architcture 3 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 4 ساعت قبل، amir232 گفته است : خیلیییییییی مخلصم فدات ارادت داریم ،نوکریم داداش امیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir232 4 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 1 دقیقه قبل، architcture گفته است : فدات ارادت داریم ،نوکریم داداش امیر حل شد مشکلت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
distort 0 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 سلام دوستان من اوتو لایک و کامنت و ... کار نمیکنه دقیقا کرون جاب رو هم همونی که تو آموزش هست گذاشتم منتها اگه مسیر تو روت هاست نباشه (مثلا تو یه فولدر دیگه س) بازم باید فقط آدرس دامنه مون رو بزنیم یا مسیر فایل های نکست پست تو هاستم باید باشه؟ الان هم رفتم تو هاستم میبینم یه عالمه فایل کرون جاب تو هاستم ساخته شده میشه دقیقا بگید این دستوره رو درست میزنم یا نه؟؟؟ wget -- spider -O - http://salam.ir/man/nextpost/cron >/dev/null 2>&1 این کد درسته یا باید فقط آدرس دامنه م رو بزنم؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
architcture 3 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 4 ساعت قبل، amir232 گفته است : حل شد مشکلت؟ آره داداش خیلی ازت ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir232 4 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 6 دقیقه قبل، distort گفته است : سلام دوستان من اوتو لایک و کامنت و ... کار نمیکنه دقیقا کرون جاب رو هم همونی که تو آموزش هست گذاشتم منتها اگه مسیر تو روت هاست نباشه (مثلا تو یه فولدر دیگه س) بازم باید فقط آدرس دامنه مون رو بزنیم یا مسیر فایل های نکست پست تو هاستم باید باشه؟ سلام باید حتمی مسیر کامل نصب اسکریپت رو بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
distort 0 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در هم اکنون، amir232 گفته است : سلام باید حتمی مسیر کامل نصب اسکریپت رو بدید اونوقت طبیعیه که وسط هاستم این همه فایل کرون جاب ساخته شده؟؟؟ از من هم دقیقا همین کار ها رو کردم ولی کارهای اوتوماتیک رو مثه لایک و فالو انجام نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir232 4 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 8 دقیقه قبل، distort گفته است : سلام دوستان من اوتو لایک و کامنت و ... کار نمیکنه دقیقا کرون جاب رو هم همونی که تو آموزش هست گذاشتم منتها اگه مسیر تو روت هاست نباشه (مثلا تو یه فولدر دیگه س) بازم باید فقط آدرس دامنه مون رو بزنیم یا مسیر فایل های نکست پست تو هاستم باید باشه؟ الان هم رفتم تو هاستم میبینم یه عالمه فایل کرون جاب تو هاستم ساخته شده میشه دقیقا بگید این دستوره رو درست میزنم یا نه؟؟؟ wget -- spider -O - http://salam.ir/man/nextpost/cron >/dev/null 2>&1 این کد درسته یا باید فقط آدرس دامنه م رو بزنم؟؟؟ به خاطر دستور کرون ایجاد شده، توی همین پست بگرد دستور صحیح رو بچه ها گذاشتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
distort 0 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 1 دقیقه قبل، amir232 گفته است : به خاطر دستور کرون ایجاد شده، توی همین پست بگرد دستور صحیح رو بچه ها گذاشتن 25 صفحه س یادتونه کدوم صفحه بود>؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir232 4 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 13 دقیقه قبل، distort گفته است : 25 صفحه س یادتونه کدوم صفحه بود>؟؟ نه متاسفانه، اشکال نداره تعداد صفحات زیاده، اتفاقا راهنمایی خوبی براتون هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
architcture 3 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 4 ساعت قبل، distort گفته است : 25 صفحه س یادتونه کدوم صفحه بود>؟؟ دوست عزیز فک کنم شما یاده رفته آدرس دامینت رو با yourwebsite.com جایگزین کنی wget -- spider -O - http://yourwebsite.com/cron >/dev/null 2>&1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
