رفتن به مطلب

ایندکس نشدن دامین جدید بعد از انتقال

Amin89

پست های پیشنهاد شده

سلام

من سایتم رو از دامین ir به دامین .com بردم

حدود 1-2 ماه هست که دامین .com هنوز ایندکس نشده

دامین جدید:

comefile.com

دامین قبلی:

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

توی گوگل وبمستر هم دامین قبلی رو change کردم روی دامین جدید که گوگل هم متوجه بشه

آیا عادی هستش ؟

---------------

مورد دیگه ای که هست من یک سری پست هایی زدم روی سایت منتها انگار در سایت مپ یا فید من مشاهده نمیشه:

آیا عادی هست؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سلام
  • اول از همه در نظر بگیرین که زمان بر خواهد شد ولی دیگه نه این زمانی که شما فرموده ائید
  • چه چیزی در سایت مپ شما مشاهده نمیشه ؟؟؟ دقیق توضیح بدین
  • آیا شما بروزرسانی کرده ائید فایل سایت مپ رو از داخل تنظیمات ؟؟
  • شاد باشین

لینک به دیدگاه

• سلام

• اول از همه در نظر بگیرین که زمان بر خواهد شد ولی دیگه نه این زمانی که شما فرموده ائید

• چه چیزی در سایت مپ شما مشاهده نمیشه ؟؟؟ دقیق توضیح بدین

• آیا شما بروزرسانی کرده ائید فایل سایت مپ رو از داخل تنظیمات ؟؟

• شاد باشین

نمیدونم من حتی fetch as google هم کردم

وقتی دامین رو عوض کردم و در گوگل وبمستر هم آدرس رو change کردم مراحلش این بود که سایت قبلی در دسترس باشه که پارک کردم روی دامین و سه مرحله رو انجام دادم و وبمستر پیام داد که با موفقیت انجام شد و طی 180 روز آینده رنک و ... سایت قدیم به دامین جدید منتقل میشه

ولی نمیدونم ایندکس نشدن سایت عادیه یا نه

اگر منظورتون اینه که در افزونه google xml در تنظیماتش یک بار آپدیت کنم بله این کار رو کردم

میخواستم بدونم چرا پست هایی که در قسمت /downloads میزنم در آدرس فید من نیست ؟

لینک به دیدگاه

نمیدونم من حتی fetch as google هم کردم

وقتی دامین رو عوض کردم و در گوگل وبمستر هم آدرس رو change کردم مراحلش این بود که سایت قبلی در دسترس باشه که پارک کردم روی دامین و سه مرحله رو انجام دادم و وبمستر پیام داد که با موفقیت انجام شد و طی 180 روز آینده رنک و ... سایت قدیم به دامین جدید منتقل میشه

ولی نمیدونم ایندکس نشدن سایت عادیه یا نه

اگر منظورتون اینه که در افزونه google xml در تنظیماتش یک بار آپدیت کنم بله این کار رو کردم

میخواستم بدونم چرا پست هایی که در قسمت /downloads میزنم در آدرس فید من نیست ؟

• شما از کدوم افزونه ی سئو استفاده می کنین ؟؟؟

• در بخش تنظیمات سایت مپ در وردپرس روی دسته بندی هایی که میخوایین تیک بزنین تا فعال شن

لینک به دیدگاه

• شما از کدوم افزونه ی سئو استفاده می کنین ؟؟؟

• در بخش تنظیمات سایت مپ در وردپرس روی دسته بندی هایی که میخوایین تیک بزنین تا فعال شن

از این:

این کار رو کردم و توی سایت مپ اضافه شد

ایندکس نشدن تا این موقع رو کسی راه کاری داشت بازم بگه.

لینک به دیدگاه

از این:

این کار رو کردم و توی سایت مپ اضافه شد

ایندکس نشدن تا این موقع رو کسی راه کاری داشت بازم بگه.

• خب پس موند فقط مشکل ایندکس نشدن مطلب شما

• از این روش استفاده کنین

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• شاد باشین

لینک به دیدگاه

• خب پس موند فقط مشکل ایندکس نشدن مطلب شما

• از این روش استفاده کنین

• شاد باشین

fetch as google هم کردم قبلا عجیبه ایندکس نشده

چطور میشه کاری کرد که پست های /downloads در فید سایت هم بیاد؟

لینک به دیدگاه

fetch as google هم کردم قبلا عجیبه ایندکس نشده

چطور میشه کاری کرد که پست های /downloads در فید سایت هم بیاد؟

• احتمالا ارور 404 یا مورد همچنینی در گوگل وب مستر دریافت کرده ائید بررسی کنیدش

• اگر منظورتون دسته ی پست های دانلود هس که بله هس اگر خوب دقت کننی

• <title>دانلود نرم افزار Mozilla Firefox v45 0 نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی</title>       <link> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.         <comments> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.         <pubDate>Thu, 10 Mar 2016 10:45:32 +0000</pubDate>

• اگر میخوائید دسته های زیادی بیاد خب از داخل اون پلاگین سایت مپ بررسی کنید و دسته بندی دانلود هم اضافه کنید و سپس روی بروزرسانی بزنید

• شاد باشین

لینک به دیدگاه

• احتمالا ارور 404 یا مورد همچنینی در گوگل وب مستر دریافت کرده ائید بررسی کنیدش

• اگر منظورتون دسته ی پست های دانلود هس که بله هس اگر خوب دقت کننی

• <title>دانلود نرم افزار Mozilla Firefox v45 0 نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی</title>       <link> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.         <comments> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.         <pubDate>Thu, 10 Mar 2016 10:45:32 +0000</pubDate>

• اگر میخوائید دسته های زیادی بیاد خب از داخل اون پلاگین سایت مپ بررسی کنید و دسته بندی دانلود هم اضافه کنید و سپس روی بروزرسانی بزنید

• شاد باشین

گوگل بات سایت رو بررسی میکنه ولی نمیدونم چرا ایندکس نکرده دامین جدید رو

ارر 404 هم دارم ولی دلیل نمیشه ایندکس نکنه

اون

دانلود نرم افزار Mozilla Firefox v45 0 نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی

مربوط به دسته بندی خود وردپرس هست

الان پست های /downloads در سایت مپ هست به این آدرس :

منتها توی فید سایت نیست :

مثلا این پست :

توی فید سایت نیست

لینک به دیدگاه

گوگل بات سایت رو بررسی میکنه ولی نمیدونم چرا ایندکس نکرده دامین جدید رو

ارر 404 هم دارم ولی دلیل نمیشه ایندکس نکنه

توی فید سایت نیست

• ببنین مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه

• از خزنده ها

• از کدهای httacses

• از URL Parameters مربوط به پیوند یکتا

• از غیرفعال شدن تگ ها در noindex

• و حتی ارورهای 404 هم برخی وقتا دخیل هس

• شمل لطف کنین اگر دوس دارین اطلاعات بدین به نگاهی بشه و بعد ضوابط به شما داده شه

• شاد باشین

لینک به دیدگاه

• ببنین مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه

• از خزنده ها

• از کدهای httacses

• از URL Parameters مربوط به پیوند یکتا

• از غیرفعال شدن تگ ها در noindex

• و حتی ارورهای 404 هم برخی وقتا دخیل هس

• شمل لطف کنین اگر دوس دارین اطلاعات بدین به نگاهی بشه و بعد ضوابط به شما داده شه

• شاد باشین

من پست هام قبلا که روی ir بودم بدون مشکل ایندکس میشد همین الان هم ایندکس ها هستن با 366 ایندکس :

تنها هاست رو روی .com ست کردیم و همون رو با دامنه جدید بالا آوردم

ارر های 404 رو fetch ass google کردم همه رو و اصلاح شدن

توی سایت مپ هم که میبینم زده 61 URLs submitted ولی هنوز ایندکس نشدن

من فکر میکنم باید بیشتر صبر کنم

کد های روبوت من اینا هستن:

User-agent: *Disallow: /wp-admin/Disallow: /wp-includes/Disallow: /wp-Disallow: /feed/Disallow: /trackbackSitemap:  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.    لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  

