رفتن به مطلب

ویژه درخواست اسکریپت

1236

پست های پیشنهاد شده

سلام عزیزان من 2ساله دنبال این اسکریپت اورداپ می گردم ولی پیدانکردم اکه کسی داره ومی تونه من کمک کن تایپک بزنه خواهشاااااااااااااااااا

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• با این میتونید بهتر از اونرو هم بسازید دوست عزیز
  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

من این اور نمیدونم چی چی رو که می بینم سرم گیج میره از بس آماتوری و بچگونه ساختنش معلوم نیست کجاش به کجاش وصله!

لینک به دیدگاه

اکه پچگونه شما بسازیدش

من این اور نمیدونم چی چی رو که می بینم سرم گیج میره از بس آماتوری و بچگونه ساختنش معلوم نیست کجاش به کجاش وصله!
لینک به دیدگاه

اکه پچگونه شما بسازیدش

اگر بیکار بودم یه چیزی ولی اگه واقعا بیکارم بودم همچین چیزی رو نمی نویسم چون واقعا ارزش کد نویسی رو نداره

لینک به دیدگاه

selfie , crea8social و حتی phpdolphin میتونن شبکه اجتماعی جالبتری برای شما ایجاد کنند!! خیلی هم خاص نیست !

چه امکاناتی از این شبکه مد نظرتون هست!؟ باقی اسکریپت ها حتی بیش از این امکان رو میتونن ارائه کنند!

لینک به دیدگاه

قشنگ بودنش که برای هر سیستمی میخواین سفارش بدین قالب مشابه براتون بزنن! چت روم هم هزاران پلاگین و .. وجود داره مثل arrow chat و cometchat و...

لینک به دیدگاه

با phpfox براتون شبکه اجتماعی میزنم با چت و ... امکانات صد پله بیشتر از این سایت!

چیه این شما خوشت اومده!nerd

لینک به دیدگاه

با phpfox براتون شبکه اجتماعی میزنم با چت و ... امکانات صد پله بیشتر از این سایت!

چیه این شما خوشت اومده!nerd

• دوست عزیز phpfox خودش اسکریپت و جامعه مجازی توانمندی هس و نیازی به این که روی چت بزنید

• livechat و evanto رو میشه راحت روی این اسکریپت نصب کرد

• و خود phpfox خودش داره چت باکس و بخش گفتگو هم هس

• موفق باشید

لینک به دیدگاه

اورداپ: اوایل انقلاب شاخ بود اگر بود!

دوستان عزیز شبکه اجتماعی رو از روی ظاهر قضاوت کامل نکنید

چیزی که شبکه اجتماعی رو زنده نگه میداره صمیمیت و ارتباط بین اعضا ست

......

توصیه من به شما....اگه پول داری وقتت رو صرف این سیستم ها نکن...اسکریپت phpfox نال شدست هرچقدرم دست کاریش کنن بازم به مشکل برمیخورید...نکته جالب اینجاست که قابلیت ویرایش مطالب رو تا جایی که من باهاش کار می کردم نداشت.

اسکریپت شیرترانیکس: اسکریپت سیستم فیس نما...مدیران و برنامه نویسان فیس نما با توان برنامه نویسی بالایی که داشتند اون رو تقریبا میشگه گفت شخصی کردن...نسخه هایی به جز گلد...همه لایسنس می خواد..نال شده هم اصلا سراغش نرو.

پی اچ پی دلفین هم نال شده و به مشکل بر میخورید.

سوشیال کیت ناکار آمد و ضعیف...oxwall هم بدتر از اورداپ ساده .....

.................

خب حتما میگی چیکار کنم؟

اگه بالای دو میلیون میتونی خرج کنی در ابتدای کار....لایسنس کری8سوشیال رو خریداری کن....از فیس بوک و توییتر چیزی کم نداره و امنیتش بی سابقست....اگر هم پول نداری خودتو وقتت رو خراب نکن...شما بهترین شبکه اجتماعی رو هم بساز....باید پول داشته باشی تبلیغ کنی...تا تبلیغات گسترده انجام ندی دستت جایی بند نیست...اگرم دلت به صدتا دویست تا کاربر گاهی گاهی خوشه اول کری8سوشیال رو کار کن اگر نشد بعد برو سراغphpfox

ولی بدون پیشرفتی نخواهی داشت.با وجود شبکه های اجتماعی موبایلی کار خیلی سخته.....

لینک به دیدگاه

phpfox

شما خودتون تاحالا کار کردید باهاش؟

قالب های خوبی داره....امکانات بسیار بالایی داره...و نسخه های بهینه شدش رایگان نیست...باید از انجمن های پشتیبانی خریداری بشه....اگر پول خرید هم ندارید از اخرین نسخه نال شده بدون باگ انگلیسی استفاده بشه و این رو حتما مد نظر داشته باشید....در پی اچ پی فاکس با نصب یک افزونه خراب...کل شبکه بهم میریزه و درست کردنش حوصله زیادی میخواد....قابلیت ویرایش مطالب رو هم نداره...خوراک بالایی داره...مصرف منابع بیش از حد بالا..

اوایل خوبه...رفته رفته مشکلات پیش روی شماست ...خواهش که دارم انقدر از اسکریپت پی اچ پی فاکس دفاع نکنید...با نال شده ها کسی به جایی نمیرسه.

لینک به دیدگاه

• دوست عزیز phpfox خودش اسکریپت و جامعه مجازی توانمندی هس و نیازی به این که روی چت بزنید

• livechat و evanto رو میشه راحت روی این اسکریپت نصب کرد

• و خود phpfox خودش داره چت باکس و بخش گفتگو هم هس

• موفق باشید

بنده خودم مدیر ارشد انجمن phpfoxclub بودم و تاحالا چندین قالب و پلاگین برای این اسکریپت نوشتم پس فکر نکنم لازم باشه این چیزا رو به من یاد بدین.(با عرض ادب)

منظور بنده هم از چت نصب اسکریپت arrowchat یا cometchat و همگام سازی اون با قالب سایتشون بود نه یک چت روم مجزا.

ضمن اینکه مطمئن باشید هیچکس به اندازه من به این اسکریپت مسلط نیست!

اینا رو نگفتم که مشتری جذب کنم فقط خواستمبه ایشون بگم گزینه های بهتری هم هست

لینک به دیدگاه

بنده خودم مدیر ارشد انجمن phpfoxclub بودم و تاحالا چندین قالب و پلاگین برای این اسکریپت نوشتم پس فکر نکنم لازم باشه این چیزا رو به من یاد بدین.(با عرض ادب)

منظور بنده هم از چت نصب اسکریپت arrowchat یا cometchat و همگام سازی اون با قالب سایتشون بود نه یک چت روم مجزا.

ضمن اینکه مطمئن باشید هیچکس به اندازه من به این اسکریپت مسلط نیست!

اینا رو نگفتم که مشتری جذب کنم فقط خواستمبه ایشون بگم گزینه های بهتری هم هست

• درود

• لطفا توجه داشته باشید که کسی چیزی برای شخص شما نه یاد داده و نه وقتش رو داره که برای شما چیزی رو یاد بده

• مدیر هر جائی هستید و کارتون هر چیزی هست موفق و خوش باشید در کارتون

• ما در اینجا کارمون رو انجام میدیم و تا جائی که بشه به راهنمائی رایگان می پردازیم دوست محترم

• در مورد arrowchat یا cometchat هم راخترین هس برای همخونی دادن با قالب با هر چیز دیگری

• موفق باشید

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...