• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
basamraz

اسکریپت مدیریت مدارس Ekattor School Management نسخه 3

23 ارسال در این موضوع قرار دارد

با سلام

اسکریپت ذکر شده را از سایت دانلود کردم.

به راحتی نصب شد و مشکلی در شناخت دیتابیس و وصل شدن به آن را نداشت.

ولی در هنگام لاگین شدن .چند درصد پرمیکنه و ارور میده.

در حالی که اگر نام کاربری و رمز اشتباه وارد کنم به درستی تشخیص میده و میگه اشتباه هست.

 

ممنون میشم که یبار تست کنید و برای درست کردنش منو راهنمایی کنید.

 

با تشکر

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت شما دوست عزیز

باید بهتون عرض بکنم که این اسکریپت ها کاملا مشکل دارن

شما اگه همون اول دموی اسکریپت رو م تست میکردی متوجه وجود مشکل در بخش های زیادیش میشدی

پیشنهاد میکنم اگه دانش آموز هستی یا مدیر مدرسه و یا مدیر آموزشگاه میخوای برای آموزشگاهتون وبسایت بسازی دست داخل جیبت بکنی و مقداری هزینه پرداخت بکنی

افراد زیادی هستن که سایت مدرسه طراحی میکنن اونم با کیفیت بسیار عالی و پیشرفته

اگه میخواستیمیتونم بهتون معرفی بکنم

قیمت های متعددد

کیفیت های متفاوت و...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام خدمت شما دوست عزیز

باید بهتون عرض بکنم که این اسکریپت ها کاملا مشکل دارن

شما اگه همون اول دموی اسکریپت رو م تست میکردی متوجه وجود مشکل در بخش های زیادیش میشدی

پیشنهاد میکنم اگه دانش آموز هستی یا مدیر مدرسه و یا مدیر آموزشگاه میخوای برای آموزشگاهتون وبسایت بسازی دست داخل جیبت بکنی و مقداری هزینه پرداخت بکنی

افراد زیادی هستن که سایت مدرسه طراحی میکنن اونم با کیفیت بسیار عالی و پیشرفته

اگه میخواستیمیتونم بهتون معرفی بکنم

قیمت های متعددد

کیفیت های متفاوت و...

 

 

دوست عزیز بحث پرداخت وجه نیست و منم کار مدرسه نمیخوتم انجام بدم. این مورد برام جالب هست و دوست دارم ببینم ایراد این ارور چیه و چجوری میشه درستش کرد.

حتی اگه خود 20script نسخه خام و بدون دستکاری این رو داشته باشه و بتونه بهم بده خیلی خوب میشه که خودم بیام شرو کنم و نال کنمش.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز جان مطمعن هستید که تمامی مراحل را به درستی انجام دادید چون من خودم نصب کردم و بدون مشکلی وارد شدم دقت کنید

من مراحل را میگم ببینید به درستی انجام داده اید

a.دقت کنید محتویات فایل ekattor 3.4 که برای ما مهمه نه محتویات فایل __MACOSX و شما فقط نیاز به اپلود کردن فایل ekattor 3.4 دارید.

1-اپلود کنید فایل دانلود شده را در درون دایرکتوری public_html

دقت کنید چون من دانلود کردم فایل zip نبود rar بود پس از حالت فشرده خارج و دوباره با فرمت zip فشرده کنید.

2-بعد از اپلود از حالت فشرده خارج کرده.

3-یک دیتا بیس mysql بسازید.

4-در دایرکتوری application وارد پوشه config شده و فایل database.php را ویرایش کنید

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

دقت کنید متن mysqli را به mysql تبدیل کنید.

 

5-سپس وارد دایرکتوری application پوشه config شده و فایل riotes را باز کرده

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

در خط 52 عبارت ‘install’ به ‘login’ تبدیل کنید .

 

6-حالا به سی پنل خود بروید و وارد phpmyadmin بشید سپس وارد دیتا بیسی که به این منظور ساخته اید شوید.

 

ec5v_szdc.png

و از تب بالا روی import کلیک کنید

 

rs2p_asdgvsd.png

 

سپس در پنجره باز شده مسیر وارد مسیر زیر شوید

پوشه Ekattor.School.Management.System.Pro.v3.4

پوشه ekattor 3.4

پوشه Ekattor School Management System Pro

پوشه uploads

و فایل install.sql که 145 کیلو بایت حجم داره رو انتخاب و اپلود کنید.

 

9eeu_sdfbdf.png

 

احتمالا شما این فایل install.sql با فایل ._install.sql اشتباه گرفتید.که باعث بروز این مشکل شده

یپی با نام و یوزر زیر وارد شوید.

