voltag 590 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 هواکشه فک کنم teeth شما بخواب من یجوری کتکت میزنم دیگه سرفه نکنی sillysillysillysilly wtf نات فوند (crazy)teeth تنگی کوچه به عروس چه ربطی داره نمیدونم والا چ ولی بی ربط هم نیست teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 2، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 به کسی که داره میاد باید گفت خوش امدی یا به کسی که داره میره؟؟؟ بچه های که از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۹ به دنیا میان دهه چندی حساب می شن؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 به کسی ک اومده باید گفت ب اونی که میره باید بگی در پناه حق یا بسلامت دهه 0 teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 2، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 اگه نصف شب از خواب بپری و ببینی قزوینی پشت سرته چه عکس العملی نشون میدی؟ بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟ فصل مورد علاقه؟ غذای مورد علاقه؟ حیوان مورد علاقه؟ رنگ مورد علاقه؟ درس مورد علاقه؟ مسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 میکشمش این که این دنیا ارزش هیچی رو نداره ! تابستون . جوجه - قورمه سبزی - هیچ حیوونی - قرمز و زیتونی- هیچ درسی یادم نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 2، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 از جات بلند شو 10 قدم بدون نگاه کردن به پشتت برو عقب چه اتفاقی میافته!!!؟ چشاتو ببند و سه کلید روی کیبرد رو تایپ کن ! الان یه اژدها پشت سرت وایساده که تکون بخوری اتیشت میزنه !! چه میکنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 2 قدم پشت سرم دیوار اتاقه نمیتونم 10 تا برم (crazy) کیبورم رو حفظم در حدی که ی جمله متوسط رو چشم بسته میزنم . اما اینکه از قبل اینکه چشامو ببندم ب این فکر کنم چی بزنم قطعا قبلی ک چشام ببندم ی کلید تو ذهنم میاد بعد چشم بستنم اونو میزنم . فک کنم یهو چشامو ببندم 3 تا کلید بزنم 3تاش اینتر باشه یا 3 تاش اسپیس yo فکر میکنم اخر زندگیمه با پس خودمو راحت میندازم اونم اتیش میزنه و .... هوالباقی teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 2، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 2 فکر میکنم اخر زندگیمه با پس خودمو راحت میندازم اونم اتیش میزنه و .... هوالباقی teeth در این لحظه جناب صابریان با موتور از پنجره میپره تو نجاتت بده منو مسیحا هم بروسلی بازی در میاریم میریم با اژدها بچنگیم .... داستان و ادامه بده !!1 nerd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 اون ارپیجی که زیر میز جاساز کردم رو در میارم میزنم دخل اژدها رو میارم میزنم دخل اژدها رو میارم خودمونم میزنم میکشم راحت شیم و الا چیه این دنیا میزنم خلاصتون میکنم teethlaughlaughlaughlaugh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 2، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 هیچی پس مزاحمت نمیشیم بیافت بمیر ما سر سکانس بعدی باید با زامبیا درگیر شیم . mischievousninja 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 2، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 laughlaughlaugh عالییی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 teethteethteeth ارپیجیه فشگ نداشت چ کنیم cry باید بصورت دستی بکشم اژدهارو teethteethteeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 2، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 فشنگ !!!؟ تو آرپیچی!!؟ surprised ساچمه بدم خدمتتون یا ترقه !!! laugh با برو بچه های بیست اسکریپت اومدیم کمکت (batman) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1394 اوه اوه کارمون تمومه (crazy) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 3، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1394 نظرت چیه اخراجت کنیم ؟ یا مثلا هشدار بدیم بهت teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1394 آخ جون teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 4، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 1 هشدار دریافت کردی شما teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آذر 4، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 با سلام تاپیک کاربر گرامی voltag امروز به پایان رسید . با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدن و در این تاپیک حضور پیدا کردند . هر پرسش یا سوالی در این تاپیک شده جنبه طنز و آشنایی و همچنین دوستی داشته و امیدوارم که برداشت های غلطی از این امر نشده باشه . voltag گرامی میتونن سخن پایانی خودشون رو ارسال بفرمایند و پس از ارسال ایشون تاپیک بسته خواهد شد. زنده باد بیست اسکریپت 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آذر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1394 بله منم واقعا از این کار زیبا و جدیدتون تشکر میکنم . ایده جالبی بود . ان شالله که موفق باشید . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده