• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
Masih

اختصاصی
آموزش نصب اسکریپت PHPMelody به زبان دیگر!

27 ارسال در این موضوع قرار دارد

درود .

 

ازآنجا که آموزش هایی در این اسکریپت نیز پیش از این وجود داشته اما قصد داریم مجددا آموزش دیگری که جامع تر باشد را برای شما ایجاد کنیم .

 

 

نصب :

 

خوب ابتدا اسکریپت را دریافت کنید .

سپس فایل های اسکریپت را داخل هاست و فایل منیجر خود آپلود کنید .

- سپس یک دیتابیس و یوزرنیم دیتابیس ایجاد کنید و با یکدیگر ADD کنید .

- به فایل منیجر بروید و فایل config-sample.php را به config.php تغییر نام دهید و این فایل را در حالت ویرایش باز کنید .

- اطلاعات دیتابیس را که قبلا ساخته اید در این فایل وارد کنید .

 

 

f94f-Ashampoo-Snap-2015-11-27-13h00m45s-001-.png

 

 

 

تصویر بالا به شما نشان میدهد در کجا باید اطلاعات را وارد کنید .

 

- وارد phpmyadmin شوید و فایل phpmelody_sql.sql را در دیتابیسی که برای این اسکریپت ایجاد کرده اید و اطلاعات آن را در فایل کانفیگ وارد کرده اید ، ایمپورت کنید .

 

- پرمیژن فایل ها و پوشه های زیر را روی 0777 قرار دهید :

 

 

1a0d-Ashampoo-Snap-2015-11-27-13h03m00s-002-.png

 

 

 

- پس از انجام مراحل بالا تنها کاری که نیاز است ، اجرای فایل install.php است . در مرورگر خود ، سایت خودتان را وارد کنید سپس به انتهای آن فایل نصب را اضافه کنید . برای مثال :

 

 

724e-Ashampoo-Snap-2015-11-27-13h04m05s-003-.png

 

 

 

 

اقدامات پس از انتقال یا تغییر سرور (هاست) :

 

1. در صورتی که دامنه یا سرور خودتان را تغییر دهید ، ابتدا باید در نظر داشته باشید که هر هاست و سروری به یک صورت کانفیگ نشده اند و پیش نیازهای مختلفی دارند . لذا به این دقت داشته باشید که در صورتی که پس از مراحل پایین ، سایت شما باز هم نمایش داده نشد ، می بایست هاست خود را تغییر دهید .

 

- در صورتی که دامنه تغییر داده باشید :

 

+ در صورتی که دامنه ی خود را تغییر دهید ، ابتدا وارد فایل config.php شوید و آدرس سایت جدیدتان را جایگزین آدرس قبلی کنید .

+ سپس به phpmyadmin رفته و تمامی دامنه های قبلی خود را به جدید تغییر دهید .

 

- در صورتی که در تغییر هاست و سرور به مشکل برخورده باشید : (حتما بک آپ داشته باشید)

 

+ پس از انتقال و تغییر سرور و هاست ، گاهی اوقات مشکلاتی برای فایل ها به وجود می آید . در اینحالت در صورتی که خطاهایی مربوط به فایل ها دریافت کردید ، همان نسخه ای که قبلا استفاده می کرده اید از آن اسکریپت را دانلود کنید و فایل های داخل خطا را جایگزین کنید ( فایل های دانلود شده را با فایل های قبلی جایگزین کنید )

+ در صورتی که مشکل از فایل ها رفع نشد ،

به غیر از پوشه ی uploads ، ما بقی پوشه ها را حذف کنید و پوشه ها و فایل های اسکریپت تازه دانلود شده را بجای آن قرار دهید .

+ سپس یک دیتابیس جدید ایجاد کنید (دقت کنید دیتابیس قبلی را به هیچ وجه حذف نکنید . همچنین یک بک آپ هم باید داشته باشید)

+ حالا سایت را برپا کنید .

+ در صورتی که در نصب مشکلی نبود ، از دیتابیس قبلی یک فایل export تهیه کنید و در دیتابیس جدید import کنید . دقت کنید که اطلاعات دیتابیس را تغییر ندهید . باید اطلاعات دیتابیس را جابجا کنید .

