Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1394 سلام و درود خدمت تمامی کاربران گرامی خب صندلی داغ این هفته رو شروع میکنیم با پاسخگوی توانا و بزرگوار انجمن جناب Voltag تاریخ شروع : 29 آبان 94 تاریخ پایان : 6 آذر 94 دوستان میتونن سوالات خودشون رو در این تاپیک از voltag عزیز بپرسند. ایشون میتونن به سوالاتی که تمایل به پاسخ ندارند پاسخ ندن. نظم و ادب و احترام رو رعایت بفرمائید . تا در این تاپیک اوقات عالی و دوستانه ای رو داشته باشیم. از ارسال پشت سر هم بپرهیزید و سعی کنید جامع بپرسید و اینجارو چت روم نکنید . با تشکر سوالات پیش فرض - نام واقعی ؟ - اهل کجایی ؟ - چند سالته ؟ - چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟ - سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟ - روزهات رو معمولا چجور میگذرونی؟ - voltag یعنی چی ؟ - زبان برنامه نویسی مورد علاقت؟ - خواننده مورد علاقت؟ - رشته تحصیلی؟ - ماشین مورد علاقت چیه ؟ - تیم ملی مورد علاقت ( بجز ایران ) ؟ - استقلال یا پرسپولیس ؟ به این سوالات پاسخ یک کلمه ای بده : - بیست اسکریپت : - عشق : - زندگی : - تخصص : - Yazdan(خودم) : - وردپرس : - پشتیبانی : - آرامش : دوستان به مدت یک هفته میتونن از voltag عزیز هر سوالی دارن در همین تاپیک بپرسن . شروع شد با تشکر مجدد از تیم مدیریت بیست اسکریپت 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1394 اخ اخ چقد زیادن teethteeth از بالا ب پایین ب ردیف جواب میدم ninja : میلاد ستوده جنوبیم - بوشهرteeth 21 سال مفید دارم صفت ک فراوون دارم ( الکی مثلا teeth ) 2 تا بیشتر ندارم خخخ : اروم - زود رنج teeth 1 چرا بیشتر ندارم اونم اینه چرا تو وردپرس و زبان های برنامه نویسی مسلط نیستم روز هامو معمولا با سیستم هستم مگر اینکه نت قطع شه ی فکری براش میکنم پیش نیومده تالا خخخخ teeth ب این سوال جوابی نمیدم cool تقریبا به همه زبانا علاقه دارم اما php , css رو بیشتر ابی inlove دانشجو انصرافی حقوق teethteeth زانتیا مشکی (batman) برزیلinlove قرمزته teeth 6 تایی ها upset ------------------ عشق است coolinlove نه ! میکنم teethteeth زندگی کرن cool ی کلمه : دمش گرم yummiwink2 مهشره متوسط رو به بالا (crazy) بد نیست بچه خوبیهexhausted اینا قرار بودن ی کلمه ای بشنا ولی تو یکلمه جا نشدن 2 کلمش کردم teethteeth . . . موفق باشید . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 29، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1394 دوستان مثل اینکه فعلا سوالی ندارن !!! یادآوری دوستان سوالات خودتون رو میتونید از ایشون در همین تاپیک بپرسید . بین ریاست مایکروسافت و ریاست یه شرکت ساده کدوم رو انتخاب میکنی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 29، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1394 از رئیس بودن خوشم نمیاد ولی اگه بشه دوتاشو داشته باشم بهترهyohappy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 @voltag چه ایده ای برای آینده ات در نظر داری؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 30، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 بیست اسکریپت رو چه طور ارزیابی می کنی ؟ teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 اگه بهت تنها یک فرصت می دادن که هر چی بخوای انجام میشه ، چیو انتخاب می کردی ؟! 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 @voltag چه ایده ای برای آینده ات در نظر داری؟ کم پیش میاد راجع به اینده فکر کنم امای علاقه ای دارم ی سایت بزرگ و پشتیبانی وردپرس داتشه باشم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 بیست اسکریپت رو چه طور ارزیابی می کنی ؟ teeth در اون سطح نیستم که سایت بزرگی مثل 20 اسکریپت رو ارزیابی کنم اما چیزی که فهمیدم ی سایت قوی تو زمینه انواع cms هاست و همچنین یه پشتیبانیی خوبیم هست برا کاربر . ان شالله که موفق باشید . 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 بیست اسکریپت رو چه طور ارزیابی می کنی ؟ teeth در اون سطح نیستم که سایت بزرگی مثل 20 اسکریپت رو ارزیابی کنم اما چیزی که فهمیدم ی سایت قوی تو زمینه انواع cms هاست و همچنین یه پشتیبانیی خوبیم هست برا کاربر . ان شالله که موفق باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 اگه بهت تنها یک فرصت می دادن که هر چی بخوای انجام میشه ، چیو انتخاب می کردی ؟! انتخاب میکردم یه هکر کلاه سفید بشمteeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در آبان 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 انتخاب میکردم یه هکر کلاه سفید بشمteeth بزرگترین اشتباه . ما هستیم این همه سال زحمت کشیدیم 2 ساله دنبال یه مجوز برای فعالیت رسمی و تاسیس شرکت هستم . چه فایده دوستانی هستن که... بماند . حداقل در کشور فعلی نه ! به نظر خودت تونستی در حد سمت پاخگو و راهنما در انجمن به دوستان کمک کنی ؟ ( در حد خودم و تاجایی که تونستم ممنوع) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 والا هرموقع مشکلی پیش اومده باشه برا کاربرا تمام سعیمو کردم راهنمایشون کنم بازم در کل از خودم راضی نیستم چون خیلی موراد بوده ک کمکی از دستم بر نمیومده 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 30، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 چطور با بیست اسکریپت آشنا شدی ؟ eek لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 چطور با بیست اسکریپت آشنا شدی ؟ eek خیلی مدت پیش فکر کنم در جستجوی قالبی بودم که اولین نتجیه سرچ گوگل سایت شما بود بعد از برسی مطلبی ک میخواستم کل سایت رو بررسی کردم و فوق العاده بود teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 فرض کن حق انتخاب بین دو راه رو بهت می دادن . یکی از راه ها ، رسیدن به چیزی هست که خودت دوست داری . و راه دیگه رسیدن به چیزی که کل زندگیتو تضمین میکرد اما هیچ علاقه ای به اون نداشتی . کدوم یکی رو انتخاب می کردی ؟ 2. اگه می خواستی منو توی یه جمله معرفی کنی به یکی دیگه چی بهش می گفتی ؟ tearyteeth 3. کسی رو برای ازدواج باهاش زیر نظر داری ؟ mad eek 4. بیشتر توی چه زمینه ای تخصص داری ؟ teary (می خوام استخدامت کنم واسه خودم خخخ ) eek 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snaptu 17 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 عاشق شدی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 فرض کن حق انتخاب بین دو راه رو بهت می دادن . یکی از راه ها ، رسیدن به چیزی هست که خودت دوست داری . و راه دیگه رسیدن به چیزی که کل زندگیتو تضمین میکرد اما هیچ علاقه ای به اون نداشتی . کدوم یکی رو انتخاب می کردی ؟ 2. اگه می خواستی منو توی یه جمله معرفی کنی به یکی دیگه چی بهش می گفتی ؟ tearyteeth 3. کسی رو برای ازدواج باهاش زیر نظر داری ؟ mad eek 4. بیشتر توی چه زمینه ای تخصص داری ؟ teary (می خوام استخدامت کنم واسه خودم خخخ ) eek قطعا راهی رو میرفتم که خودم میخواستم و دوست داشتم ولو با مشکل و سختی همراه بود 2- میگفتم یکی از دومدیر حرفه ای و کاربلد سایت 20اسکریپت mwahhappyteeth 3- نه به ازدواج فکر نمیکنم شاید عجیبم باشه ولی سمتش فکر نکنم برم teeth 4- تایپیست خوبیم teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 عاشق شدی ؟ نه یعنی نخواستم که بشم teethteethteethteethteethteethteeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 30، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 از زمین خوردن چی میدونی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 زمین خوردن تو چه حوزه ای ؟ زندگی ، کار و ... . کدوم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 30، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 یک تعریف کلی باشه کافیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 اره میدونم چیه خوبم میدونم چون تجربش کردم . ادم ی حس نامیدی و بی هدفی بش دست میده وقتی یجایی زمین میخوره ..sad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 30، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 اره میدونم چیه خوبم میدونم چون تجربش کردم . ادم ی حس نامیدی و بی هدفی بش دست میده وقتی یجایی زمین میخوره ..sad چطور باهاش مقابله میکنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snaptu 17 ارسال شده در آبان 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1394 ممنون از پاسخ سریع اگه آنلان 100 میلیون تومان پول برنده میشدی چیکارش می کردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده