shayanhost 2 ارسال شده در آذر 3، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1398 باسلام من قالب زفایر را روی هاست نصب کردم به خوبی نصب شد و سایت بالا می اید اما هنگام ورد به پیشخوان سایت خطای زیر را می دهد Login request was rejected by Web Application Firewall Reason: Password is too weak Solution: Reset your password and try again روی هاست دایرکت ادمین که از سایت نت افزار تهیه کردم نصب شده است خواهشا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر انجمن Masih 6,271 ارسال شده در آذر 3، 1398 مدیر انجمن گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 1398 درود. این یک آپشن از سوی یک افزونه ی امنیتی هست که طبق متن ارائه شده میگه که رمزعبور حساب کاربریتون (مربوط به مدیریت) ضعیف هست. اگه امکان ورود به پیشخوان نیست، از قسمت "بازیابی رمزعبور" استفاده کنید، ایمیلتون رو وارد کنید و توسط لینکی که براتون ارسال میشه رمزعبورتون رو تغییر بدید. رمزعبورتون رو هم حداقل 8 کاراکتری انتخاب کنید ترکیبی از اعداد و حروف انگلیسی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tecnosanat 0 ارسال شده در آذر 4، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1398 من رمز عبور فراموش کردم از قسمت بازیابی رمز عبور هم استفاده می کنم هیچ ایمیلی برام ارسال نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر انجمن Masih 6,271 ارسال شده در آذر 4، 1398 مدیر انجمن گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1398 در 38 دقیقه قبل، tecnosanat گفته است : من رمز عبور فراموش کردم از قسمت بازیابی رمز عبور هم استفاده می کنم هیچ ایمیلی برام ارسال نمیشه از طریق phpmyadmin هاستتون رمزعبور حساب کاربری مدیریت رو تغییر بدید و وارد بشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در آذر 4، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1398 این موضوع به دلیل مسئله امنیتی پیش آمده البته دقیقا خاطرم نیست که قبلا توی نت افراز چنین مشکلی بوجود می آمد یا نه منظورم اینه دقیقا سرویسم از نت افراز گرفته بودم یا خیر ، من هم قبلا چنین مشکلی برخورده بودم که با روش آقای مسیح رفع شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده