeth آبادان نمیدونم چی چی اهوازی یاروم گمونم گلستونه رفتن از این خانه هم حذف شده رکورد تو هم حذف شده دیتابیس پستی اضاف کن الکسا بالا ، گوگل جان یالا پستمو کن ایندکس هااااای پستمو کن این دکــــــــــــــــــس ای کاروان ای کاروان من بقیشو بلد نیستم پورسون پرسون غلط کردی خو تلگرام پیام میدادی اسکایپ زنگ میزدی بیکاری عمو پاشدی اومدی تا اینجا که چی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 نا کاربرارو بزار کنارشون : (angry) cool cry exhausted happycry huh ج دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 کدام زبان های برنامه ویسی علاقه داری ؟کدامش رو خوندی ؟ کدام هاش رو خوب حرفه ایی بلدی ؟ سی شارپ سی شارپ سی شارپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 نظرت در مورد عکس پروفایل من چی هست ؟کدام آنتی ویروس خوب هست ؟ دلیل خوب بودنش چی هست ؟ جالب نیست عوضش شدن چش ادمو میزنه هیچکدام -- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 کد های مخرب سیستم رو بلدی ؟تا حاال کسی هک کردی ؟ به نظرت هک کردن یک وای فای حرام هست ؟ بله چه جورم بله حدود 40 یا 50 بار این کارو کردم من در مورد حلال حرومی نظری ندار م اگه کارت گیر باشه مشکلی نیست البته نه اینه تلگرامتم با اون چک کنی دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 یه شعر که در بچگی یادت هست رو کامل بخونیه شعر عاشقونه بگو که دوست داری ج دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 بهترین برند تبلت پیش تو ؟بهترین مدل دقیق تبلت ؟ بهترین برند گوشی ؟ بهترین مدل گوشی ؟ بهترین برند لپ تاب ؟ بهترین مدل لپ تاب ؟ ج دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 درباره روز های هفته هرچی دوست داشتی بگو شنبه سلام عزیزم یکشنبه عه یه شمبه تویی داداش خوبی؟ دوشنبه سلاااام خانم دوشنبه خوبین شما ؟ پدر خوبن؟ سه شنبه گندت بزنن بدبخت خاک تو سرت چهار شنبه آقا سلام یه کارتن از این چی توز زردا میدین؟ پنج شنبه عمو نمیتونی را بری مجبوری میای تو هفته جمعه خانووووووووووووووووم کو صبانه پس ساعت 3 شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 چهار کلمه انگبسی که در اولین لحظه به ذهنت میاد تا کسی میگه انگلیسی بلدیچهار اسم بازیگر چهار اسم هنزمند چهار اسم بازیکن فوتبال ایرانی چهار اسم بازیکن فوتبال خارجی ده اسم دختر teeth congratulation-happines-hi-absolutley بازیگر با نام شماره 1 بازیگر با نام شماره 2 بازیگر با نام شماره 3 بازیگر با نام شماره 4 من من من من بازیکن فوتبال ایرانی 1 بازیکن فوتبال ایرانی 2 بازیکن فوتبال ایرانی 3 بازیکن فوتبال ایرانی 4 یلدا پریا سحر آیناز شادی یلدا پریا سحر آیناز شادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 درباره ای نماد چی میدونی؟ خیلی چیزا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1395 تو عکست اون دست کیه بالا سمت راست عباسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در دی 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1395 عکست مال کجاست؟ هدف این عکست چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1395 اگه بخوای کد نویسی ای جز سی شارپ یادبگیری چی یادمیگیری؟ Unity رو یاد میگیرم که با c یا c++ هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1395 دوست داری عکسات رو چه کسی ببینه و بقیه نبینن؟ آخه تو این فروم نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده