AmiRoo 18 ارسال شده در فروردین 15، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1396 سلام.دوستان شهرکی که زندگی میکنم میخوام سایت براش بزنم ,یه طورایی مدیریت کنیم کلشو به طور مثال ,ثبت نام به این صورت باشه که طرف مشخصات واحدشو بزنه(کدام منطقه,کدام بلوک,کدام واحد و..) به همراه مشخصات خودش پروفایلشون میخوام کامل باشه (بعد از ثبت نام اطلاعات را وارد کنن) که به طور مثال چند نفر هستند,چه شغل های,سرپرست و.. هر واحد هم وضعیتش(به طور مثال آماده شده,نشده,چند نفر ساکن هستن,مدیرش کیه ,از نظر موقعیت کجاست و...) میخوام زده باشه چنین چیزی روی وردپرس امکان پذیر هست؟ چی پیشنهاد می دهید برای مدیریت(مانند همان مدیریت کاربران یا مشتری هست اما میخوام فیلد هاش بیشتر باشه و بشه یه طوریایی پروژه یا همان ساختمان را مدیریت یا نظارت کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در فروردین 15، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1396 ایده خوبیه اما مشابهات زیادی داره... در حد ثبت اجاره و محاسبه حق شارژ و پردازش میزان مصرف برق متوسط اهالی بلوک تا مجتمع و حتی شهرک ها تازه گزینه های خیلی زیادی هم میشه بهشون اضافی کرد... مثلا تاریخچه تعمیرات و سوابق ملکی که برای سوابق جرائم بسیار کارآمد هست حتی امکان جستجوی شخص بر اساس کدپستی رو هم میشه اضافی کرد... مثلا فلان سال فلان کدپشتی متعلق به چه شخصی بوده و اگر بسته ای برای ساکن قبلی ارسال شده ولی به دستش نرسیده به دست کی رسیده حتی میتونه یه دفترچه خاطرات از ساکنین اجاره نشین باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در فروردین 15، 1396 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1396 سلام همچين اسكريپت موجود است فكر مي كنم قبلا هم تو بيست اسكريپت معرفي شده باشه اگه نه سعي ميشه براتون قرار بديم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در فروردین 15، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1396 در 7 ساعت قبل، AmiRoo گفته است : سلام.دوستان شهرکی که زندگی میکنم میخوام سایت براش بزنم ,یه طورایی مدیریت کنیم کلشو به طور مثال ,ثبت نام به این صورت باشه که طرف مشخصات واحدشو بزنه(کدام منطقه,کدام بلوک,کدام واحد و..) به همراه مشخصات خودش پروفایلشون میخوام کامل باشه (بعد از ثبت نام اطلاعات را وارد کنن) که به طور مثال چند نفر هستند,چه شغل های,سرپرست و.. هر واحد هم وضعیتش(به طور مثال آماده شده,نشده,چند نفر ساکن هستن,مدیرش کیه ,از نظر موقعیت کجاست و...) میخوام زده باشه چنین چیزی روی وردپرس امکان پذیر هست؟ چی پیشنهاد می دهید برای مدیریت(مانند همان مدیریت کاربران یا مشتری هست اما میخوام فیلد هاش بیشتر باشه و بشه یه طوریایی پروژه یا همان ساختمان را مدیریت یا نظارت کرد سلام و درود ،بنده در ابتدا به غیر از اسکریپت های اختصاصی در این رابطه که جناب صابریان پیشنهاد دادند ، برای راحت تر بودن شما در دسترسی و فارسی بودن و ...در ابتدا سیستم وردپرس و بعد از اون سیستم whmcs رو پیشنهاد میکنم ، از اونجایی که کار با این دو اسکریپت بسیار راحت و انعطاف پذیر است این پیشنهاد رو به شما دادم. وردپرس رو که میتونید از افزونه ی خاص اون نظیر یوزر پرو و... استفاده کنید و برای whmcs هم نیز میتونید خودتون از طریق پنل مدیریت حین ثبت نام کاربر فیلد مد نظرتون رو اضافه کنید. با احترام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در فروردین 15، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1396 در 1 ساعت قبل، هومان هرمزدی گفته است : ایده خوبیه اما مشابهات زیادی داره... در حد ثبت اجاره و محاسبه حق شارژ و پردازش میزان مصرف برق متوسط اهالی بلوک تا مجتمع و حتی شهرک ها تازه گزینه های خیلی زیادی هم میشه بهشون اضافی کرد... مثلا تاریخچه تعمیرات و سوابق ملکی که برای سوابق جرائم بسیار کارآمد هست حتی امکان جستجوی شخص بر اساس کدپستی رو هم میشه اضافی کرد... مثلا فلان سال فلان کدپشتی متعلق به چه شخصی بوده و اگر بسته ای برای ساکن قبلی ارسال شده ولی به دستش نرسیده به دست کی رسیده حتی میتونه یه دفترچه خاطرات از ساکنین اجاره نشین باشه سپاس ,بله جالبه اما من از نظر راحتی ساکنین دارم این کارو میکنم ایده نبود D: ,تا آن حد هم که بشه میشه اضافه کرد امکانات مثل همین حق شارژ که گفتید ,پرداخت کنن,مشخص باشه برای کدام واحد و بلوک هست ,اطلاعیه زده بشه و... در ۱ ساعت قبل، M.J Saberyan گفته است : سلام همچين اسكريپت موجود است فكر مي كنم قبلا هم تو بيست اسكريپت معرفي شده باشه اگه نه سعي ميشه براتون قرار بديم ممنون میشم معرفی کنید در 10 دقیقه قبل، gholamreza-alipoor گفته است : سلام و درود ،بنده در ابتدا به غیر از اسکریپت های اختصاصی در این رابطه که جناب صابریان پیشنهاد دادند ، برای راحت تر بودن شما در دسترسی و فارسی بودن و ...در ابتدا سیستم وردپرس و بعد از اون سیستم whmcs رو پیشنهاد میکنم ، از اونجایی که کار با این دو اسکریپت بسیار راحت و انعطاف پذیر است این پیشنهاد رو به شما دادم. وردپرس رو که میتونید از افزونه ی خاص اون نظیر یوزر پرو و... استفاده کنید و برای whmcs هم نیز میتونید خودتون از طریق پنل مدیریت حین ثبت نام کاربر فیلد مد نظرتون رو اضافه کنید. با احترام. درود ,بله بنده هم خودم نظرم روی وردپرس هست,از نظر ثبت نام که با همان یوزر پرو و... هست ,اما برای اینکه تفکیک کنیم هر شهرک,بلوک و... مدیر و.. اضافه کنیم کمی گیج کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.