gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 سلام دوستان وقتتون بخیر ، ایمیلی امروز صبح باسه ی من اومده بود ، مبنی بر "مسترکارت با15دلار رایگان" بنده خودم تست کردم درست بود. گفتم برای شما هم به اشتراک بزارم شما به دردتون بخوره. مستر کارت با 15 دلار رایگان بهتون 15 دلار رایگان برای خرید های دلاری میده ، آموزش زیر رو بخونید: فکر کردم میتونه جالب باشه برای من ۳ روز طول کشید ... قسمت آخر هم از ip ایران استفاده نکردم پیشنهاد میکنم کاربران استفاده کنن و نتیجه رو به دوستانتون اطلاع بدید ... ابتدا به لینک زیر مراجعه میکنیم : --- لینک حذف شد. --- سایت تقلبی بر روی این گزینه کلیک کنید Create A Free Account در این مرحله گزینه ها را پر کنید. 1.UserName: نام کاربری 2.Password: کلمه عبور (حتما باید بین 7-15حرف باشد) 3. Email: ایمیل شما 4. Gender: زن یا مرد بودن (Female: زن / Male: مرد) 5. Date of Birth: تاریخ تولد به میلادی (راست ترین قسمت را به 1980 تغییر دهید) 6. حروف را داخل کادر وارد کنید. 7. بر روی Create Free Account کلیک کنید و صفحه جدیدی نمایان می شود، و این تازه شروع کار است، اطلاعات اکانت شما نمایش داده میشود : مقدار پول شما صفر می باشد، و کمی پایین تر قسمتی قرار دارد با نام : Surveys وارد یکی از گزینه ها شوید صفحه جدیدی نمایان می شود یک مکان برای نوشتن ظاهر می شود، هر چیزی که می خواهید وارد کنید و بعد بر روی گزینه زیر کلیک کنید : submit reviews وقتی صفحه دیگری بازشد بر روی گزینه زیر کلیک کنید: Home صفحه دیگری باز می شود، مشاهده میکنید که پول شما مقداری افزایش داشته (برای مثال 0.30 دلار شده است) دوباره سراغ همان جایی که گفتم بروید (Surveys) : و دوباره روی یکی از گزینه کلیک کنید و اینکار را آنقدر ادامه دهید تا پول شما به 15 دلار برسد. (اگر گزینه ها تمام شد نگران نباشید باید یک مدت صبر کنید تا گزینه های جدید نمایان شود) نکته: راه دیگر برای افزایش مقدار پول حساب شما دعوت دوستانتان است. به این صورت: در صفحه اصلی (Home) به این قسمت بروید: Invite Friends در مقابل Link لینک اختصاصی شما قرار دارد. آنرا به دوستانتان معرفی کنید تا مراحل شما را طی کنند. به ازای ثبت نام کردن هر کدام از دوستانتان مبلغی به پولتان اضافه میشود. وقتی پولتان به 15 دلار رسید بر روی این گزینه کلیک کنید: Redeem Money بعد به صفحه دیگری میروید، به شما شماره کارت ویزا اهدا می شود ویزا کارت مجانی رایگان دریافت می کنید که دارای 15 دلار موجودی است و به وسیله آن میتوانید در آفرها ثبت نام کنید یا هر چیز که می خواهید بر روی اینترنت می توانید خریداری کنید. می تونید این روش رو برای دوستاتون بفرستید یا گروهی دارید ، کانالی دارید ، در اونجا تبلیغش کنید. همه ی ایمیل به شرح بالا بود.دوست داشتید امتحان کنید. با تشکر از همگی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 its fake! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در فروردین 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 its fake! حالا نمیدونم باور کنید تقلبی هستش یا نه ، من خودم به 15 دلار نرسیده ، ولی تست کردم ، پول رو به حساب کاربریت اضافه میکنه ، شما هم امتحان کردید که میگید تقلبی هستش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 سلام به بخش معرفی وب سایت ها انتقال داده شد معمولا این سرویس دهنده ها کارشون جذب هس و .... زیاد جدی نگیریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 حالا نمیدونم باور کنید تقلبی هستش یا نه ، من خودم به 15 دلار نرسیده ، ولی تست کردم ، پول رو به حساب کاربریت اضافه میکنه ، شما هم امتحان کردید که میگید تقلبی هستش؟ بله. متاسفانه اصلا پرداخت نمی کنن. میتونید ی سزچ کوچولو در مورد این سایت بزنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 سلام دوستان وقتتون بخیر ، ایمیلی امروز صبح باسه ی من اومده بود ، مبنی بر "مسترکارت با15دلار رایگان" بنده خودم تست کردم درست بود. گفتم برای شما هم به اشتراک بزارم شما به دردتون بخوره. مستر کارت با 15 دلار رایگان بهتون 15 دلار رایگان برای خرید های دلاری میده ، آموزش زیر رو بخونید: فکر کردم میتونه جالب باشه برای من ۳ روز طول کشید ... قسمت آخر هم از ip ایران استفاده نکردم پیشنهاد میکنم کاربران استفاده کنن و نتیجه رو به دوستانتون اطلاع بدید ... ابتدا به لینک زیر مراجعه میکنیم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بر روی این گزینه کلیک کنید Create A Free Account در این مرحله گزینه ها را پر کنید. 1.UserName: نام کاربری 2.Password: کلمه عبور (حتما باید بین 7-15حرف باشد) 3. Email: ایمیل شما 4. Gender: زن یا مرد بودن (Female: زن / Male: مرد) 5. Date of Birth: تاریخ تولد به میلادی (راست ترین قسمت را به 1980 تغییر دهید) 6. حروف را داخل کادر وارد کنید. 7. بر روی Create Free Account کلیک کنید و صفحه جدیدی نمایان می شود، و این تازه شروع کار است، اطلاعات اکانت شما نمایش داده میشود : مقدار پول شما صفر می باشد، و کمی پایین تر قسمتی قرار دارد با نام : Surveys وارد یکی از گزینه ها شوید صفحه جدیدی نمایان می شود یک مکان برای نوشتن ظاهر می شود، هر چیزی که می خواهید وارد کنید و بعد بر روی گزینه زیر کلیک کنید : submit reviews وقتی صفحه دیگری بازشد بر روی گزینه زیر کلیک کنید: Home صفحه دیگری باز می شود، مشاهده میکنید که پول شما مقداری افزایش داشته (برای مثال 0.30 دلار شده است) دوباره سراغ همان جایی که گفتم بروید (Surveys) : و دوباره روی یکی از گزینه کلیک کنید و اینکار را آنقدر ادامه دهید تا پول شما به 15 دلار برسد. (اگر گزینه ها تمام شد نگران نباشید باید یک مدت صبر کنید تا گزینه های جدید نمایان شود) نکته: راه دیگر برای افزایش مقدار پول حساب شما دعوت دوستانتان است. به این صورت: در صفحه اصلی (Home) به این قسمت بروید: Invite Friends در مقابل Link لینک اختصاصی شما قرار دارد. آنرا به دوستانتان معرفی کنید تا مراحل شما را طی کنند. به ازای ثبت نام کردن هر کدام از دوستانتان مبلغی به پولتان اضافه میشود. وقتی پولتان به 15 دلار رسید بر روی این گزینه کلیک کنید: Redeem Money بعد به صفحه دیگری میروید، به شما شماره کارت ویزا اهدا می شود ویزا کارت مجانی رایگان دریافت می کنید که دارای 15 دلار موجودی است و به وسیله آن میتوانید در آفرها ثبت نام کنید یا هر چیز که می خواهید بر روی اینترنت می توانید خریداری کنید. می تونید این روش رو برای دوستاتون بفرستید یا گروهی دارید ، کانالی دارید ، در اونجا تبلیغش کنید. همه ی ایمیل به شرح بالا بود.دوست داشتید امتحان کنید. با تشکر از همگی. هههه چه کلاهی رفت سرمون من حدودا یه 2 سال پیش این سایت رو دیدم حالا شما اومدی و زرنگی میکنی و لینک خودت رو میدی هر کس که با لینکی که بالا داده شد وارد سایت بشه و ثبت نام کنه 0.33 دلار به حساب آقای gholamreza-alipoor واریز میشه البته من خودمم این گولو خوردم و چیزی حدود 50 دلار جم کردم اما هرچی میزدی روی دکمه واریز هیچی نمیومد.cooltonguetongueyummiyummi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در فروردین 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 مهندس جان من اصن نمیدونم روند چه طوری هستش ، صبح امروز ایمیلی باسم اومد ، گفتم باسه ی دوستان هم به اشتراک بزارم ، منظورتون از زرنگی چیه دیگه؟ این چه زرنگی داره آخه؟کسی که نمیتون کس دیگه ای رو مجبور به استفاده چیزی بکنه ! هر کی دوست داره استفاده بکنه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
haskey 19 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 پول رو اصلا واریز نمیکنه به حساب پیپال واسه کسب پول تو این سایت کافیه از لینک دعوتت استفاده کنی و تاریخچه و کوکی مرورگرت رو پاک کنی و ثبت نام کنی و مثلا کسب درامد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 این وبسایت scam کامل هست! لطفا هیچ کدوم از دوستان ثبت نام نکنن. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اثبات شده دروغ بودن سایتش و در وبسایت های درامد زایی هم همه جا نوشته شده که دروغه و توی الکسا تمامی بازدید کنده هاش از ایران و هند نوشته شده و بیشتر داره ایرانی ها رو گول میزنه. من خودم هم قبلا عضوش بودم اما جز گول زدن افراد کاری نمیکنه. با اجازه دوستان لینکش رو پاک میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.