reza3056 0 ارسال شده در اسفند 24، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1396 سلام... چطور میتونم تو سایت وردپرسیم همچین امکانی رو ایجاد کنم؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میخوام مثه این صفحه داشته باشم کاربر باش کد موزیک تولید کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza3056 0 ارسال شده در اسفند 29، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 29، 1396 در در 24 اسفند 1396 در 03:28، reza3056 گفته است : سلام... چطور میتونم تو سایت وردپرسیم همچین امکانی رو ایجاد کنم؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میخوام مثه این صفحه داشته باشم کاربر باش کد موزیک تولید کنه کسی راهنمایی نمیکنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdikhanzadi 0 ارسال شده در خرداد 5، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1397 سلام دوست گرامی . اگه همچین چیزی میخوای باید از افزونه استفاده کنی و تا جایی که من میدونم افزونه ای براش نیست. باید خودت یه افزونه براش درست کنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.