distort 0 ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 9، 1398 در 26 دقیقه قبل، architcture گفته است : دوست عزیز فک کنم شما یاده رفته آدرس دامینت رو با yourwebsite.com جایگزین کنی نه بابا این کار رو که انجام دادم دیگه در این حدم نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza5133 0 ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 سلام دوستان یکی نیست منو یاری کنه تنظیمات کران جاب در دایرکت ادمین چطوریه؟ با عکس باشه ممنون میشم و اینکه از کجا بدو نیم که درسب انجام دادیم تنظیمات رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansmv 10 ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 در در 9 اردیبهشت 1398 در 16:06، amir232 گفته است : بچه ها درست شد. فایل این لینک رو تو مسیر زیر جایگزین کنید. مشکل حل میشه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ../App/Vendor/mqp25/instagram-php/src/Reguest سلام داداش این لینکی ک گذاشتی expire شده ، لطف میکنی فایلو دوباره بفرستی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
qaqa655 0 ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 در در 9 اردیبهشت 1398 در 16:06، amir232 گفته است : بچه ها درست شد. فایل این لینک رو تو مسیر زیر جایگزین کنید. مشکل حل میشه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ../App/Vendor/mqp25/instagram-php/src/Reguest داداش لینک اکسپایر شده. امکانش هست دوباره بزاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
naeim.abasi 1 ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 1398 سلام دوستان من این فایل رو امتحان کردم مشکل حل شد 1- به این مسیر برین App/vendor/mgp/instagram-php/src/Request 2- فایل internal.php رو با فایل جدید جایگزین کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agsham 5 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1398 مرسی حل شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agsham 5 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1398 در در 1 اردیبهشت 1398 در 15:34، Masih گفته است : از دیتابیس بک آپ بگیرید، با نرم افزار NotePad++ باز کنید و تمامی آدرس های قدیمی رو به دامین جدید تغییر بدید. یکبار هم اسکریپت و ماژول ها رو از اول نصب کنید و دیتابیس رو ایمپورت کنید. سلام مسیح جان کرون جاب ها هر دقیقه یک فایل داخل هاست ایجاد میکنند و بعد از مدتی هاست پر میشه. چه کدی بزاریم فایل ایجاد نشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
distort 0 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1398 بچه ها خواهشا اگه کسی کامل میدونه چطوری کرون جاب رو درست کنیم بگه. واقعا ممنون میشم اصن میخاسم بدونم این فایلایی که هر 1 دقیقه یکبار ساخته میشه تو هاست طبیعیه؟ از من اصن برا لایک و کامنت و اینا کار نمی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armando 0 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1398 سلام من داشتم استفاده میکردم ولی متاسفانه الان موقع ورود به اکانت No configs given میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armando 0 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1398 در در 9 اردیبهشت 1398 در 04:51، amir232 گفته است : حل شد مشکلت؟ داداش لینکش اکسپایر شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad-m 2 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1398 سلام دوستان من یک پنل دارم که روش دوتا اکانت هست یکیشون فعاله و اون یکی غیر فعال الان برای هر دو پیام اومد که بدلیل نقض ضوابط مسدود شدن هر دو هم از دو پروکسی مختلف استفاده میکردن برای شما چنین موردی پیش اومده پیحجم خیلی مهمه ترو خدا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 13، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 1398 دوستان تازگی اکانت ها چرا خارج میشن ؟ ارور No configs given میده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza.saatchi@gmail.com 0 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1398 ربات من بدون هیچ دلیلی دو روزه از کار افتاده ، اکانت ادد میشه ولی فعالیتی انجام نمیشه مثل وقتی که کرون جابز تنظیم نشده باشه شده ، در صورتی که کرون جابز تنظیم شده و حتی یکبار ربات رو از صفر نصب کردم ولی مشکل حل نشد کسی میدونه چه مشکلی پیش اومده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
distort 0 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1398 سلام بچه ها من روی هاست بالا آوردم ربات رو الان دقیقا پروکسی های تضمینی از کجا میتونم گیر بیارم چون تو سایتایی که پروکسی رایگان میدند همه ش یا قطعه یا به رودی قطع میشه. اگه کسی میدونه چه کنم راهنمایی کنه حتی با هزینه دادن هم مشکلی نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
distort 0 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1398 سلام بچه ها این ربات رو روی هاست بنظرتون بهتره راه اندازی کنیم یا سرور مجازی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.