rezatehrani 0 ارسال شده در آبان 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 1393 امکانات هاست رایگان سامان وب : ارائه 10000 مگ فضای رایگان ارائه 100000 مگ ترافیک ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) اختصاص ادرس وب سایت نصب آنلاین سیستم های مدیریت محتوا ( Parked Domains ) اختصاص پنج عدد ( Addon Domains ) اختصاص پنج عدد ( SQL Databases ) اختصاص پنج عدد ( Email Accounts ) اختصاص پنج عدد ( FTP Accounts ) اختصاص پنج عدد ( Mailing Lists ) اختصاص پنج عدد ( Subdomains ) اختصاصی پنج عدد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1393 چرا ؟ مشکلش چیه ؟ آپتایم 0 هست ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezatehrani 0 ارسال شده در آبان 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 1393 این هاست برای کسی هست که هیچی بلد نیست من خودم با همین هاست شروع کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 1393 بسیار عالیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdimoalem 0 ارسال شده در آبان 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 1393 دامنه هاش پسوند داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 1393 دامنه هاش پسوند داره پس فکر کردی یک دامنه اختصاصی هم میدن پنیر مفت فقط توی تله موشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 عزیز هاست های فری دیگه ممنوعه یادم نیست کجا خوندم ولی دیگه ارائه هاست رایگان رو ممنوع اعلام کردند!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 من که تا حالا همچین خبری نخوندم ولی به دلایل امنیتی از این هاست ها اصلا استفاده نشه بهتره حالا چه برای تست چه برای کار دیگه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 من که تا حالا همچین خبری نخوندمولی به دلایل امنیتی از این هاست ها اصلا استفاده نشه بهتره حالا چه برای تست چه برای کار دیگه ای شما دلیلتون برای تایید نکردنش چیه؟؟ از نظر امنیتی یا چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 از نظر خیلی چیزا آیا چیز مفت رو الکی میدن؟ امنیت هم که اصلا نداره من خودم چیز مفت خیلی زیاد گرفتم از رسیلر و سرور و هاست گرفته تا بقیه از هیچکدوم هم خیری ندیدم دیگه هم طرفش نرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 خب برای تست اسکریپت های مختلف کاربرد میتونه داشته باشه که شما اونو هم منع کردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 باشه شما برو اسکریپت هاتو تست کن هر کسی به یه چیز علاقه داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 شماها چرا اينجوري ميكنيد!؟ هاست رايگان مگه نديدي و باهاش كارنكردي؟! اولا هاست رايگان دوجوره: 1- همون كه به "هاست رايگان" معروفه و معمولا 20 گيگ فضا ميدن و سي پنل فارسي و.... كه به هيچ دردي نميخوره. امنيت نداره. خيلي از توابع فعال نيست و حتي بدرد تست هم نميخوره. 2- هاست رايگان اصيل كه معمولا حداكثر تا 50مگ فضا ميدن و كنتر پنلش اورجينال و واقعي است و تمام توابع و پيشنياز ها رو برطرف ميكنه و اگر فضاي محدودش اجازه بده بدرد تست - پارك دامنه هاي فروشي - سايت هاي خيلي كوچيك غير قابل گسترش و ... ميخوره. اوكي؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 خب منم یک ساعته دارم همینو میگم دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 دوستان این سرویس های هاست مثل ugig ، xzn و ... ارزشی نداره . چون هم مشکل بهم میزنه رو اسکریپت ها هم نمی تونی مطمئن روش حساب کنی. تا چند روز آتی سایتی رو که هاست cpanel ارائه میده به شما معرفی می کنم . موفق باشید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 خب منم یک ساعته دارم همینو میگم دیگه بله ميدونم من طرف شمام با كانديداي مديريت بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 خب یه نمونه سایتی که 50 مگ هاست سی پنل اورجینال میده رو بفرمائید ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 خب یه نمونه سایتی که 50 مگ هاست سی پنل اورجینال میده رو بفرمائید ؟؟؟؟ این سایتی که من بهتون معرفی می کنم 80 مگابایت میده . فقط 2 روز صبر کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 هاست های رایگان مهم ترین مشکل شون دون تایم شدنشون هست. من سه ماه با این هاست ها کار میکردم یه روز نبود که به مشکل برنخورم اعصابم رو خورد کرد . اما برای هاست دانلود خوبه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matori73 3 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 خب یه نمونه سایتی که 50 مگ هاست سی پنل اورجینال میده رو بفرمائید ؟؟؟؟ درود ! پارس پک ؛ من خودم ازشون هاست رایگان گرفتم و راضی بودم ازش و بعدش هم که ارتقا دادم و ... فقط یک مورد، هاست های رایگان پارس پک از همه نظر اوکی هستن و کنترل پنل اونها، دایرکت ادمین هست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 خب یه نمونه سایتی که 50 مگ هاست سی پنل اورجینال میده رو بفرمائید ؟؟؟؟ مرواهاست 50 مگ هاست مادام العمر با دایرکت ادمین اورجینال. اگه خاستی بگیری امریکاشو بگیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 23، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 آدرسشو پ خ کن بهم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www 0 ارسال شده در آبان 23، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 آدرسشو پ خ کن بهم... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ولي متاسفانه ديگه طرح هاست رايگان رو جمع كرده! خوب شد من اونموقه 4تا گرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 23، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 مروا هاست[/url]ولي متاسفانه ديگه طرح هاست رايگان رو جمع كرده! خوب شد من اونموقه 4تا گرفتم یعنی الان هیچ گونه هاست رایگان بدین صورت اورجینال و مادام العمر وجود نداره؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1393 هاست خوب هیچ وقت همیشه رایگان نیست . سایت هایی هستن که لینوکس cPanel میدن ماه اول رایگان بعد هزینه رو می گیرن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.