• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
mrsibmoz

grameasy
پرسش و پاسخ پیرامون اسکریپت GramEasy

169 ارسال در این موضوع قرار دارد

در 17 ساعت قبل، Masih گفته است :

 

مهندس من Grameasy 2 رو نصب کردم و هیچ مشکلی تا حالا نداشته فقط می اگر ممکنه مسیر نصب FFMPEG رو اگر بهم بگید و راهنمایی کنید نصب کنم ممنون میشم چون موقع ارسال ویدیو این ارور رو میده :

لطفا برای مشاهده attachment وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان من هرچی میزنم 

باز خطا میده

 

 

 

Couldn't connect to server: Failed to connect to 94.**.45.225 port *0: Connection refused

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، mahdi.pars گفته است :

مهندس من Grameasy 2 رو نصب کردم و هیچ مشکلی تا حالا نداشته فقط می اگر ممکنه مسیر نصب FFMPEG رو اگر بهم بگید و راهنمایی کنید نصب کنم ممنون میشم چون موقع ارسال ویدیو این ارور رو میده :

لطفا برای مشاهده attachment وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

درود.

اگه سرور مجازی از خودتونه، بهتره این نرم افزار رو در پوشه ی خوده اسکریپت NextPost نصب کنید. در تاپیک زیر، بخش "پرسش ها و راه حل ها" رو مورد 3 رو مطالعه کنید تا بتونید کانفیگ اسکریپت رو هم تغییر بدید برای این نرم افزار:

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، Masih گفته است :

درود.

اگه سرور مجازی از خودتونه، بهتره این نرم افزار رو در پوشه ی خوده اسکریپت NextPost نصب کنید. در تاپیک زیر، بخش "پرسش ها و راه حل ها" رو مورد 3 رو مطالعه کنید تا بتونید کانفیگ اسکریپت رو هم تغییر بدید برای این نرم افزار:

 

مهندس جان من برای اسکریپت Grameasy رو می خوام نصب کنم نه nextpost.

یکبار FFMPEG رو داخل مسیر زیر نصب کردم ولی بازم ارور داد :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

یکبار هم در مسیر زیر نصب کردم و بازم ارور داد :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. در نسخه 2 گرم ایزی که در سایت 20اسکریپت قرار داده شده، ماژول پرداخت(جهت فروش اشتراک) دیگه وجود نداره درسته؟ میشه از نسخه 1.9بهش اضافه کرد؟

کسی میدونه مشکل ارسال پیام دایرکت تکراری در هنگام فالووبک در نسخه جدید حل شده یا نه؟

کلا انتقال به nextpost رو پیشنهاد میکنید یا همین گرم ایزی خوبه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا در نسخه 1.9 خود به خود یه مشکلاتی بوجود آمده. بعد از زدن دکمه ایجاد فعالیت خودکار یا بعد از ویرایش، اصلا دکمه کار نمیکنه و هیچ چیز ذخیره نمیشه...در ذخیره تنظیمات هم همین مشکل وجود داره. کسی به این مشکل برنخورده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 27 مرداد 1397 در 16:21، mahdi.pars گفته است :

مهندس جان من برای اسکریپت Grameasy رو می خوام نصب کنم نه nextpost.

یکبار FFMPEG رو داخل مسیر زیر نصب کردم ولی بازم ارور داد :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

یکبار هم در مسیر زیر نصب کردم و بازم ارور داد :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

@Masih

مهندس درباره این مورد یک راهنمایی می کنید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 16 دقیقه قبل، mahdi.pars گفته است :

@Masih

مهندس درباره این مورد یک راهنمایی می کنید ؟

درود.

متاسفانه با این اسکریپت زیاد کار نکردم. چون از نظر شخصی من اسکریپت NextPost بهتره نسبت به گرام ایزی.

اما منظور از exampleuser همون پوشه ی یوزر هست که برای ایجاد هاستینگ روی سرور مجازیتون ایجاد شده و وب سرور در اون مسیر نصب شده.

اگر نشد، احتمالا با نصب در پوشه ی اسکریپت و تغییر در کانفیگ بتونید آدرس جدید رو به اسکریپت معرفی کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

تو نسخه 1.9 تو قسمت آنفالو گزینه dont unfollow my followers حذف شده میشه اضافش کرد؟
درواقع این گزینه برای انفالو کردن اونایی بود که فالو بک ندادن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 4 اسفند 1396 در 21:32، Configer گفته است :

درود

0 تا 100 این اسکریپت رو دراوردم

همه مشکلاتشو اوکی کردم

بزودی تایپیک جامع اموزشی این اسکریپت رو میزارم...

باتشکر

بسته بشه این تایپیک لطفا

سلام کجا میشه این اموزش رو دید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آیا ورژن ۱.۹ از کار افتاده؟ مال من دیگه کار نمیکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من این اسکریپت رو ورژن 2 رو نصب کردم

فایل کانفیگ رو هم تنظیم کردم اما صفحه سفید میاد

و توی ارور لاگز اینو نشون میده

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 دقیقه قبل، ipersi گفته است :

سلام من این اسکریپت رو ورژن 2 رو نصب کردم

فایل کانفیگ رو هم تنظیم کردم اما صفحه سفید میاد

و توی ارور لاگز اینو نشون میده

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

درود.

تابع mysqli باید روی هاستتون فعال باشه.

اگه سرور مجازی دارید، از طریق فایل php.ini فعالش کنید :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

اگه هاست اشتراکی دارید، وارد cPanel و بخش Select PHP Version بشید و از لیست توابع و ماژول ها، گزینه ی mysqli رو تیک بزنید. هر چند باید به صورت پیش فرض فعال باشه اما به هر حال ممکنه غیرفعال شده باشه و باید فعالش کنید.

اگر هم چنین گزینه ای ندیدید، از هاستینگ بخواهید براتون فعالش کنند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

تابع mysqli باید روی هاستتون فعال باشه.

اگه سرور مجازی دارید، از طریق فایل php.ini فعالش کنید :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

اگه هاست اشتراکی دارید، وارد cPanel و بخش Select PHP Version بشید و از لیست توابع و ماژول ها، گزینه ی mysqli رو تیک بزنید. هر چند باید به صورت پیش فرض فعال باشه اما به هر حال ممکنه غیرفعال شده باشه و باید فعالش کنید.

اگر هم چنین گزینه ای ندیدید، از هاستینگ بخواهید براتون فعالش کنند.

 

 mysqli فعال بوده و فعال هستش  اما هنوز این مشکل هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کرون جاب نسخه 2 کسی میدونه آدرسش کجاست ؟ اصلا کار نمیکنه نه لایک نه فالو هیچی هیچی

اگر کسی آدرس کرون جاب نسخه 2 پیدا کرد اطلاع بده 

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، loppyshiraz گفته است :

کرون جاب نسخه 2 کسی میدونه آدرسش کجاست ؟ اصلا کار نمیکنه نه لایک نه فالو هیچی هیچی

اگر کسی آدرس کرون جاب نسخه 2 پیدا کرد اطلاع بده 

ممنون

درود.

گرام ایزی 2.0 کران جابش از نوع URL هست نه فایل PHP . بنابراین شما باید در کران جاب آدرس وارد کنید نه مکان فایل php.

دستوراتی که باید اجرا کنید :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بهتره از cPanel استفاده کنید نه دایرکت ادمین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، Masih گفته است :

wget --spider -O -

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

>/dev/null 2>&1 wget --spider -O -

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

>/dev/null 2>&1 wget --spider -O -

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

>/dev/null 2>&1 wget --spider -O -

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

>/dev/null 2>&1 wget --spider -O -

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

>/dev/null 2>&1

استفاده کردم هیچ تغییری نکرد روی آدرس ها خطای 500 میزنه ، ماژولی خاص باید نصب باشه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، loppyshiraz گفته است :