Email:

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

Password: 1234

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان وقتی با اسم دانش آموز وارد میشم ! تو بخش ریز نمرات ! نمره کل دانش آموزان کلاس رو نشون میده! راهی هست که فقط نمره خود دانش آموز رو نشون بده ! خیلی واجبههه برام ! کس ی هست کمک کنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه میشد یکی از دوستان این اسکریپت رو فارسی کنه که خیلی عالی میشد.

من مقداری ازشو فارسی کردم ولی دیگه بیشتر از این وقت نداشتم که اسکریپت رو به طور کامل فارسی کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگه میشد یکی از دوستان این اسکریپت رو فارسی کنه که خیلی عالی میشد.

من مقداری ازشو فارسی کردم ولی دیگه بیشتر از این وقت نداشتم که اسکریپت رو به طور کامل فارسی کنم.

داداش میتونی اون کارو کنی که دانش آموز نتونه نمره همکلاسیاشو ببینه ؟؟؟؟ خیلی واجبهههه !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
داداش میتونی اون کارو کنی که دانش آموز نتونه نمره همکلاسیاشو ببینه ؟؟؟؟ خیلی واجبهههه !

دوست عزیز؛

لطفا از جدید ترین نسخه اسکریپت استفاده کن که اکثر ایراداتش رفع شده و میتونی از طریق لینک زیر نسخه 3.4 رو از بیست اسکریپت دانلود کنی.

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

در نسخه جدید تقریبا بیشتر مشکلات رفع شده و مشکلی که شما میگید برای من بوجود نیومده ولی اگه بازم مشکلی بود در خدمتم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اوکی فارسی شده هستش ؟

همانطور که در پست قبل گفتم متاسفانه فارسی نیست اما فارسی سازیش زیاد مشکل نیست و حتی با دانش کم از زبان برنامه نویسی میشه فارسیش کرد.

چون در نسخه جدید و در تنظیمات زبان میشه زبان جدید اضافه کرد و در تنظیمات زبان هم میشه راست چین و چپ چین بودن سایت رو مشخص کرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش دانش برنامه نویس دگ نمیخاد از همون پنل میشه دگ

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش اون صفحه ی خودتو یه کپی میکنی میزاری اینجا که استفاده کنیم خیلی ممنون !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه بگین ایمیل مدیر برای ورودیشو از کجا عوض کنم ؟ از پنل نشد !×

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وارد phpmyadmin بشید و در تیبل اکانت ها ، اکانت مربوط به مدیریت رو پیدا کنید و تغییر بدید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان سوال اخرممم خیلیی فوریه ! من جای ایمیل دانش آموز اسمشونو وارد کردم ! اما سیستم میگه فقط باس ایمیل باشه ! راهی هست این مشکلو برطرف کنم ! یعنی نام کربری شه ججایه ایمیل و نیاز به ات ساین نباشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان خیلی ضروری هست میشه کسی جواب بده ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

 

اگه داخل phpmyadmin و دیتابیس مربوط به این اسکریپت ، در تیبل مربوط به دانش آموزان ، ایمیل اونها رو هم وارد کرده باشید میتونید با تغییر نام مشکل رو رفع کنید.

 

یعنی نام سطری که نام رو وارد کردید رو با فیلدی که ایمیل هست جابجا کنید

 

غیره این اگه ایمیل داخل دیتابیس نباشه نمیشه کاریش کرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود ، آخرین ورژن این اسکریپت رو (اورجینال) داریم. فارسی سازی هم میشه . کسانی که تمایل به تغییرات دلخواه در اسکریپت هم هستند میتونن تماس بگیرن انجام میدیم.با تشکر

09374783440

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

دوستان کی می دونی اطلاعات اتصال به دیتابیش رو باید کجا وارد کنیم.ورژن سه بدون مشکل نصب شد ولی ورژن 3.4 با مشکل بر خوردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان یع مشکلی دارم ! مثلا وقتی میخام بک اپ دانش اموزان رو بزارم یا همون ثبت گروهی دانش اموزان و یا چند بخش دگ دیتابیس ارور رو میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز ابتدا خطای تولید شده رو قرار بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Server error

 

 

500

The website encountered an error while retrieving

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Server error

 

 

500

The website encountered an error while retrieving

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

این خطا به علت timeout هست . یعنی مدت زمان انتظار برای ارسال و دریافت اطلاعات توسط اتصال اینترنت شما یا سرور ضعیف است .

 

یا اینترنت شما ضعف دارد یا سرور جهت انجام این کار قدرتمند نیست .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.