• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
maghami

کد رفتن به سایت

31 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

 

یه کد میخوام که تو برگه وردپرس بزارم که کاربر خودش آدرس را وارد کنه و بعد از کلیک به صفحه مورد نظرش برود.

مثلا من بزارم

بروscript.ir.......

و کاربر به جای نقطه چین بزاره 20 و بعد از زدن کلید برو , به سایت 20script.ir وارد بشه.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد نیست

شما باید به اسکریپت php ساده برای این کار بنویسید که یه تابع ورودی داشته باشه که داخل یه تابع اصلی هست

وقتی تابع ورودی ثبت بشه کل تابع تغییر بکنه و با زدن دکمه برو وارد آدرس کامل بشه

چه استفاده ای میخواید بکنید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

این کد رو بزار بعد از چند ثانیه اتوماتیک وارد صفحه مورد نظر میشه

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوستان

اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

 

یه کد میخوام که تو برگه وردپرس بزارم که کاربر خودش آدرس را وارد کنه و بعد از کلیک به صفحه مورد نظرش برود.

مثلا من بزارم

بروscript.ir.......

و کاربر به جای نقطه چین بزاره 20 و بعد از زدن کلید برو , به سایت 20script.ir وارد بشه.

 

 

  • سلام

  • ابته اسکریپت این کارم هسش مثل خود بیست اسکریپت

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

     

  • و

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • سلام

  • ابته اسکریپت این کارم هسش مثل خود بیست اسکریپت

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

     

  • و

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

تشکر.اما من نمیخوام ریدایرکت کنم.میخوام آدرس هر لینکی که توسط خود کاربر وارد میشه به اون آدرس بره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این کد نیست

شما باید به اسکریپت php ساده برای این کار بنویسید که یه تابع ورودی داشته باشه که داخل یه تابع اصلی هست

وقتی تابع ورودی ثبت بشه کل تابع تغییر بکنه و با زدن دکمه برو وارد آدرس کامل بشه

چه استفاده ای میخواید بکنید ؟

 

ممنون.نمونه اسکریپت اگر کسی داره ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ممنون.نمونه اسکریپت اگر کسی داره ممنون میشم

خدمت شما

از این نمونه میتونید کپی برداری بکنید

نیاز به ویرایش داره تا بشه اونی که میخواید

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تشکر.اما من نمیخوام ریدایرکت کنم.میخوام آدرس هر لینکی که توسط خود کاربر وارد میشه به اون آدرس بره

 

 

  • مواردی که بنده بتون دادم با کمی ویرایش میتونین مثل خواسته ی دلخواه خودتون کنین دوست عزیز

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

این کد رو بزار بعد از چند ثانیه اتوماتیک وارد صفحه مورد نظر میشه

 

ممنون- میشه کدی بدین که بصورت دستی وارد بشه و اتومات به آدرس نره؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ممنون- میشه کدی بدین که بصورت دستی وارد بشه و اتومات به آدرس نره؟؟

 

 

  • همجین موردی با کد شاید امکان پذیر نباشه تنها راهش همون اسکریپت های بالا هسش

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

n

 

خدمت شما

از این نمونه میتونید کپی برداری بکنید

نیاز به ویرایش داره تا بشه اونی که میخواید

 

خدمت شما

از این نمونه میتونید کپی برداری بکنید

نیاز به ویرایش داره تا بشه اونی که میخواید

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

 

خیلی ممنون- دقیقا همین چیزی هست که میخوام.

پس از نصب آدرسی که باید به اون صفحه برم چیه؟ چون هر مدل که وارد میکنم باز نمیشه.

 

یا اگر کسی بتونه اون سه تا فایلش -جاهایی که باید آدرس سایتمو بزارم ویرایش کنه واسم ارسال کنه ممنون میشم.

 

البته با وردپرس کار میکنم.کد های کوچکتر هم پیدا کردم اما جوابگو نبود و بعد از زدن کلید برو سایت رو باز نمیکنه.

