1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 سلام مارکت های ایرانی اندروید چگونه ساخت شده است!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 سلام.اگه منظورتون کافه بازار هست.باید بگم نیاز به یک تیم پشتیبانی برای برنامه ها.وابدیت داره.ساختنشم که ساده نیست نیاز به برنامه نویسی اندروید داره.وهزینه زیاد برای پهنای باند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 اینا api دارن. زیاد سخت نیست ولی ساختش یه خورده وقت گیره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 ازوردپرس و...نیستش یعنی باید برنامه نویسی کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 من تلاشم کردم وقت فهمیدم که سایت مایکت ازاین سرورهاستینگ هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 سلام نیاز به کدنویسی داره حتی میشه با وردپرس هم بالا اورد هم زمانبر هسش هم هزینه ی زیادی میخواد هم برای طراحی هم برای سرور هم برای امنیت و رابط کاربری و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 ازوردپرس و...نیستش یعنی باید برنامه نویسی کنیم وردپرس هم api سر خود داره. مثلا همین قالبا که بروزرسانی واینا براشون میاد. یه خوردع تحقیق کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 ازوردپرس و...نیستش یعنی باید برنامه نویسی کنیم وردپرس هم api سر خود داره. مثلا همین قالبا که بروزرسانی واینا براشون میاد. یه خوردع تحقیق کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 چطورب عزیز؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 چطورب عزیز؟؟؟ پاسختون رو دقیق دوسان دادن , بالا رو مطالعه کنین برای تعریف api و غیره ام برنامه نویسی نیازه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 من ازاستادبرنامه نویسی پرسیدم گفت باphpنمیشه ساخت ؟؟ و........ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 من ازاستادبرنامه نویسی پرسیدم گفت باphpنمیشه ساخت ؟؟و........ پس اگر استاد فرمودن که هیچ .... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 پس اونا چطوری تونسن؟؟؟ exhaustedexhaustedexhaustedmadmadmadmadmagnifymagnifymagnifymehmehmeh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 با پی اچ پی میشه دقیقا میشه همچین سایتی رو ساخت. البته با زبان های دیگر مثل ASP، ASP.NEt و حتی JSP و CFML هم میشه ولی پی اچ پی رایج ترین هست. اما ساختن چیزی مثل بازار فوق العاده سخت هست و پروژه خیلی سنگینیه هزینه های زیادی هم داره هاست پربازدید میخواد و هاست دانلود و هزینه هایی که باید برای امنیت و برنامه اندروید کنید. من پیشنهاد میکنم با این بازار رقبا بیخیال این کار شید. پس اگر استاد فرمودن که هیچ .... ! با این خیلی حال کردم laugh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 پس اونا چطوری تونسن؟؟؟ اونا از طریق کدنویسی php اینکارو کردن و ... exhaustedexhaustedexhaustedmadmadmadmadmagnifymagnifymagnifymehmehmeh با پی اچ پی میشه دقیقا میشه همچین سایتی رو ساخت.البته با زبان های دیگر مثل ASP، ASP.NEt و حتی JSP و CFML هم میشه ولی پی اچ پی رایج ترین هست. اما ساختن چیزی مثل بازار فوق العاده سخت هست و پروژه خیلی سنگینیه هزینه های زیادی هم داره هاست پربازدید میخواد و هاست دانلود و هزینه هایی که باید برای امنیت و برنامه اندروید کنید. من پیشنهاد میکنم با این بازار رقبا بیخیال این کار شید. با این خیلی حال کردم laugh دقیقا همینطوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.