alireza13802001 23 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 سلام و خسته نباشید من میخواستم کاری کنم که کاربرام بتونند توی صفحه محصولات سایت نظر بدهند اما نمیشه به نظرتون آیا پلاگینی هست که بتونه این کار رو بکنه یه جایی توی خود edd انگار نوشته بود اجازه نقد و بررسی محصولات که حالا هر چی میگردم دنبالش پیداش نمیکنم به نظرتون چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1395 یه نفر به سوال منم جواب بده پسnarhatcrycrycry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 فعال کردن دیدگاه در edd function custom_enable_comments( $supports ) {return array_merge( $supports, array( 'comments' ) );};add_filter( 'edd_download_supports', 'custom_enable_comments' ); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 فعال کردن دیدگاه در edd function custom_enable_comments( $supports ) {return array_merge( $supports, array( 'comments' ) );};add_filter( 'edd_download_supports', 'custom_enable_comments' ); کجای فایل فانکشن بزارمش؟؟؟؟ رجا گذاشتم کار نکرد میتونید خودتون برام بزاریدش؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 کجای فایل فانکشن بزارمش؟؟؟؟ رجا گذاشتم کار نکرد میتونید خودتون برام بزاریدش؟؟؟؟ شما در اولین سطر فایل function بایس بزارین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 شما در اولین سطر فایل function بایس بزارین کار نمیکنه میشه دقیقا بگید کجا بزارمش؟ سطر اول قبل از باز شدن php یا یعدشکه نمیدونم کجا میشه من کدنویسی هههیییییییچچچچچیییییییی بلد نیستم.cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 زیر پی اچ پی <?php لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 کار نمیکنه میشه دقیقا بگید کجا بزارمش؟ سطر اول قبل از باز شدن php یا یعدشکه نمیدونم کجا میشهمن کدنویسی هههیییییییچچچچچیییییییی بلد نیستم.cry سلام باید بعد از بازشدن php در سطر اول و یا در اخر فایل فانکشن بعد از کدهای php بزارین فایل فانکشن رو بزارید اینجا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.