mtmd88 0 ارسال شده در اسفند 16، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1400 سلام کمک از استاید عزیز اسکریپت فریر داخل هاست آپلود کردم هنگام راه انداری همه اطلاعات صحیح وارد میکنم و در آخر خطا error 500 میده چطوری میتونم مشکل برطرف کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اسفند 16، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1400 سلام؛ نسخه PHP هاست رو روی 5.6 یا 7.0 تنظیم کنید و حتما فایل htaccess رو چک کنید محتویاتش درست باشند. همچنین فایل error_log داخل پوشه اسکریپت رو چک کنید و اگر خطایی داده باشه اینجا قرار بدید تا بگیم مشکل از کدوم قسمته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtmd88 0 ارسال شده در اسفند 16، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1400 ممنون از راهنماییتون با پشتیبانی هاست تماس گرفتم گفتند php 5.3 خیلی قدیمی شده و روی هاست من فقط ورژن 7.4 و 8 نصب شده برای فروش اکانت قالب خاصی مد نظرتون نیست یا افزونه ووکامرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اسفند 16، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1400 نسخه 5.3 که بله کلا منسوخ شده ولی 5.6 هنوز روی اکثر هاستینگ ها فعال هست. اگه نتونستید از اسکریپت فریر استفاده کنید، می تونید با استفاده از ووکامرس و افزودنی لایسنس منیجر اقدام به فروش اکانت هاتون بکنید. این افزونه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. البته افزونه های تجاری در خصوص فروش لایسنس یا اکانت هم موجوده که باید بگردید یا از نسخه نال شدشون استفاده کنید ولی همین لینکی که دادم برای نیازتون کافیه و مشابه فریر عمل می کنه و هر اکانت یا به عبارتی لایسنس رو فقط به یک نفر می فروشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtmd88 0 ارسال شده در اسفند 16، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1400 خیلی ممنون لطف کردین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.