alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 سلام بچه ها گل بیست اسکریپت من یه هاست اشتراکی و یه هاست دانلودی رو خریدم و ا رکورد زدم و ..... و با هم ستشون کردم حالا که لینک دانلود بهشون میدم ارور میده بفرمایید برای مثال اینم همون لینک دانلوده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پیغام میده که ارتباط با سرور قطع شده است و این حرفا به سرور کهگفتم گفتن ما محدودیت دانلود داریم و در هر لحظه 20 کانکشن قابلیت دانلود دارن از هر آی پی اما من که اصلا دانلود هم زمان نداشتم که این حرف رو زد نمیدنم چیکار کنم خودتون یه نگاهی بندازید خیلی گیر کردم بد جور(angry)(angry) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 سلام شما کی a record رو فعال کردین ؟؟؟ چون میگه dns رو اشتباهی وارد کرده ائید یا هتوز فعال نشده dl.rahezendegy.com’s DNS address could not be found. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1395 سلام بچه ها گل بیست اسکریپت من یه هاست اشتراکی و یه هاست دانلودی رو خریدم و ا رکورد زدم و ..... و با هم ستشون کردم حالا که لینک دانلود بهشون میدم ارور میده بفرمایید برای مثال اینم همون لینک دانلوده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پیغام میده که ارتباط با سرور قطع شده است و این حرفا به سرور کهگفتم گفتن ما محدودیت دانلود داریم و در هر لحظه 20 کانکشن قابلیت دانلود دارن از هر آی پی اما من که اصلا دانلود هم زمان نداشتم که این حرف رو زد نمیدنم چیکار کنم خودتون یه نگاهی بندازید خیلی گیر کردم بد جور(angry)(angry) دوست عزیز این محدودیت خوبه. برای هر ای پی که دانلودی از هر فایل صورت بگیره ایجاد میشه. معمولا دانلود منیجرا زو بالاتر از ٨ کانکشن نمی ذارن. بحث دوم چیزی بود که @AynaZ عزیز گفتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.