irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 4، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 1396 1- دوستان من یه سایت دارم که میخواستم فایل صوتی به نوعی پخش کننده آنلاین + پخش کننده آنلاین ویدیو در وب سایتم قرار بدم افزونه سریع و سبک برای پیشنهاد دارید ؟ 2- برای ویدیو افزونه وسرور بهتره یا آپارات ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اردیبهشت 4، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 1396 در 2 ساعت قبل، irmacfa گفته است : 1- دوستان من یه سایت دارم که میخواستم فایل صوتی به نوعی پخش کننده آنلاین + پخش کننده آنلاین ویدیو در وب سایتم قرار بدم افزونه سریع و سبک برای پیشنهاد دارید ؟ 2- برای ویدیو افزونه وسرور بهتره یا آپارات ؟ پیشنهاد من آپارات هستش ! چون اینطوری یک یج مخصوص برای خودت ایجاد میکنی و از طرفی چون از طریق آپارات میتونی کاربر و بازدید جذب کنی برای سایتت خودش این خوبه برای سایت شما. الآن سایت های معروفی مانند دیجیاتو،زومیت و... ویدیو هاشون رو درون آپارات آپلود میکنند. من پیشنهادم این هستش . این هم ویدیو پلیر مناسب: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک پست افزونه مد نظر در بیست اسکریپت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با احترام. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در اردیبهشت 4، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 1396 در ۱ ساعت قبل، gholamreza-alipoor گفته است : پیشنهاد من آپارات هستش ! چون اینطوری یک یج مخصوص برای خودت ایجاد میکنی و از طرفی چون از طریق آپارات میتونی کاربر و بازدید جذب کنی برای سایتت خودش این خوبه برای سایت شما. الآن سایت های معروفی مانند دیجیاتو،زومیت و... ویدیو هاشون رو درون آپارات آپلود میکنند. من پیشنهادم این هستش . این هم ویدیو پلیر مناسب: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک پست افزونه مد نظر در بیست اسکریپت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با احترام. ممنون بعد برای صوت چه پیشنهادی دارین ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در اردیبهشت 5، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 5، 1396 درود معمولا mp3-jplayer مورد استفاده قرار میگیره . پلیر های موجود در لیست زیر رو بنا بر امکانات و قابلت هاشون میتونید بسنجید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده