irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 سلام وقت بخیر دوستان در نسخه دمو قالب صحیفه بخش ووکامرس مرتب با قاببلیت زوم و بزرگتمایی وجود داره اما من ایجاد میکنم بهم میریزه و مثل دمو نمیشه راحل خاصی داره ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 درود سایز عکس رو کوچک تر کنید ببینید مشکل حل میشه؟ 400*500 رو بررسی کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 در هم اکنون، mansour_bi2 گفته است : درود سایز عکس رو کوچک تر کنید ببینید مشکل حل میشه؟ 400*500 رو بررسی کنید. نه اصلا با سایز نبود ریز ترین هم تست کردم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1396 درود باید تنظیمات ووکامرس رو بررسی کنید احتمال دارد از اونجا هم سایز بزرگ باشد. در غیر اینصورت احتمال دارد قالب مشکل داشته باشد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1396 سلام این خطا مربوط به مشکل استایل قالب هست نسخه دیگه از قالب رو نصب و برسی کنید. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 12، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 1396 در 6 ساعت قبل، sun.night902 گفته است : سلام این خطا مربوط به مشکل استایل قالب هست نسخه دیگه از قالب رو نصب و برسی کنید. موفق باشید. بله دقیقا مشکل از قالب بود با ورژن 4.5 صحیفه نسخه ووکامرس 3 مشکل داره نسخه 4.6 مشکل نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده