AmiRoo 18 ارسال شده در مرداد 8، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1396 سلام.دوستان اینکه روی یک کلمه خاص سئو میکنن به طور مثال اسکریپت که اون سایت بیاد بالا چه طوری انجام میشه؟ من چند تا کلمه را می خوام سئو کنم (کلمه خیلی کلیک خوری مانند اسکریپت نیست) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مرداد 8، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1396 درود . زمانی که کلمه کلیک خور نیست ، یعنی ممکنه دفعات جستجوش در روز کم باشه ، وقت گذاشتن برای اون Keyword زیاد منطقی نیست . سئو کردن برخی از کلمات کلیدی سایت زمانی مفید هست که دفعات جستجوش بالا و تعداد رقیبان زیاد باشه . برای مثال کلمه اسکریپت رو جستجو کنید داخل گوگل ممکنه صدها سایت وجود داشته باشند (چه کوچیک چه بزرگ) که مطالبی دارند که محتواش اسکریپت هست ! در اسکریپت دیگه باید سئو رو اونقدر افزایش داد که از بین صدها سایت ، گوگل تصمیم بگیره شما رو در ابتدای نتایج قرار بده ، هر چند ممکنه هر صدتا سایت ، یک پست برای یک اسکریپت قرار بدن ، شما باید کاری کنید که گوگل ، اون محتوایی که قراره در ابتدای نتایجش قرار بده ، از سایت شما باشه . اما مثلا من یک شرکت تولیدی یک قطعه ای رو دارم که هنوز کمتر کسی باهاش آشنایی داره و ممکنه اون محصول زیاد جستجو نشه . در اینصورت اگر فقط اون محصول رو من ارائه کنم ، مطمئن باشید در نتایج اول خواهم بود! نام محصول اختصاصی هست، کسی هم از اون چیزی در سایتش ننوشته، پس زمانی که اون محصول جستجو بشه بنده در ابتدای نتایج گوگل خواهم بود. این یعنی در اینصورت نیازی نیست که اگه رقیبی برای سایت و موضوع سایتم ندارم ، بیام روی سئوی کلمه کلیدی تمرکز کنم . (طبق اون چیزی دارم می گم که با موضوع سایتتون آشنا شدم برای رفع مشکل قبلیتون) اکثر سایت های مثل سایت شما به تبلیغات بیشتر از سئو نیاز دارند . اگر هم تصمیمتون برای سئو کلمه کلیدی جدیه ، داخل اینترنت آموزش های فراوانی هست . موفق باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.