samadaskarii 6 ارسال شده در تیر 21، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1396 سلام دوستان آیا امکانش هست اسکریپتی که توسط Zend Guard با لاسینس کد گذاری شده است رو غیر فعال کنیم من میخوام نسخه ورژن php که 5.3 هست رو تغییر بدم به 7.1 اما این صفحه میاد و نمیشه اگر دوستان بزرگواری بکنند ممنون میشم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parswebdesign 21 ارسال شده در تیر 23، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1396 سلام سایتهایی هستند که ادعا میکنند اینکارو میتونند کنند مثلا این رو ببینید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. من خودم تست نکردم اما بعید میدونم بشه decode کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadaskarii 6 ارسال شده در تیر 23، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1396 یعنی هیچ راهی نداره که بشه ناکوتش کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parswebdesign 21 ارسال شده در تیر 23، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1396 به نظرم بهتره از یه هاست سی پنل استفاده کنید که امکان تغییر ورژن پی اچ پی رو بهتون میده اینطوری به راحتی ورژن رو میزارید روی 5.3 و استفاده میکنید. الان اکثر هاست های سی پنل این قابلیت روشون به صورت دیفالت فعاله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadaskarii 6 ارسال شده در تیر 23، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1396 من الان از هاست سی پنل استفاده میکنم الان هم ورژن php روی 5.3 می باشد اما وقتی تغییر میدم روی 7.1 این صفحه اروری که تصاویر در پست اول گذاشتم این ارور رو میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در تیر 23، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1396 سلام دوست عزیز برخلاف فرمایشات دوستمان هیچ ربطی به نسخه php نداره که بخواهید با هاست php 5.3 باشه مشکل فقط در یک چیز هست ماژول Zend Guard روی php 7.1 شما نصب نیست اگر سرور دارید به whm روت برید و توی ایزی آپاچی تیک Zend Guard را برای php 7.1 بزنید و کامپایل کنید درست میشه اگر هم هاست گرفتید و سرور ندارید به پشتیبانی هاستتون بگید براتون فعال میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadaskarii 6 ارسال شده در تیر 24، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 1396 منظور من حذف لاسینس روی اسکریپت هست رو میگم که میخوام کاملا حذف کنم یعنی بتونم بی نهایت روی چندین دامنه نصب کنم این اسکریپتی که من در اختیار دارم فقط روی یک دامنه قابل نصب هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در تیر 24، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 1396 سلام دوست عزیز برای حذف لایسنس به دو چیز احتیاج هست اول اینکه یک نرم افزار دیکد کننده لازم هست دوم اینکه برنامه نویسی بلد باشی مورد اول را که فکر نکنم نرم افزار قوی برای دیکد Zend پیدا بشه اونایی هم که هست بعد از دیکد یه کم به هم ریختگی دارند که باز برمیگردی به قضیه برنامه نویسی که مسلط باشی حل میشه حالا این اسکریپتتون تمام فایلهاش کد شده یا اینکه چند تاییش کد شده یکی از فایل های کد شده را بفرست چک کنم ببینم میشه کاری کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.