کد های htaccess من اینا هستن:

# BEGIN W3TC Browser Cache<IfModule mod_mime.c>   AddType text/css .css   AddType text/x-component .htc   AddType application/x-javascript .js   AddType application/javascript .js2   AddType text/javascript .js3   AddType text/x-js .js4   AddType text/html .html .htm   AddType text/richtext .rtf .rtx   AddType image/svg+xml .svg .svgz   AddType text/plain .txt   AddType text/xsd .xsd   AddType text/xsl .xsl   AddType text/xml .xml   AddType video/asf .asf .asx .wax .wmv .wmx   AddType video/avi .avi   AddType image/bmp .bmp   AddType application/java .class   AddType video/divx .divx   AddType application/msword .doc .docx   AddType application/vnd.ms-fontobject .eot   AddType application/x-msdownload .exe   AddType image/gif .gif   AddType application/x-gzip .gz .gzip   AddType image/x-icon .ico   AddType image/jpeg .jpg .jpeg .jpe   AddType application/json .json   AddType application/vnd.ms-access .mdb   AddType audio/midi .mid .midi   AddType video/quicktime .mov .qt   AddType audio/mpeg .mp3 .m4a   AddType video/mp4 .mp4 .m4v   AddType video/mpeg .mpeg .mpg .mpe   AddType application/vnd.ms-project .mpp   AddType application/x-font-otf .otf   AddType application/vnd.ms-opentype .otf   AddType application/vnd.oasis.opendocument.database .odb   AddType application/vnd.oasis.opendocument.chart .odc   AddType application/vnd.oasis.opendocument.formula .odf   AddType application/vnd.oasis.opendocument.graphics .odg   AddType application/vnd.oasis.opendocument.presentation .odp   AddType application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet .ods   AddType application/vnd.oasis.opendocument.text .odt   AddType audio/ogg .ogg   AddType application/pdf .pdf   AddType image/png .png   AddType application/vnd.ms-powerpoint .pot .pps .ppt .pptx   AddType audio/x-realaudio .ra .ram   AddType application/x-shockwave-flash .swf   AddType application/x-tar .tar   AddType image/tiff .tif .tiff   AddType application/x-font-ttf .ttf .ttc   AddType application/vnd.ms-opentype .ttf .ttc   AddType audio/wav .wav   AddType audio/wma .wma   AddType application/vnd.ms-write .wri   AddType application/font-woff .woff   AddType application/vnd.ms-excel .xla .xls .xlsx .xlt .xlw   AddType application/zip .zip</IfModule><IfModule mod_expires.c>   ExpiresActive On   ExpiresByType text/css A31536000   ExpiresByType text/x-component A31536000   ExpiresByType application/x-javascript A31536000   ExpiresByType application/javascript A31536000   ExpiresByType text/javascript A31536000   ExpiresByType text/x-js A31536000   ExpiresByType text/html A3600   ExpiresByType text/richtext A3600   ExpiresByType image/svg+xml A3600   ExpiresByType text/plain A3600   ExpiresByType text/xsd A3600   ExpiresByType text/xsl A3600   ExpiresByType text/xml A3600   ExpiresByType video/asf A31536000   ExpiresByType video/avi A31536000   ExpiresByType image/bmp A31536000   ExpiresByType application/java A31536000   ExpiresByType video/divx A31536000   ExpiresByType application/msword A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A31536000   ExpiresByType application/x-msdownload A31536000   ExpiresByType image/gif A31536000   ExpiresByType application/x-gzip A31536000   ExpiresByType image/x-icon A31536000   ExpiresByType image/jpeg A31536000   ExpiresByType application/json A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-access A31536000   ExpiresByType audio/midi A31536000   ExpiresByType video/quicktime A31536000   ExpiresByType audio/mpeg A31536000   ExpiresByType video/mp4 A31536000   ExpiresByType video/mpeg A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-project