Amin89 6 ارسال شده در دی 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1394 سلام سایت رو از دایرکت ادمین به سی پنل انتقال که دادم در وردپرس و اسکریپت پی لاین به درگاه وصل نمیشه. لطفا تست کنید : یک نمونه پست وردپرس : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسکریپت پی لاین: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. api کد ها به درستی در جاشون قرار دارن. از چی میتونه باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1394 تو اسکریپت ب درستی ب درگاه متصل شدم درست بود که از قسمت تراکنش ها هم میتونید ببینید ک تراکنشم ناموفق بود . در سایت وردپرسی هم به درستی مراحل خرید انجام شد و ب درگاه رفتم و هیچ مشکلی نبود . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin89 6 ارسال شده در دی 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1394 نت من از مخابراته با p.r.o.x.y که وصل شدم کانکت شد ولی بدون اون وصل نمیشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در دی 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 1394 بدون هیچ گونی پراکسی یا فیلتر شکنی من تست کردم وارد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.