saeednazemi 0 ارسال شده در مرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 سلام ببخشید کسی اسکریپتی رو میشناسه که وقتی کاربر در سایت عضو شد و خواست تیکت ارسال کنه نیاز به عضویت نداشته باشه یعنی زمانی که کاربر وارد سایت شد بتواند تیکت ارسال کند و زمانی که کاربر خارج شد و خواست تیکت ارسال کند نام و همچنین ادرس ایمیل از او بخواهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 افزونه های پتیبانی برای وردپرس البته اگر از وردپرس استفاده میکنید اگر وردپرس استفاده میکنید میتونید داخل افزونه های وردپرس بیست اسکریپت شرچ بکنید و چندتا افزونه رو مقاسیه بکنید و اونی که میخواید رو انتخاب و استفاده بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeednazemi 0 ارسال شده در مرداد 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 داداش گلم خیلی ممنون اما من از وردپرس استفاده نمی کنم اگه لطفی کنی و اسکریپتی رو که وردپرس نیست معرفی کنی ممنوند میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 داداش گلم خیلی ممنون اما من از وردپرس استفاده نمی کنم اگه لطفی کنی و اسکریپتی رو که وردپرس نیست معرفی کنی ممنوند میشم ی سرچ کوچولو.... بفرمایید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1394 همین اسکریپتی که دوستمون معرفی کردن بهتون هست و اسکریپت هایی مثل لایوزیلا و تیکفا هستن که میتونن کمکتون بکنن اگر کار ساده میخواید همین اسکریپت پشتیبان یا تیکفا عالی هستن البته پشتیبان بسیار پیشرفته تر و شیک تره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdikhanzadi 0 ارسال شده در خرداد 5، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1397 سلام میتونید از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده کنید البته اگه خوشتون بیاد. با فریمورک لاراول هم نوشته شده که این روزا خیلی طرفدار داره و راحت میتونید توسعه بدید و اینکه اپدیت هم میشه به صورت ماهانه , بوت استرپ هم استفاده کرده که صفحات رسپانسیو باشه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amikarimi 2 ارسال شده در خرداد 27، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1397 با سلام اسکریپت اپن سورس رایگان مونیکس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده