alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 با سلام خدمت همه 20 اسکریپتی های عزیز . من چند روزه که دارم وردپرس رو نصب میکنم و همیشه هم بعد از نصب با پیام وردپرس خطا روبرو میشم که این اخطار رو میده: وردپرس خطا: پوشه دبلیو کانفینگ از قبل موجود هست لطفا آنرا پاک کنید و از اول وردپرس را نصب کنید . تا الان حدود 20 بار وردپرس رو روی هاستم نصب کردم و همین پیام رو میداد . چیکار کنم؟ هاستمم نامحدوده. کش مرورگرم رو هم پاک کردم درست نشد . دیگه چیکار کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 این پوشه میتونه مربوط به دیتابیس باشه با دیتابیس جدید نصب بکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 وارد فایل منیجزتون بشید چوشه wp-confing.php رو حدف کنید بعدش مجدد اقدام به نصب کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 این پوشه میتونه مربوط به دیتابیس باشهبا دیتابیس جدید نصب بکن وارد فایل منیجزتون بشیدچوشه wp-confing.php رو حدف کنید بعدش مجدد اقدام به نصب کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه دوستان حدود 20 بار من این کار هایی که شما گفتید رو انجام دادم ولی باز ارور میده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اسفند 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 رو سابدامین داری نصب میکنی یا روت ؟ پرمیشن فولدرت را چک کردی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در اسفند 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 28، 1394 روی روت اصلی سایت پرمیشن فولدر یعنی کجای سایت؟ ooooohooooohoooooh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 با سلام خدمت همه 20 اسکریپتی های عزیز .من چند روزه که دارم وردپرس رو نصب میکنم و همیشه هم بعد از نصب با پیام وردپرس خطا روبرو میشم که این اخطار رو میده: وردپرس خطا: پوشه دبلیو کانفینگ از قبل موجود هست لطفا آنرا پاک کنید و از اول وردپرس را نصب کنید . تا الان حدود 20 بار وردپرس رو روی هاستم نصب کردم و همین پیام رو میداد . چیکار کنم؟ هاستمم نامحدوده. کش مرورگرم رو هم پاک کردم درست نشد . دیگه چیکار کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید. شما فایل های ارور لاگ رو از روی هاست خودتون پاک کنین. و یه نسخه ی پایین تری از وردپرس رو تنظیم و نصب دستی کنین نتونسین اطلاعات بدین نصب کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در فروردین 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 روی روت اصلی سایتپرمیشن فولدر یعنی کجای سایت؟ ooooohooooohoooooh یه رو پوشه public_html کلیک راست کن برو رو permissions رو 750 تنظیم کن اگر هم افزونه all in one security روی وردپرست نصبه غیر فعالش کن چون باعث اختلال میشه منم همین افزونه باعث شد عکس هام رو سابدامنه وانجمنم بالا نیاد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza13802001 23 ارسال شده در فروردین 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 با سلام و تشکر مشکل رفع شد !!!!!!!!!!!!!!!!!(clap)(clap)(clap)(clap)(clap)(V)(V)(V)(V)(V)teethteethteethteethteethteethteethteethteethteethteethhappycryhappycryhappycryhappycryhappycrylikelikelikelikelikelikelikelikelike یه انجمن دارم دوستش دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیست اسکریپک عالی هستی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 بسته شد. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.