hoseingolinejad 0 ارسال شده در فروردین 3، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1396 سلام دوستان من قالب رازروبد رو از سایت دانلود کردم ولی قالب بهم ریخته لطفا کمک کنید لینک سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در فروردین 3، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1396 درود "از عنوان مناسب تری استفاده کنید" + افزونه های قالب رو نصب کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoseingolinejad 0 ارسال شده در فروردین 3، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1396 همه افزونه هاشو فعال کردم نمیدونم چرا اونطوری میکنه در 10 دقیقه قبل، H A S A N گفته است : درود "از عنوان مناسب تری استفاده کنید" + افزونه های قالب رو نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در فروردین 4، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 4، 1396 سلام و وقت بخیر دوست عزیز لینک زیر قالبی هستش که ژاکت به رایگان قرار داده دانلود بفرمایید و تست کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoseingolinejad 0 ارسال شده در فروردین 4، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 4، 1396 در ۱ ساعت قبل، m1410 گفته است : سلام و وقت بخیر دوست عزیز لینک زیر قالبی هستش که ژاکت به رایگان قرار داده دانلود بفرمایید و تست کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نه درست نشد هر کاری کردم درست نشد شما میتونید درستش کنی لطفا این قالب لازممه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در فروردین 4، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 4، 1396 خو اینکارو انجام بدید تک تک افزونه ها رو غیرفعال و سایت رو چک کنید ببینید کدوم افزونه باعث اختلال شده اگر از افزونه ها هم نباشه وردپرس رو باید بروزرسانی یا راه اندازی مجدد کنید شاید درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در فروردین 4، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 4، 1396 (ویرایش شده) فایل های افزونه و قالب رو از هاست پاک کنید ، همینطور جداول افزونه و قالب رو بطور کامل حذف کنید . سپس دوباره از لینکی که دوستان فرستادن : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برا نصب دوباره قالب استفاده کنید . ویرایش شده فروردین 4، 1396 توسط voltag 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده