رفتن به مطلب

هیچ نرم افزاری جایگزین تلگرام نمیشود


AynaZ

پست های پیشنهاد شده

به گزارش صبحانه،محمود واعظی، اظهار کرد: هرکدام از این نرم‌افزارها مشتری خاص خودش را دارد، هم‌اینک عده‌ای در حال استفاده نرم‌افزار سروش هستند،  همچنان که عده‌ای دیگر نیز از بیسفون و لاین و واتس اپ و... بهره می‌برند.

وی درباره وضعیت فعالیت یا فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی در ایام انتخابات آتی عنوان کرد: شبکه‌های اجتماعی نقش افزایش اطلاع رسانی به مردم را دارند تا بدانند که برنامه هرکدام از کاندیداها چیست.

واعظی تاکید کرد: تا جایی که شبکه‌های اجتماعی در کارشان تخلفی صورت نگیرد، فعالیت آن‌ها ادامه پیدا می‌کند و قوه قضاییه، وزارت کشور، شورای نگهبان و شورای عالی فضای مجازی برای تبلیغات انتخابات دارای چارچوبی مشخص هستند و همه موظفند این چارچوب را رعایت کنند و تا زمانی که چارچوب و مقررات کشور از سوی شبکه‌های اجتماعی رعایت شود، چرا باید فیلترینگ شبکه‌های مجازی اعمال شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه درباره بومی‌سازی و به‌روز بودن تجهیزات مخابراتی تصریح کرد: در وزارت ارتباطات، تلاش زیادی صورت گرفت تا از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بومی سازی صورت پذیرد، هم اینک شبکه "توانا" را با تجهیزات داخلی که طرحی بزرگ با ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه و سرمایه‌گذاری است را اجرا می‌کنیم و همه تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آن ایرانی و داخلی است.

وی با بیان اینکه همه کابل‌هایی که در شبکه مخابراتی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و حدود ۲۰ هزار کیلومتر کابل و ساخت داخل است، عنوان کرد: قوت ما در نرم‌افزار و برنامه نویسی است و در حال حاضر جوانان ما در این خصوص، فعالیت‌های بزرگی را به انجام می‌رسانند.

منبع : ایسنا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...