+ اکنون سایت شما با تنظیمات قبلی آماده ی استفاده است .

 

 

+ در صورتی که روش های بالا جوابگو نبود ، باید مشکل شما را از زاویه ی دیگری بررسی کنیم . لذا خطاها و اسکرین شات هایی ارائه دهید > جهت کمک به خودتان .

 

در ضمن بررسی کنید فایل .htaccess شما حاوی کدهای زیر باشد :

 

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 6 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این اررور رو دارم کمک کنید

Warning: Smarty error: unable to read resource: "index.tpl" in C:\xampp\htdocs\Smarty\Smarty.class.php on line 1096

راهنمایی دقیق و کامل و ساده بکنید

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به لینک زیر مراجعه کنید :

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

همچنین :

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

اما به طور خلاصه :

1. بهفایل C:\xampp\htdocs\Smarty\Smarty.class.php مراجعه کنید و در خط 1096 ببینید فایل index.tpl موجود هست یا خیر .

و در این خط ببینید این فایل را در چه مسیری معرفی کرده جهت فراخوانی . سپس به همان آدرس مراجعه کنید و بببنید اصلا فایل index.tpl هست یا خیر . اگر نبود باید در اسکریپت دانلود شده این فایل رو در اون مسیر قرار بدید .

 

2. پرمیژن های فایل smarty و index.tpl رو روی 644 تنظیم کنید .

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان عزیز یک مشکل دارم راهنمایی کنید

وقتی خودم یا کاربر میخواد ویدئو اپلود کنه بیشتر از 2MB اجازه اپلود نمیده با پشتیبانی سرور مجازی هم حرف زدم میگه ما محدودیتی نداریم از داخل اسکرپیت هستش ؟! راهنمایی کنید لطفا

عکس هم بفرما bo1ai2yl3cz6g1yslki1.png

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

 

مقادیر زیر رو در فایل php.ini اگر وجود دارن بصورت زیر ویرایش و در غیر اینصورت اضافه بفرمائید.

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

نکته : درصورتی که به php.ini دسترسی ندارید در پوشه ای که phpmelody رو نصب فرمودین این فایل رو ایجاد و کدها رو داخلش قرار بدین.

یا

 

کد زیر رو در htaccess. سایتتون اضافه بفرمائید.

 


php_value post_max_size 100M
php_value upload_max_filesize 100M

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

 

موفق باشید.

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی درست شد واقعا کارتون درسته عالی بود

مشکل بعدی من این هستش ؟!

 

Notice: Undefined index: filter in C:\xampp\htdocs\admin\comments.php on line 69

 

 

چطور درستش کنم ؟!

o7iq675ygzzfoa2xh5oj.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل اخر من هم داخل قسمت بک اپ هستش وقتی روی این قسمت کلیک میکنم اررور میده با عکس نشون دادم .

14krzb52xpwb56bijeaz.png

این صفحه اررور هستش ؟!

u0iaug3am39dh9yzzrr2.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اساتید محترم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان عذر میخوام این اسکریپت فارسسی ساز نداره ؟؟؟؟؟ نمیتونیم خودمون قسمت هاییشو فارسی کنیم ؟؟؟؟

دوستان ایا این نسخه ای که رایگانه مشکلی نداره ؟؟؟؟؟ اگر ممکنه یه لینک معتبر بدید

و ایا قالب برای این اسکریپت وجود داره چه رایگان چه پولی ممنون میشم بگید کجا میتونم تهیه کنم مچکرم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

 

آخرین نسخه phpmelody به همراه دو قالب و نسخه موبایل رو میتونید از لینک زیر دریافت فرمائید .

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

جهت فارسی سازی کافیه فایل english.php موجود در دایرکتوری lang ترجمه و با اسم persian.php ذخیره کنید و سپس از طریق پنل مدیریت زبان روی persian قرار بدین.

 

فایل زبان فارسی به زودی توسط 20 اسکریپت قرار داده میشه.