A31536000   ExpiresByType application/x-font-otf A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-opentype A31536000   ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.database A31536000   ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.chart A31536000   ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.formula A31536000   ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.graphics A31536000   ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.presentation A31536000   ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet A31536000   ExpiresByType application/vnd.oasis.opendocument.text A31536000   ExpiresByType audio/ogg A31536000   ExpiresByType application/pdf A31536000   ExpiresByType image/png A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-powerpoint A31536000   ExpiresByType audio/x-realaudio A31536000   ExpiresByType image/svg+xml A31536000   ExpiresByType application/x-shockwave-flash A31536000   ExpiresByType application/x-tar A31536000   ExpiresByType image/tiff A31536000   ExpiresByType application/x-font-ttf A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-opentype A31536000   ExpiresByType audio/wav A31536000   ExpiresByType audio/wma A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-write A31536000   ExpiresByType application/font-woff A31536000   ExpiresByType application/vnd.ms-excel A31536000   ExpiresByType application/zip A31536000</IfModule><IfModule mod_deflate.c>   <IfModule mod_headers.c>       Header append Vary User-Agent env=!dont-vary   </IfModule>       AddOutputFilterByType DEFLATE text/css text/x-component application/x-javascript application/javascript text/javascript text/x-js text/html text/richtext image/svg+xml text/plain text/xsd text/xsl text/xml image/x-icon application/json   <IfModule mod_mime.c>       # DEFLATE by extension       AddOutputFilter DEFLATE js css htm html xml   </IfModule></IfModule><FilesMatch "\.(css|htc|less|js|js2|js3|js4|CSS|HTC|LESS|JS|JS2|JS3|JS4)$">   <IfModule mod_headers.c>       Header set Pragma "public"       Header append Cache-Control "public, must-revalidate, proxy-revalidate"        Header set X-Powered-By "W3 Total Cache/0.9.4.1"   </IfModule></FilesMatch><FilesMatch "\.(html|htm|rtf|rtx|svg|svgz|txt|xsd|xsl|xml|HTML|HTM|RTF|RTX|SVG|SVGZ|TXT|XSD|XSL|XML)$">   <IfModule mod_headers.c>       Header set Pragma "public"       Header append Cache-Control "public, must-revalidate, proxy-revalidate"        Header set X-Powered-By "W3 Total Cache/0.9.4.1"   </IfModule></FilesMatch><FilesMatch "\.(asf|asx|wax|wmv|wmx|avi|bmp|class|divx|doc|docx|eot|exe|gif|gz|gzip|ico|jpg|jpeg|jpe|json|mdb|mid|midi|mov|qt|mp3|m4a|mp4|m4v|mpeg|mpg|mpe|mpp|otf|odb|odc|odf|odg|odp|ods|odt|ogg|pdf|png|pot|pps|ppt|pptx|ra|ram|svg|svgz|swf|tar|tif|tiff|ttf|ttc|wav|wma|wri|woff|xla|xls|xlsx|xlt|xlw|zip|ASF|ASX|WAX|WMV|WMX|AVI|BMP|CLASS|DIVX|DOC|DOCX|EOT|EXE|GIF|GZ|GZIP|ICO|JPG|JPEG|JPE|JSON|MDB|MID|MIDI|MOV|QT|MP3|M4A|MP4|M4V|MPEG|MPG|MPE|MPP|OTF|ODB|ODC|ODF|ODG|ODP|ODS|ODT|OGG|PDF|PNG|POT|PPS|PPT|PPTX|RA|RAM|SVG|SVGZ|SWF|TAR|TIF|TIFF|TTF|TTC|WAV|WMA|WRI|WOFF|XLA|XLS|XLSX|XLT|XLW|ZIP)$">   <IfModule mod_headers.c>       Header set Pragma "public"       Header append Cache-Control "public, must-revalidate, proxy-revalidate"        Header set X-Powered-By "W3 Total Cache/0.9.4.1"   </IfModule></FilesMatch># END W3TC Browser Cache# BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]</IfModule>

لینک به دیدگاه

• در کدهاتون مشکلی نیس
  • فقط میتونین robots رو بیشتر کنین دسرسی ها رو و ... رو
  • اگر موارد بالائی مشکل نداره پس بایست صبر کنین

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...