• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
irmacfa

نحوه استفاده از اسکریپت های سایت بیست اسکریپت

13 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام وقت بخیر ، این اسکریپت هایی که تو سایت معرفی میکنید چطوری هست مثلا چطوری میشه بندازیش روی سایت همینطوری آپلود کنی رو هاست لینوکسی میاد بالا o.O

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

برخي از اسكريپت ها نياز به ديتابيس داره و برخي هم نياز نداره شما اسكريپت مورد نظر خودتون رو بگيد تا نحوه نصب و فعالسازي رو توضيح بدم

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

برای راه اندازی یک اسکریپت روی سایتتون، اون اسکریپت باید نصب بشه.

برای نصب اسکریپت های اضافه بطوری که به سایت اصلی (نصب شده روی دامین اصلی) صدمه نزنه و باعث خرابی سایتتون نشه، باید روی سابدامین یا ساب دایرکتوری نصبشون کنید.

خوده اسکریپت هم کلا دو دسته هست. یک دسته هستند که نیازی به دیتابیس ندارند، یعنی یک سابدامین می سازید و اسکریپت رو به درستی داخل پوشه ی اون سابدامین منتقل می کنید و آدرس ساب دامین رو اجرا می کنید و اسکریپت به خوبی کار خواهد کرد. اما اکثر اسکریپت ها نیاز به دیتابیس دارند. یعنی باید یک دیتابیس و نام دیتابیس و یوزر ایجاد کنید، و اسکریپت رو به اون دیتابیس متصل کنید.

اسکریپت هایی هم که به دیتابیس نیازمند هستند از دو طریق قابل نصب هستند که بستگی به خوده اسکریپت داره و طرح اون اسکریپت تعیین می کنه که چطور می تونید از اسکریپتش استفاده کنید. اکثر اسکریپت های این دسته، یک نصب کننده خودکار دارند. به این صورت که اسکریپت رو آپلود می کنید، ساب دامین رو باز می کنید و مثل یک فرم ازتون اطلاعاتی مثل مشخصات دیتابیس و اکانت مدیریت و... رو می خواد. 

و دسته ی دیگه هم اونهایی هستند که باید یک فایل sql رو در phpmyadmin دیتابیس مربوطه آپلود کنید و بعد اطلاعات دیتابیس رو در فایل کانفیگ به طور دستی وارد کنید.

 

اما به طور کلی آموزش نصب اکثر اسکریپت ها در بیست اسکریپت نوشته میشه (پایین همون پست در سایت اصلی یا در انجمن)

پسند شده توسط 5 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست محترم

من برای مثال یک اسکریپت سیستم مدیریت مدرسه Smart School نسخه 4.1.0 را برداشتم که نوشته اسکریپت دارای نصب خودکار می باشد .

برای تست این اسکریپت را میتوانم بروی لوکال کار کنم؟ آیا زمپ یا ومپ تفاوتی دارد ؟

من با زمپ امتحان کردم و فایل index را اجرا کردم ولی خطا داد.

متشکر میشوم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

براي تست پيشنهاد نميشه كه روي لوكال انجام بديد به دليل برخي محدوديت هايي كه وجود داره

 

برخي از اسكريپت ها هم تنها بر روي php نسخه ٧ به بالا قابل نصب هستن يا پيش نياز هايي دارند كه فقط در سرور ها قابل فعال سازي است

 

در نظر داشته باشيد تمامي اسكريپت هاي كه قرار مي گيرند اول يك بار تست و بعد قرار مي گيرند

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 55 دقیقه قبل، surushm گفته است :

اسکریپت دارای نصب خودکار می باشد

درود.

زمانی که نوشته دارای نصب خودکار هست، به این معنا هست که با ورود به آدرس سایت، اگر اسکریپت نصب نشده باشه، یک صفحه براتون بازخواهد شد که از اون طریق می تونید اسکریپت رو نصب کنید. این صفحه در اکثر مواقع شامل یک صفحه بررسی پیش نیازهاست که پیش نیازهای اسکریپت رو با موارد موجود داخل هاست و سرورتون مقایسه میشه و بهتون یک گزارش میده.

بعد از اون شامل یک فرم هست که اطلاعاتی مانند دیتابیس، نام کاربری و رمزعبور دیتابیس و اطلاعات حساب کاربری مدیریت کل رو ازتون دریافت می کنه و اسکریپت رو روی دیتابیس وارد شده نصب می کنه.

 

در 58 دقیقه قبل، surushm گفته است :

برای تست این اسکریپت را میتوانم بروی لوکال کار کنم؟

بهترین کار اینه که اسکریپت رو اگر می خواهید بطور حتمی استفاده کنید، اون رو روی یک هاست اشتراکی آنلاین راه اندازی کنید. همونطور که آقای صابریان اشاره کردن، برخی از موارد در اسکریپت ها نیازمند یک سرور آنلاین هستند.

برای مثال اسکریپت هایی  که دارای کران جاب هستند، حتما باید روی یک هاست آنلاین نصب و استفاده بشن. چون کران جاب در لوکال هاست قابل تنظیم و اجرا نیست. یا برخی از API ها مثل برنامه های گوگل، نقشه ها و... روی یک سرور انلاین بهتر کار می کنند.

اما با این وجود برخی از اسکریپت ها هم بدون مشکل روی لوکال هاست نصب می شن. مثلا وردپرس رو می تونید روی لوکال هاست نصب کنید، افزونه ها و قالب های مختلفی روی اون نصب کنید ولی همونطور که گفتم، همه ی اسکریپت ها هم قابل استفاده در لوکال هاست نیستند. برخی ها یا نصب نمی شن (به دلیل عدم وجود پیش نیازهای اسکریپت در لوکال هاست)، بعضی ها ممکنه نصب بشن، اما کارایی کاملی نخواهند داشت.

