mansour_bi2 140 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 خیر هر افزونه ای که می شود فقط shortcode فکر میکنم جواب دهد باید تست کنید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 فرم ثبت نام و فرم پرداخت با گراویتی فرم درست کنیم میشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1396 چرا؟!!!! شما بهتر هست قالب رو تغییر بدید نصب افزونه های زیاد باعث کاهش سرعت سایت و هزینه های ارتقاء هاست می شود. فرم گراویتی رو پیشنهاد نمی کنم چون ووکامرس رو میتونید سفارشی سازی کنید قالب متناسب با این کار رو انتخاب کنید محل فروشگاه رو ایران شهر: به عنوان مثال تهران بزارید ببینید کشور حذف میشود و یا قابل تغییر نمی باشد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 24، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 24، 1396 در 14 ساعت قبل، mansour_bi2 گفته است : چرا؟!!!! شما بهتر هست قالب رو تغییر بدید نصب افزونه های زیاد باعث کاهش سرعت سایت و هزینه های ارتقاء هاست می شود. فرم گراویتی رو پیشنهاد نمی کنم چون ووکامرس رو میتونید سفارشی سازی کنید قالب متناسب با این کار رو انتخاب کنید محل فروشگاه رو ایران شهر: به عنوان مثال تهران بزارید ببینید کشور حذف میشود و یا قابل تغییر نمی باشد. من از قالب صحیفه استفاده میکنم خودش ووکامرس و قالب فروشگاه داشت بیشتر گفتم فرم سفارش خوشگل تر بشه از گراویتی استفاده کنم .... افزونه سفارشی سازی ووکامرس مشکل با قالب من این هست عدم ناسازگاری داره ... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1396 دوستان این نتایج چطور درست میشه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1396 در 2 ساعت قبل، irmacfa گفته است : دوستان این نتایج چطور درست میشه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود مورد خاصی نداره هر 10 تا رو نشون میده که کل مطالب شما 16 تا هست !!! مشکل خاصی داره اعلام کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 در 14 ساعت قبل، mansour_bi2 گفته است : درود مورد خاصی نداره هر 10 تا رو نشون میده که کل مطالب شما 16 تا هست !!! مشکل خاصی داره اعلام کنید. نه منظورم اینه چطور میشه برش داشت ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 در 7 دقیقه قبل، irmacfa گفته است : نه منظورم اینه چطور میشه برش داشت ... تا به حال ندیدم شاید تو نتظیمات باشه در غیر اینصورت با کد نویسی میشه برداشت. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 آقا اینجا چرا بیشتر نمیشه اضافه کرد ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1396 (ویرایش شده) احتمال می دهم تداخل افزونه ایی باشد همه افزونه ها رو یک بار غیر فعال کنید. ویرایش شده اردیبهشت 26، 1396 توسط mansour_bi2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1396 در 20 ساعت قبل، mansour_bi2 گفته است : احتمال می دهم تداخل افزونه ایی باشد همه افزونه ها رو یک بار غیر فعال کنید. داخل دمو قالبو دیدم همینطور بود ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1396 دوستان داخل صفحه محصولات ووکامرس همون صفحه اصلیش چطوری میشه اسلایدر گذاشت ؟ الان من داخل برگه فروشگاه آمدم کد اسلایدر قرار دادم صفحه کوچولو نمایش میده آیا جای خاصی داره در ووکامرس که کد وارد بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در خرداد 4، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 1396 دوستان یه محصول چطور میشه سه تا ازش کاربر خریداری کنه ؟ یهنی بتونه تعداد انتخاب کنه از یه محصول با یک پست برای همه محصولات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza2500 0 ارسال شده در مرداد 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1396 سلام در ووكامرس من چرا تاريخ شمسي نميشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1396 در 10 ساعت قبل، hamidreza2500 گفته است : سلام در ووكامرس من چرا تاريخ شمسي نميشه ؟ درود. افزونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو نصب کنید و تنظیماتش رو انجام بدید. (در صفحه تنظیمات این افزونه ، تاریخ خورشیدی رو فعال کنید) به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در خرداد 10، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1398 آیا ما روشی داریم بشه برای بخش ووکامرس سایت قالب خاصی اضافه کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده