1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 چطوری می توان انطوری درگاه ساخت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 چطوری می توان انطوری درگاه ساخت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اولا درگاه رو باید انتخاب کنید. بعد هم دو راه دارید. برخی درگاه ها برای برخی اسکریپت های خاص مثل وردپرس ووکامرس افزونه دارن و سرعت کار رو افزایش میدن. در سایت هایی هم که به طور عادی کدنویسی میشن، وبسایت تمامی درگاه ها یک راهنمای کامل توسعه دهندگان داره. اول درگاه و اسکریپت رو انتخاب کنید تا بیشتر راهنماییتون کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 برای فروشگاه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 برای فروشگاه اسکریپت؟ وردپرس ووکامرس، مجنتو، پرستاشاپ و ... درگاه؟ زرین پال، جهان پی ، پی پال و ... سایت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1395 فایل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1395 فایل شما همیشه سوال مجهول می پرسی عزیز برای درگاه پرداخت هر نوع اسکریپت و فایلی از , زرین پال , پی پال , جهان پی و .... استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1395 برای وردپرس ووکامرس جکارکنم؟؟؟ افزونه ای نیست بعد من یک درگاه بانک ملت می خواهم بایدکجابروم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1395 برای وردپرس ووکامرس جکارکنم؟؟؟ افزونه ای نیست بعد من یک درگاه بانک ملت می خواهم بایدکجابروم؟؟ از افزونه های پرداخت استفاده کنین برای وردپرس بهترینش از نظر من جهان پی هس , من خودم استفاده میکنم برای درگاه مستقیم ملت باید خودتون به گروه فنی بانک ملت برید و درخواست بدین و Api بگیرین افزونه های ملت هم موجوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.