alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1395 با سلام من از قالب لیدی وردپرس استفاده میکنم و به جز صفحه اصلی همه صفحات رو باید اسکرول کنی تا محتوا معلوم بشن به نظرتون باید چیکار کنم؟ مثلا لینک یه صفحه که اینطوریه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خودتون برید نگاه کنید میدونید همین چیزایی که بالا توی نوار توی معرفی میاد اونجا نوشته شدن مثل 20 اسکریپت که نوشته تالار گفتگو بیست اسکریپت اگه پاکشون کنی هم باز متن ها بالا نمیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1395 با سلام من از قالب لیدی وردپرس استفاده میکنم و به جز صفحه اصلی همه صفحات رو باید اسکرول کنی تا محتوا معلوم بشن به نظرتون باید چیکار کنم؟ مثلا لینک یه صفحه که اینطوریه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خودتون برید نگاه کنید میدونید همین چیزایی که بالا توی نوار توی معرفی میاد اونجا نوشته شدن مثل 20 اسکریپت که نوشته تالار گفتگو بیست اسکریپت اگه پاکشون کنی هم باز متن ها بالا نمیان متن و پس زمینه هر دو به رنگ سفید هستند. پس نباید انتظار دیده شدن را داشت! همان طور که اگر Ctrl+A رو بگیرید و پس زمینه آبی شه متن ها دیده میشن. این رو فعلا به صفحه تون اضافه کنید: <style type="text/css">html body * {color: black !important;}</style> اگر مشکل حل شد یعنی مشکل از همونه، سفید بودن متن و پس زمینه. البته این کد رو برای همیشه قرار ندید چون که دیگه رنگ های دیگه نمایش داده نمیشن و بعد از تست حذفش کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1395 متن و پس زمینه هر دو به رنگ سفید هستند. پس نباید انتظار دیده شدن را داشت! همان طور که اگر Ctrl+A رو بگیرید و پس زمینه آبی شه متن ها دیده میشن.این رو فعلا به صفحه تون اضافه کنید: <style type="text/css">html body * {color: black !important;}</style> اگر مشکل حل شد یعنی مشکل از همونه، سفید بودن متن و پس زمینه. البته این کد رو برای همیشه قرار ندید چون که دیگه رنگ های دیگه نمایش داده نمیشن و بعد از تست حذفش کنید. خب نمیشه یه کاری کنید که دیگه اصلا نمایش داده نشن چون من اصلا نیازی بهشون ندارم یعنی شروع مطالب یه خورده بره بالاتر ؟؟؟ کسی میتونه این کار رو انجام بده؟ اگه کسی میتونه بگه میتونم فایل هدر و .... رو بهش بدم که خودش درستش کنه اگه هم میشه بفرمایید خودم درستش کنم چون من تقریبا کد نویسی بلد نیست.cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1395 با سلام من از قالب لیدی وردپرس استفاده میکنم و به جز صفحه اصلی همه صفحات رو باید اسکرول کنی تا محتوا معلوم بشن به نظرتون باید چیکار کنم؟ مثلا لینک یه صفحه که اینطوریه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خودتون برید نگاه کنید میدونید همین چیزایی که بالا توی نوار توی معرفی میاد اونجا نوشته شدن مثل 20 اسکریپت که نوشته تالار گفتگو بیست اسکریپت اگه پاکشون کنی هم باز متن ها بالا نمیان سلام الان مشکل شما سفید شدن هس یا اسکرول ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1395 اینکه باید اسکرول کنی تا مطالب رو ببینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1395 خب مگر تنطیمات نداره استایل ؟ ببنید قابلیت اسکرول اگر داره غیرفعال کنین نشد اگر باید استایل home ویرایش شه و کد مربوطه اش ورداشه شه اطلاعات سایت رو برام خصوصی کنین یه چک کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1395 خب من مدیر سایت نیستم و دسترسی ندارم فقط فایل های قالب سایت یشمه مثل هدر ، صفحه بدون سایدبارو..همه صفحات اگه با اینا میتونید کاری کنید بگید خیلی خیلی هم ممنونتون میشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 17، 1395 خب من مدیر سایت نیستم و دسترسی ندارم فقط فایل های قالب سایت یشمه مثل هدر ، صفحه بدون سایدبارو..همه صفحات اگه با اینا میتونید کاری کنید بگید خیلی خیلی هم ممنونتون میشیم کل فایل استایل رو بفرسین واسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 17، 1395 یعنی کل فایل قالب؟ یا که بخش استایل ها؟ بعدشم باید همین قالبی که روی سایت نصبه رو بفرستم یا که میشه لینک قالب رو بدم برین دانلود کنید چون اگه این فایل هارو بخوام باید مدیر از سی پنل برام بفرسته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 17، 1395 یعنی کل فایل قالب؟ یا که بخش استایل ها؟ بعدشم باید همین قالبی که روی سایت نصبه رو بفرستم یا که میشه لینک قالب رو بدم برین دانلود کنید چون اگه این فایل هارو بخوام باید مدیر از سی پنل برام بفرسته هر کدوم رو که خودتون صلاح میدونین بفرسین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 17، 1395 اینم لینک دانلود کل قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون میشم درستش کنید و بگید که دقیقا توی کدوم فایل دست بردید که من بدونم کدوم رو باید بفرستم و مدیر توی سی پنل جایگذاری کنه با تشکر(clap) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 17، 1395 اینم لینک دانلود کل قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون میشم درستش کنید و بگید که دقیقا توی کدوم فایل دست بردید که من بدونم کدوم رو باید بفرستم و مدیر توی سی پنل جایگذاری کنه با تشکر(clap) سلام حتما فقط تا فردا خبرتون میکنم چون خیلی از دوستان خصوصی ارسال کرده اند تا پاسخشون رو بدهم فعلا میبندم پستتون رو در اعلام نتیجه باز میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.