edikamy 0 ارسال شده در فروردین 20، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 1396 سلام من همه این کارارو کردم ولی تو مرحله آخر با این ارور مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید Checking if config.php exists ... Checking if phpmelody_sql.sql exists ... Checking the database connection ... Setting the database collation ... Checking the MySQL database ...ERROR: No database selected لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در فروردین 20، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 1396 در 2 ساعت قبل، edikamy گفته است : سلام من همه این کارارو کردم ولی تو مرحله آخر با این ارور مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید Checking if config.php exists ... Checking if phpmelody_sql.sql exists ... Checking the database connection ... Setting the database collation ... Checking the MySQL database ...ERROR: No database selected دیابیس تون به شکل صحیح ست نشده.لطفا بخش دیتابیس رو مجددا چک و تصحیح کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.