hamyar 4 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 شما تو مارکت های فارسی نگا کنید هر قالبی ک خوب بود رو نام ببرید قرار بدیم آقا خیلی توپی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamyar 4 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 ممنون میشم قالب های جدید مارکت هارو هم قرار بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 اسم ببرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash22 1 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 سلام پوسته mher music کسی داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 سلامپوسته mher music کسی داره؟ ایرانیه ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash22 1 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 Are نمیشه؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 اولا که نه نمیشه ! دوما ما اگر در سایت پوسته ایرانی انتشار میدیم یا اون پوسته فروش نداره در جایی یا تو بین سایت های دیگه ب انتشار رایگان در اومده و سوما شما نه دموی لینکی چیزی ندادی رو اسم که نمیشه چیزی داد . از اسم تاپیک مشخصه قالب و افزونه های پریمیموم خارجی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heatleap 0 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 آقا قالب میخوام مثل سایت نمناک دات کام باشه فارسی هم نبود نبود فقط وردپرس باشه و مثل نمناک حالت مجله ایداشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heatleap 0 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1395 یه قالب میخوام شبیه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای wp لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در اردیبهشت 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 1395 پوسته bazar shop نسخه 2.7 فارسی رو دارید؟ من نسخه انگلیسی رو دانلود کردم و متاسفانه به صورت پیش فرض فایل rtl.css نداشت نسخه فارسی ای هم که در بیست اسکریپت منتشر شده اصلا کیفیت نداره از دوستان کسی دسترسی به نسخه معرفی شده در لینک زیر داره؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل custom.css رو از روش کپی کردم اما باز هم مثل نمونه نشد و فایل rtl.css نداره. فایل استایل اصلی رو هم جایگزین کردم اما باز در راستچین کلی مشکل داره اگر پوسته مشابهی برای ووکامرس میشناسید که محصولات رو به صورت کادر دار و مرتبط مشابه دیجی کالا نشون میده لطفا معرفی فرمایید. پوسته فروشگاهی بازار در نمایش تک محصول منحصر به فرد هستش باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اردیبهشت 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 1395 سلام دوستان کسی قالب فارسی مثل اینو نداره یا لینک دانلود سراغ نداره ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یا انگلیسی باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1395 سلام دوستان کسی قالب فارسی مثل اینو نداره یا لینک دانلود سراغ نداره ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یا انگلیسی باشه فکر کنم با پوسته pinthis و افزونه هایی مثل گرویتی فرم و یا افزونه های دایرکتوری میشه مشابه دیوار رو زد. اما مهم نسخه اندروید و امکانات بی نظیرش هستش و بعدش هم تقسیم بندی بر اساس شهر که فقط توی اسکریپتی مثل osclass دیدم که اون هم متاسفانه از پوسته های زیبایی برخوردار نیست وگرنه امکانات و افزونه های خارق العاده ای داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 یه قالب میخوام شبیه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای wp سلام از قالب صحیفه میتونین استفاده کنین ، این لینک نسخه 5.4 هست ، اگر کسی نسخه بالاتر داره بزاره تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 سلام افزونه ای میخوام برای سفارش گیری ، که درگاه پرداخت هم بشه بهش متصل کرد ، این افزونه ( WP Estimation Form )رو پیدا کردم ولی نمیدونم کاری که من میخوام رو انجام میده یا نه ! اگر افزونه خوبی برای این کار سراغ دارین ممنون میشم برام بفرستین ، اگر نه هم همین رو اگر لطف کنین که بازم ممنون میشم smiley لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 سلام کسی نسخه جدید این قالب رو داره ؟ ( نسخه 2.6.1 رو دارم ) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahani91 0 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 سلام دوست من میتونید قالب تم فارست فارسی ورد پرس رو با افزونه EDD یا وردپرس پلاس (قالب فارسی سالم تم فارست )برای دانلود بزارید . همونطور که میدونید قالب های زیادی با این نام وجود داره که یه سری از قالب ها ویژگی های بیشتری دارن و در گاه مستقیم بانکی هم دارن و . . . و یه سوال : این اسکریپت تم فارست که گذاشتید رو میشه برای ورد پرس استفاده کرد ؟یا باید خودش رو جدا نصب کرد ؟(روش نصب رو کامل توضیح بدید .) امیدوارم قالب رو داشته باشید . ممنون از لطفتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahbar2 18 ارسال شده در خرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 افزونه ایی که بشه یک نوشته یا لوگو رو گذاشت روی تصاویری که اپلود میکنیم توی گالری دارید بزارید مثل دیتالایف انجین که هر تصویری رو که اپلود می کنید لوگو میشه گذاشت روی تصاویر می زاره البته بهش میگن "افزونه واترمارک وردپرس "من خیلی گشتم ولی ندیدم چیز خوبی باشند نمونه اش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossiplayer 2 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 قالب وردپرس چند منظوره زفایر ( نسخه فارسی ) + توجه : این نسخه فارسی نال شده است برای دریافت نسخه اورجینال فارسی شده + بسته نصب آسان 5 دقیقه به مگاتم مراجعه فرمائید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daiireza 1 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلام.من در به در دنبال پوسته ایرانومگ هستم اگر ممکنه بذارید ثواب داره.ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daiireza 1 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلام دوست عزیز لطفا اگر ممکنه پوسته ایرانومگ رو بفرستید. ضمنا این پوسته ترجمه شده هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Erfann 0 ارسال شده در مهر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 1395 سلام خواهشا این افزونه رو تو خصوصی لینکشو بفرستید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 1395 سلام خواهشا این افزونه رو تو خصوصی لینکشو بفرستید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برخی نمونه های مشابه این مورد هستن چک کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 1395 سلام دوست عزیز لطفا اگر ممکنه پوسته ایرانومگ رو بفرستید.ضمنا این پوسته ترجمه شده هست پوسته ایرانومگ رو نمیشه بدین شکل در اختیار شما دوستان گذاشت ولی میشه نسخه ی انگلیسی رو قید کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza153 39 ارسال شده در مهر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 1395 اموزش برای فارسی سازی قالب و اموزش برای ساخت نسخه ی نصبی هم دارید بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Erfann 0 ارسال شده در مهر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 1395 دوستان ممنون میشم لطفا این پوسته رو بهم تو خصوصی یا تلگرام بفرستید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ایدی تلگرام من @parsahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.