کرون جاب نسخه 2 کسی میدونه آدرسش کجاست ؟ اصلا کار نمیکنه نه لایک نه فالو هیچی هیچی

اگر کسی آدرس کرون جاب نسخه 2 پیدا کرد اطلاع بده 

ممنون

سلام

چند روزی وقت گذاشتم ولی هیچ فعالیتی از نسخه 2 ندیدم بهتون پیشنهاد میکنم از نسخه 1.9 یا از اسکریپت nextpost استفاده کنید ولی بازم امتحان کنید اگه جواب گرفتید بگید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 دقیقه قبل، hani2200 گفته است :

سلام

چند روزی وقت گذاشتم ولی هیچ فعالیتی از نسخه 2 ندیدم بهتون پیشنهاد میکنم از نسخه 1.9 یا از اسکریپت nextpost استفاده کنید ولی بازم امتحان کنید اگه جواب گرفتید بگید.

منم چند روزی هست درگیرش هستم از فروم های ایرانی تا خارجی هرچی بوده جستجو کردم اما  چیزی که جواب بگیرم پیدا نکردم فقط ارسال پست کار میکنه بقیه امکانات جواب نمیده

اگر جواب گرفتم حتما قرار میدم که بقیه بتونن استفاده کنن :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

گرام ایزی 2.0 کران جابش از نوع URL هست نه فایل PHP . بنابراین شما باید در کران جاب آدرس وارد کنید نه مکان فایل php.

دستوراتی که باید اجرا کنید :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بهتره از cPanel استفاده کنید نه دایرکت ادمین

سلام مسيح جان

دلیل اجرا نشدن کرون جاب در این نسخه اینه وقتی گزینه لایک اتوماتیک رو در اسکریپت فعال میکنیم کرون جاب ارور 500 میده وقتی هم غیر فعال کنیم کرون جاب اجرا میشه ولی چون از اسکریپت لایک اتومایک غیر فعال است عملا فعالیتی صورت نمیگیره وقتی هم فعال کنیم کرون جاب ارور 500 میده حالا دلیلشو نمیدونم ميتونيد چك كنيد ببينيد مشكل كجاس؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

سلام مسيح جان

دلیل اجرا نشدن کرون جاب در این نسخه اینه وقتی گزینه لایک اتوماتیک رو در اسکریپت فعال میکنیم کرون جاب ارور 500 میده وقتی هم غیر فعال کنیم کرون جاب اجرا میشه ولی چون از اسکریپت لایک اتومایک غیر فعال است عملا فعالیتی صورت نمیگیره وقتی هم فعال کنیم کرون جاب ارور 500 میده حالا دلیلشو نمیدونم ميتونيد چك كنيد ببينيد مشكل كجاس؟

خیر عملی نمیشه قبلا تست کردم تمامی فعالیت هارو هم غیر فعال کنیم باز هم خطای 500 رو  میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 54 دقیقه قبل، loppyshiraz گفته است :

خیر عملی نمیشه قبلا تست کردم تمامی فعالیت هارو هم غیر فعال کنیم باز هم خطای 500 رو  میده

سلام

براي من وقتي غير فعال ميكنم ديگه ارور ٥٠٠ نميده.شما از كجا غير فعال كردين؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 20 دقیقه قبل، hani2200 گفته است :

 

سلام

براي من وقتي غير فعال ميكنم ديگه ارور ٥٠٠ نميده.شما از كجا غير فعال كردين؟

قسمت Auto activity هم در قسمت اکانت هم در قسمت تنظیمات

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه هنوز ارور ٥٠٠ كرون جاب داريد فايل php.ini رو ويرايش كنيد و خود كرون جاب هم از سي پنل حذف كنيد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

اگه هنوز ارور ٥٠٠ كرون جاب داريد فايل php.ini رو ويرايش كنيد و خود كرون جاب هم از سي پنل حذف كنيد

یعنی مشکل کرون جاب حل میشه ؟ 

بیشتر توضیح بده فایل php.ini رو باید چه تغییراتی داخلش داد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.