Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1394 درود این نسخه بدون ایراد هستش! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همچنین نسخه اصلی هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید ! پوشه documentation راهنمای کامل + demo.xml فایل درون ریز این قالب جهت تنظیم به شکل نمایش داده شده در دمو! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در دی 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1394 درود این نسخه بدون ایراد هستش! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همچنین نسخه اصلی هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید ! پوشه documentation راهنمای کامل + demo.xml فایل درون ریز این قالب جهت تنظیم به شکل نمایش داده شده در دمو! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. ممنون ولی این دوتا هم همون مشکل رو دارن! اینم ادرس سایت میتونین ببینین : irnashop.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1394 فایل demo.xml رو درون ریزی بفرمائید. یا بخش how to add slide در فایل documentation موجود در فایل فشرده قالب اصلی رو مطالعه و مشاهده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kingwar 2 ارسال شده در دی 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1394 با سلام ببخشید می تونید این افزونه بگزارید(لطفا فارسی باشه) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در دی 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1394 درود آخرین نسخه افزونه مذکور (نسخه اصلی ) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. متاسفانه خودم فعلا درگیر امتحانات هستم. اگر دوستان فرصت نکردن ترجمه کنن! طی چند روز آینده نسخه فارسی براتون قرار خواهم داد! موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zbhamed 0 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 افزونه حرفه ای پروفایل کاربران UserPro نسخه2.54.1 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ------------------------ باتشکر از شما دوست عزیز، این نسخه فارسی هست؟ و چطور باید به یک برگه این افزونه رو اضافه کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در بهمن 6، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 سلام بله . چه نسخه ای که در این تاپیک هست و چه نسخه ای که در سایت هست کاملا فارسی شده هستش . برای اضاف کردنش به برگه باید بعد از فعال کردن افزونه از درستور زیر در نوشته یا برگه استفاده کنید : [userpro_private] توضیحات مطلب ، لینک ها و هر انچه که در پست ارسالی هست رو بین این دو شورتکد قرار بدید [/userpro_private] البته فکر کنم منظورتون همین بود دیگه درسته ؟ اما برای اینکه بخش ثبت نام و ورود رو به سایت اضاف کنید شورتکد زیر رو به ابزارک ها ، برگه ها و نوشته ها میتونید اضاف کنید : [userpro template=login] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zbhamed 0 ارسال شده در بهمن 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 ببخشیداین افزونه فارسی رو از سایت دانلود کردم ولی پیغام میده که از نسخه آزمایشی استفاده میکنید؟ چیکارکنم دیگه نشون نده؟ و اینکه همه فیلدها فارسی نشده درسته ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در بهمن 6، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1394 ببخشیداین افزونه فارسی رو از سایت دانلود کردم ولی پیغام میده که از نسخه آزمایشی استفاده میکنید؟ چیکارکنم دیگه نشون نده؟و اینکه همه فیلدها فارسی نشده درسته ؟ بررسی میکنم همینجا اعلام میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zbhamed 0 ارسال شده در بهمن 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1394 بررسی میکنم همینجا اعلام میکنم خبری نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
projeduni 6 ارسال شده در فروردین 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 5، 1395 سلام. نسخه انگلیسی و سالم قالب be رو میخواستم.من نسخه فارسیشو از بیگ تم خریدم اما باگ داره و چیزایی که ذخیره میکنم بعد از یکروز میپره.درون ریزیم نمیشه.دمو هم نصب نمیشه و... .ممنون میشم نسخه بروز و اصلشو قرار بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 سلام این قالب رو میخواستم ، ترجیحا فارسی سازی شده ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 سلام خسته نباشی میشه لطفا این قالب لطف کنید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 قالبای ایرانی رو قرار نمیدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 سلاماین قالب رو میخواستم ، ترجیحا فارسی سازی شده ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون بسته نصبی این قالب : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 قالبای ایرانی رو قرار نمیدیم آها بله پس اگر امکانش هست این قالب رو بدید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 سلام. نسخه انگلیسی و سالم قالب be رو میخواستم.من نسخه فارسیشو از بیگ تم خریدم اما باگ داره و چیزایی که ذخیره میکنم بعد از یکروز میپره.درون ریزیم نمیشه.دمو هم نصب نمیشه و... .ممنون میشم نسخه بروز و اصلشو قرار بدید خب چرا به بیگ تم گزارش نمیکنید حل کنند؟ بعد تغییرات تا حل شدندش مستقیم از هاست بکاب بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 ممنون از لطف شما دوست عزیز جناب voltag قالب این سایت رو میخواستم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همچنین این قالب رو دارید؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 up لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 با سلام و درودی اقا نسخه ویژه یا پریمیوم این افزونرو میخوام : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 هیچ کس جوابگو نیست آیا؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 نسخه html این قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 سلام . قالب مجله خبری پریمیموم چی دارید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 شما تو مارکت های فارسی نگا کنید هر قالبی ک خوب بود رو نام ببرید قرار بدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayea021 2 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1395 نسخه html این قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نسخه html که هست من دنبال نسخه وردپرسش هستم که تقریبا کل گوگل زیررو کردم ولی پیدا نکردم فقط سایت themeforest.net نسخه وردپرس رو داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.