مثل این: اینم اگر کسی بتونه ویرایش کنه خوبه..

 

 

 

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

<title>Untitled Document</title>

<script language="javascript" type="text/javascript">

function disp_confirm()

{

var r=prompt("نام سات را وارد کنید؟","site");

}

</script></head>

 

<body>

<input type="button" onclick="disp_confirm()" value="وارد کردن آدرس سایت" />

</body>

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ممنون- میشه کدی بدین که بصورت دستی وارد بشه و اتومات به آدرس نره؟؟

از همین کد استفاده کن و ثانیه ورود به سایت یا صفحه مقابل رو از پنج ثانیه به 999999 تغییر بده ! بنظرم کاربر 9999999 ثانیه نمیمونه تو سایت sheklak

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میثم جان میخوام بصورت دستی کاربر آدرس را وارد کنه و به سایت مورد نظر خودش هدایت بشه.

نمیخوام من آدرس بدم که اتومات ریدایرکت بشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میثم جان میخوام بصورت دستی کاربر آدرس را وارد کنه و به سایت مورد نظر خودش هدایت بشه.

نمیخوام من آدرس بدم که اتومات ریدایرکت بشه.

 

 

  • همچین مورد بالا هم گفته شد به شما که امکان پذیر نیسش دوست عزیز فقط با اون اسکریپت می تونید اعمال کنین

  • اما از ابزارهای انتققال دهنده هم میتونین استفاده کنین

  • و یا اگر بصورت اختصاصی میخوایین اطلاع بدین انجام شه براتون

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد را بدست آوردم.اما وقتی کلید برو را میزنم لینک باز نمیشه. اگر کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا

<meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type" />

<title>Redirect</title>

<style type="text/css">body{background:url(images/footer-bg.gif) repeat-x ;margin:0px;padding:0px;font-size:11px;font-family:tahoma;direction:rtl;}

.head{}

input,button{border:1px solid #bcbcbc;-webkit-border-radius: 5px;border-radius: 5px;height:25px;background:#fbfbfb;}

input:hover{border:1px solid #9f13b8}

 

</style>

</head>

<body>

<div style="font:12px tahoma;margin:0px;">

 

برو به: <input style="width:400px;" maxlength="255" dir="ltr" name="url" id="url" value="http://" type="text" />

<input style="font:12px tahoma; background:#efefef;color:#6e6e6e;" value="برو!" type="submit" />

</form>

<noframes>

<script type="text/javascript">

 

</script>

</noframes>

</div>

</body>

</html>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • ادرس باید در این بخش اعمال شه
  • لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.


     


  • شما کد رو در نمونه ایی از ادرس بزار و لینک دمو بده تا بررسی شه

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • ادرس باید در این بخش اعمال شه

  • لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

     

     

     

  • شما کد رو در نمونه ایی از ادرس بزار و لینک دمو بده تا بررسی شه

 

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

این اسکریپت که داده بودین ولی رو "برو "کلیک میکنم باز نمیکنه.

اون کد هم امشب میزارم آدرس بهتون میدم .

ممنون از راهنمایی و پیگیریتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

این اسکریپت که داده بودین ولی رو "برو "کلیک میکنم باز نمیکنه.

اون کد هم امشب میزارم آدرس بهتون میدم .

ممنون از راهنمایی و پیگیریتون

 

 

  • اشتباه نصب فرموده ائید دوست عزیز - اطلاعات بدین نصب و راه اندازی شه

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • اشتباه نصب فرموده ائید دوست عزیز - اطلاعات بدین نصب و راه اندازی شه

 

 

اگر میشه همینجا راهنمایی و آموزش بدین که هم رفع ایراد بشه و بقیه هم استفاده کنند خیلی خوبه.

اگر هم لازمه ایمیلم پیام بدین و مواردی که لازمه بهتون بدم،

مرسی از پیگیریتون آیناز جان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگر میشه همینجا راهنمایی و آموزش بدین که هم رفع ایراد بشه و بقیه هم استفاده کنند خیلی خوبه.

اگر هم لازمه ایمیلم پیام بدین و مواردی که لازمه بهتون بدم،

مرسی از پیگیریتون آیناز جان

 

 

  • چشم

  • در فایل های روبروی شما در چندین بخش اگر باز کنین از هسات خودتون - نوشته شده که go.persianscript.ir باید ویرایش کنین و ادرس سایت محل نصب رو بزارین

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • چشم

  • در فایل های روبروی شما در چندین بخش اگر باز کنین از هسات خودتون - نوشته شده که go.persianscript.ir باید ویرایش کنین و ادرس سایت محل نصب رو بزارین

 

 

این فایل ایندکسشه.اون آدرس که گفتینو نداره..

میشه یه نفر اینو ویرایش کنه وآدرسو با نام mysiteبزاره !

 

<?if (!empty ($_GET["url"])) {

$persianscript= $_GET["url"];

}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

">

<html>

 

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title>PersianScript Redirector</title>

<link rel="icon" href="

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

" type="image/x-icon">

 

</head>

<frameset rows="50,*,40" frameborder="0" framespacing="0" border="0">

<frame src="header.php" name="header" scrolling="no">

<frame src="go.php?url=<? echo $persianscript?>" name="main" scrolling="auto">

<frame src="footer.php" name="footer" scrolling="no">

</frameset>

 

</html>

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این فایل ایندکسشه.اون آدرس که گفتینو نداره..

میشه یه نفر اینو ویرایش کنه وآدرسو با نام mysiteبزاره !

 

<?if (!empty ($_GET["url"])) {

$persianscript= $_GET["url"];

}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

">

<html>

 

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title>PersianScript Redirector</title>

<link rel="icon" href="

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

" type="image/x-icon">

 

</head>

<frameset rows="50,*,40" frameborder="0" framespacing="0" border="0">

<frame src="header.php" name="header" scrolling="no">

<frame src="go.php?url=<? echo $persianscript?>" name="main" scrolling="auto">

<frame src="footer.php" name="footer" scrolling="no">

</frameset>

 

</html>

 

 

 

 

 

  • هسش دوست عزیز

  • شما باید در کلییه فایل ها بگردین در 3 فایل اون رو عوض کنین

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این فایل ایندکسشه.اون آدرس که گفتینو نداره..

میشه یه نفر اینو ویرایش کنه وآدرسو با نام mysiteبزاره !

 

<?if (!empty ($_GET["url"])) {

$persianscript= $_GET["url"];

}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

">

<html>

 

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title>PersianScript Redirector</title>

<link rel="icon" href="

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

" type="image/x-icon">

 

</head>

<frameset rows="50,*,40" frameborder="0" framespacing="0" border="0">

<frame src="header.php" name="header" scrolling="no">

<frame src="go.php?url=<? echo $persianscript?>" name="main" scrolling="auto">

<frame src="footer.php" name="footer" scrolling="no">

</frameset>

 

</html>

 

 

 

 

 

  • هسش دوست عزیز

  • شما باید در کلییه فایل ها بگردین در 3 فایل اون رو عوض کنین

  • نمونه

  • لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

     

     

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • هسش دوست عزیز

  • شما باید در کلییه فایل ها بگردین در 3 فایل اون رو عوض کنین

  • نمونه

  • لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

     

     

 

 

من دیگه کم آوردم-نتونستم یاد بگیرم..

به جای persianscript

آدرس آموزشی را گذاشتم.

<? echo $go.addiran.com?>

اما باز هم موفق نبودم.

سابدومین هم ساختم به نام go و فایلها همونجا اکسترکت شده.

crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • شما بجای persianscript باید ادرس سایت اصلی خودتون رو بزارید نه بصورت go

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.