1236 8 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 سلام عزیزان من 2ساله دنبال این اسکریپت اورداپ می گردم ولی پیدانکردم اکه کسی داره ومی تونه من کمک کن تایپک بزنه خواهشاااااااااااااااااا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 با این میتونید بهتر از اونرو هم بسازید دوست عزیز لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در بهمن 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1394 من این اور نمیدونم چی چی رو که می بینم سرم گیج میره از بس آماتوری و بچگونه ساختنش معلوم نیست کجاش به کجاش وصله! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در بهمن 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1394 اکه پچگونه شما بسازیدش من این اور نمیدونم چی چی رو که می بینم سرم گیج میره از بس آماتوری و بچگونه ساختنش معلوم نیست کجاش به کجاش وصله! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در بهمن 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1394 اکه پچگونه شما بسازیدش اگر بیکار بودم یه چیزی ولی اگه واقعا بیکارم بودم همچین چیزی رو نمی نویسم چون واقعا ارزش کد نویسی رو نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1394 selfie , crea8social و حتی phpdolphin میتونن شبکه اجتماعی جالبتری برای شما ایجاد کنند!! خیلی هم خاص نیست ! چه امکاناتی از این شبکه مد نظرتون هست!؟ باقی اسکریپت ها حتی بیش از این امکان رو میتونن ارائه کنند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در بهمن 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1394 چترومش جدای قشنگ هم هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1394 قشنگ بودنش که برای هر سیستمی میخواین سفارش بدین قالب مشابه براتون بزنن! چت روم هم هزاران پلاگین و .. وجود داره مثل arrow chat و cometchat و... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1236 8 ارسال شده در بهمن 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1394 ایا برای شبکه اجتماعی دلفین هم هست این افزونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در بهمن 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1394 بله phpdolphin قابلیت livechat داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidghafoorzade 24 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 با phpfox براتون شبکه اجتماعی میزنم با چت و ... امکانات صد پله بیشتر از این سایت! چیه این شما خوشت اومده!nerd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 با phpfox براتون شبکه اجتماعی میزنم با چت و ... امکانات صد پله بیشتر از این سایت!چیه این شما خوشت اومده!nerd دوست عزیز phpfox خودش اسکریپت و جامعه مجازی توانمندی هس و نیازی به این که روی چت بزنید livechat و evanto رو میشه راحت روی این اسکریپت نصب کرد و خود phpfox خودش داره چت باکس و بخش گفتگو هم هس موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 اورداپ: اوایل انقلاب شاخ بود اگر بود! دوستان عزیز شبکه اجتماعی رو از روی ظاهر قضاوت کامل نکنید چیزی که شبکه اجتماعی رو زنده نگه میداره صمیمیت و ارتباط بین اعضا ست ...... توصیه من به شما....اگه پول داری وقتت رو صرف این سیستم ها نکن...اسکریپت phpfox نال شدست هرچقدرم دست کاریش کنن بازم به مشکل برمیخورید...نکته جالب اینجاست که قابلیت ویرایش مطالب رو تا جایی که من باهاش کار می کردم نداشت. اسکریپت شیرترانیکس: اسکریپت سیستم فیس نما...مدیران و برنامه نویسان فیس نما با توان برنامه نویسی بالایی که داشتند اون رو تقریبا میشگه گفت شخصی کردن...نسخه هایی به جز گلد...همه لایسنس می خواد..نال شده هم اصلا سراغش نرو. پی اچ پی دلفین هم نال شده و به مشکل بر میخورید. سوشیال کیت ناکار آمد و ضعیف...oxwall هم بدتر از اورداپ ساده ..... ................. خب حتما میگی چیکار کنم؟ اگه بالای دو میلیون میتونی خرج کنی در ابتدای کار....لایسنس کری8سوشیال رو خریداری کن....از فیس بوک و توییتر چیزی کم نداره و امنیتش بی سابقست....اگر هم پول نداری خودتو وقتت رو خراب نکن...شما بهترین شبکه اجتماعی رو هم بساز....باید پول داشته باشی تبلیغ کنی...تا تبلیغات گسترده انجام ندی دستت جایی بند نیست...اگرم دلت به صدتا دویست تا کاربر گاهی گاهی خوشه اول کری8سوشیال رو کار کن اگر نشد بعد برو سراغphpfox ولی بدون پیشرفتی نخواهی داشت.با وجود شبکه های اجتماعی موبایلی کار خیلی سخته..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در بهمن 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1394 phpfox شما خودتون تاحالا کار کردید باهاش؟ قالب های خوبی داره....امکانات بسیار بالایی داره...و نسخه های بهینه شدش رایگان نیست...باید از انجمن های پشتیبانی خریداری بشه....اگر پول خرید هم ندارید از اخرین نسخه نال شده بدون باگ انگلیسی استفاده بشه و این رو حتما مد نظر داشته باشید....در پی اچ پی فاکس با نصب یک افزونه خراب...کل شبکه بهم میریزه و درست کردنش حوصله زیادی میخواد....قابلیت ویرایش مطالب رو هم نداره...خوراک بالایی داره...مصرف منابع بیش از حد بالا.. اوایل خوبه...رفته رفته مشکلات پیش روی شماست ...خواهش که دارم انقدر از اسکریپت پی اچ پی فاکس دفاع نکنید...با نال شده ها کسی به جایی نمیرسه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidghafoorzade 24 ارسال شده در بهمن 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1394 دوست عزیز phpfox خودش اسکریپت و جامعه مجازی توانمندی هس و نیازی به این که روی چت بزنید livechat و evanto رو میشه راحت روی این اسکریپت نصب کرد و خود phpfox خودش داره چت باکس و بخش گفتگو هم هس موفق باشید بنده خودم مدیر ارشد انجمن phpfoxclub بودم و تاحالا چندین قالب و پلاگین برای این اسکریپت نوشتم پس فکر نکنم لازم باشه این چیزا رو به من یاد بدین.(با عرض ادب) منظور بنده هم از چت نصب اسکریپت arrowchat یا cometchat و همگام سازی اون با قالب سایتشون بود نه یک چت روم مجزا. ضمن اینکه مطمئن باشید هیچکس به اندازه من به این اسکریپت مسلط نیست! اینا رو نگفتم که مشتری جذب کنم فقط خواستمبه ایشون بگم گزینه های بهتری هم هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1394 بنده خودم مدیر ارشد انجمن phpfoxclub بودم و تاحالا چندین قالب و پلاگین برای این اسکریپت نوشتم پس فکر نکنم لازم باشه این چیزا رو به من یاد بدین.(با عرض ادب)منظور بنده هم از چت نصب اسکریپت arrowchat یا cometchat و همگام سازی اون با قالب سایتشون بود نه یک چت روم مجزا. ضمن اینکه مطمئن باشید هیچکس به اندازه من به این اسکریپت مسلط نیست! اینا رو نگفتم که مشتری جذب کنم فقط خواستمبه ایشون بگم گزینه های بهتری هم هست درود لطفا توجه داشته باشید که کسی چیزی برای شخص شما نه یاد داده و نه وقتش رو داره که برای شما چیزی رو یاد بده مدیر هر جائی هستید و کارتون هر چیزی هست موفق و خوش باشید در کارتون ما در اینجا کارمون رو انجام میدیم و تا جائی که بشه به راهنمائی رایگان می پردازیم دوست محترم در مورد arrowchat یا cometchat هم راخترین هس برای همخونی دادن با قالب با هر چیز دیگری موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.