 

موفق باشید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ن

 

مشکل اخر من هم داخل قسمت بک اپ هستش وقتی روی این قسمت کلیک میکنم اررور میده با عکس نشون دادم .

14krzb52xpwb56bijeaz.png

این صفحه اررور هستش ؟!

u0iaug3am39dh9yzzrr2.png

 

نسخه php هاستتون رو تغییر بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
درود

 

آخرین نسخه phpmelody به همراه دو قالب و نسخه موبایل رو میتونید از لینک زیر دریافت فرمائید .

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

جهت فارسی سازی کافیه فایل english.php موجود در دایرکتوری lang ترجمه و با اسم persian.php ذخیره کنید و سپس از طریق پنل مدیریت زبان روی persian قرار بدین.

 

فایل زبان فارسی به زودی توسط 20 اسکریپت قرار داده میشه.

 

موفق باشید.

اموزش نصب تم جدید به صورت تصویری قرار دهید با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش فوق خلاصه نصب قالب

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من فایل en را فارسی کردم کلش رو ترجمه کردم الان برای نصبش راهنمایی کنید . در صورت تمایل بگین برای شما هم ارسال میکنم ولی خیلی زحمت کشیدم تا ترجمه شده ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

 

فایل settings.php موجود در پوشه include رو باز کنید و خط زیر رو پیدا کنید.

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

 

حالا زیر این کد، زبان جدید رو به این صورت تعریف کنید .

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

اسامی و آدرس ها رو طبق فایل های خودتون ویرایش کنید.

 

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

چطور میشه کاری کرد که فایل های آپلود شده در هاست دیگه ای ذخیره بشن ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کسی نمیتونه جواب من رو بده ؟ ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

چطور میشه کاری کرد که فایل های آپلود شده در هاست دیگه ای ذخیره بشن ؟

خود اسکریپت باید این قابلیت رو داشته باشه در غیر اینصورت ملزومات این کار برنامه نویسی یک Web API برای این اسکریپت هستش و آپلود فایل از طریق API

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خود اسکریپت باید این قابلیت رو داشته باشه در غیر اینصورت ملزومات این کار برنامه نویسی یک Web API برای این اسکریپت هستش و آپلود فایل از طریق API

متاسفانه خود اسکریپت نداره میشه یکی راهنمایی کنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

 

phpmelody چنین قابلیتی رو نداره.

 

اگر فقط خودتون ویدئو ها رو قرار میدین کافیه در هاست دوم آپلود کنید و توسط add Video url براحتی آدرس بدین و اضافه کنید . در غیر اینصورت همونطور که جناب رسالت فرمودن باید بدین براتون این قابلیت رو اضافه کنند یا در انجمن پشتیبانی phpmelody مطرح بفرمائید تا راه حلی ارائه بشه!

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

موفق و پاینده باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
درود

 

phpmelody چنین قابلیتی رو نداره.

 

اگر فقط خودتون ویدئو ها رو قرار میدین کافیه در هاست دوم آپلود کنید و توسط add Video url براحتی آدرس بدین و اضافه کنید . در غیر اینصورت همونطور که جناب رسالت فرمودن باید بدین براتون این قابلیت رو اضافه کنند یا در انجمن پشتیبانی phpmelody مطرح بفرمائید تا راه حلی ارائه بشه!

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

موفق و پاینده باشید.

سلام

کسی اینجا نمیتونه این کار رو بکنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • درود
  • برای ورود به بخش میریت باید چه آدرسی بزنیم؟
  • من بعد از نصبش وقتی خواستم وارد بشم ارور 404 داد ،مشکل از کجاست؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ودرود

این اسکریپت فارسی شده هست ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • درود

  • برای ورود به بخش میریت باید چه آدرسی بزنیم؟

  • من بعد از نصبش وقتی خواستم وارد بشم ارور 404 داد ،مشکل از کجاست؟

 

 

 

 

 

  • سلام

  • آموزش کلی و نهائی

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

     

  • طبق این مورد برین جلو

 

 

 

 

سلام ودرود

این اسکریپت فارسی شده هست ؟

 

 

  • بخش فارسی و دریافتی اسکریپت

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

     

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.