در نتیجه بهتره اسکریپت رو روی یک سابدامین روی هاست انلاین نصب و تست کنید.

 

در ۱ ساعت قبل، surushm گفته است :

آیا زمپ یا ومپ تفاوتی دارد ؟

برنامه های شبیه ساز سرور زیادی وجود داره. XAMPP بنابر نقد و بررسی اکثر وبمستران، بهترین گزینه برای شبیه سازی سرور روی کامپیوتر شخصی هست. ولی در نهایت اکثر این نرم افزارها کار یکسانی رو انجام میدن (همون فراهم کردن سرویس PHP و MySQL برای نصب و استفاده از اسکریپت بدون نیاز به سرور و هاست آنلاین).

 

در ۱ ساعت قبل، surushm گفته است :

من با زمپ امتحان کردم و فایل index را اجرا کردم ولی خطا داد

فایل های PHP رو مستقیما نمی تونید داخل مرورگر اجرا کنید. شما باید آدرس سایت رو وارد کنید تا اون فایل PHP توسط کتابخانه عمومی PHP پردازش بشه و بعد اجرا بشه.

برای نرم افزار XAMPP، ابتدا باید اسکریپت رو داخل پوشه ی htdocs موجود در مسیر نصب XAMPP قرار بدید. بعد داخل نرم افزار XAMPP سرویس های Apache و MySQL رو اجرا کنید. سپس داخل مرورگرتون،

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 رو اجرا کنید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جناب  

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

تشکر . توضیحات شما اینقدر کامل بود که جای سوال دیگری نگذاشتید. مرسی.

پس امکان لوکال ندارم و باید روی هاست اجرا کنم. چون در این زمینه بی تجربه هستم خواستم کمی تست کرده باشم. بهرحال متشکرم. 

ارادتمند 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جناب Masih

روش من برای اجرا در لوکال اشتباه بود  . روش درست را انجام دادم به صفحه نیا زمندی ها رسیدم و بعدش به صفحه دیتابیس .

MySQL Hostname را چی باید بزنم؟ چون هر چی میزنم خطا میده.

 آیا Database Name میبایست یک نام اختیاری باشد؟ هر نامی؟

تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جناب Masih

 

در 22 دقیقه قبل، surushm گفته است :

جناب Masih

روش من برای اجرا در لوکال اشتباه بود  . روش درست را انجام دادم به صفحه نیا زمندی ها رسیدم و بعدش به صفحه دیتابیس .

MySQL Hostname را چی باید بزنم؟ چون هر چی میزنم خطا میده.

 آیا Database Name میبایست یک نام اختیاری باشد؟ هر نامی؟

تشکر

قبل از جواب شما این موارد را انجام دادم. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، surushm گفته است :

MySQL Hostname را چی باید بزنم؟ چون هر چی میزنم خطا میده.

در لوکال هاست و هاست های اشتراکی آنلاین، HostName رو باید localhost وارد کنید. 

برخی از هاستینگ ها، مخصوصا هاست رایگان، Hostname متفاوتی دارند که در پنل هاست یا ایمیلی که براتون در ابتدای فعالسازی هاست فرستادن موجود هست. در باقی موارد، چه در هاست های cPanel و انلاین و چه در نرم افزار XAMPP و شبیه سازهای سرور دیگه، همون localhost باید وارد کنید.

 

در 3 ساعت قبل، surushm گفته است :

آیا Database Name میبایست یک نام اختیاری باشد؟ هر نامی؟

در هنگام ساختن دیتابیس و نام کاربری دیتابیس بله اختیاری هست و هر نامی می تونید وارد کنید. ولی در مراحل نصب، باید نام دیتابیس و نام کاربری دیتابیس رو که از قبل ساختید وارد کنید.

 

آموزش ساختن دیتابیس در لوکال هاست (نرم افزار XAMPP):

  1. مقاله انگلیسی:

    لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

  2. آموزش ویدیویی:

    لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

در هاست آنلاین با پنل cPanel، با مراجعه به بخش MySQL باید دیتابیس و نام کاربری رو بسازید. اگر نیاز داشتید داخل گوگل می تونید جستجو کنید : "ساخت دیتابیس در xampp"

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست محترم و بزرگوار

موارد انجام شد و نتیجه گرفته شد که آن اسکریپت لاتین است لذا کاربردی نیست .

بینهایت تشکر 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 دقیقه قبل، surushm گفته است :

دوست محترم و بزرگوار

موارد انجام شد و نتیجه گرفته شد که آن اسکریپت لاتین است لذا کاربردی نیست .

بینهایت تشکر 

درود مجدد،

بله اکثر اسکریپت ها به زبان لاتین و انگلیسی و همچنین LTR هستند. برای استفاده از اسکریپت ها طبیعتا باید وقت بزارید و اون اسکریپت رو خودتون فارسی سازی و راستچین کنید، یا به یک نفر که در این زمینه تخصص داره سفارش بدید تا براتون انجام بده و استفاده کنید.

اسکریپت هایی که درگاه پرداخت پی پال دارند رو هم می تونید سفارش بدید که یک درگاه پرداخت ایرانی (مثلا درگاه ملت یا زرین پال و ...) روی اون اسکریپت سوار کنند و از امکانات پرداختش هم استفاده کنید.

موفق باشید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله  متشکرم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.