AmiRoo 18 ارسال شده در اسفند 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 درود ,دوستان داخل ووکامرس میخوام حالت نمایش بزارم,که به صورت ,داخل هر ردیف یک محصول قراربگیرید , لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پیش فرض دیجی کالا .... الان سایت من به همین صورت هست ,اما سمت چپ زده حالت نمایش,میخوام پیش فرض سایتم به صورت لیست بشه نداره خوده سایت --- میخوام روی یک دکمه که گذاشتم... میخوام وقتی کلیک شد ,به صورت پاپ اپ باز بشه و فرم را پر کند(فرم از contect7 ساخته شده) گزینه هارو پر کنه و تمام... (مانند خبرنامه اما میخوام بعد از کلیک فرم باز بشه) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در اسفند 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 آدرس سایت ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در اسفند 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 برای درخواست دوم میتونید از افزونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در اسفند 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 در 8 دقیقه قبل، KINGERFAN گفته است : برای درخواست دوم میتونید از افزونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده کنید نصب کرده بودم اما نشد... چه طوری اضافه کنم؟ توی صفحه اول سایتم هست -- سایت به صورت لوکال هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در اسفند 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 این اموزشو دنبال کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای درخواست حالت نمایش حتما ادرس سایت باید باشه که ما ای دی / کلاسرو داشته باشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در اسفند 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 در 1 ساعت قبل، KINGERFAN گفته است : این اموزشو دنبال کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای درخواست حالت نمایش حتما ادرس سایت باید باشه که ما ای دی / کلاسرو داشته باشیم قالب : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KINGERFAN 406 ارسال شده در اسفند 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 کدوم صفحه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 در 10 ساعت قبل، AmiRoo گفته است : درود ,دوستان داخل ووکامرس میخوام حالت نمایش بزارم,که به صورت ,داخل هر ردیف یک محصول قراربگیرید , لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پیش فرض دیجی کالا .... الان سایت من به همین صورت هست ,اما سمت چپ زده حالت نمایش,میخوام پیش فرض سایتم به صورت لیست بشه نداره خوده سایت --- میخوام روی یک دکمه که گذاشتم... میخوام وقتی کلیک شد ,به صورت پاپ اپ باز بشه و فرم را پر کند(فرم از contect7 ساخته شده) گزینه هارو پر کنه و تمام... (مانند خبرنامه اما میخوام بعد از کلیک فرم باز بشه) مورد اول رو می تونید از افزونه تب ووکامروس استفاده کنید مورد دوم رو هم افزونه های زیادی هستند دوست عزیز از جمله ی همین Layered Popups که باید بش حالت دهید حال مشکل شما کجاست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در اسفند 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1395 در 7 ساعت قبل، KINGERFAN گفته است : کدوم صفحه ؟ فروشگاه,سایت بیاد بالا آدرس میدم اینجا ظاهرا نیست فرق میکنه با ماله ما در 1 ساعت قبل، AynaZ گفته است : مورد اول رو می تونید از افزونه تب ووکامروس استفاده کنید مورد دوم رو هم افزونه های زیادی هستند دوست عزیز از جمله ی همین Layered Popups که باید بش حالت دهید حال مشکل شما کجاست ؟ با کمک افزونه تب صفحه فروشگاه ما(سینگل پیچ) به صورت لیستی میشه محصولاتمون؟ مشکل جدا از مورد اول,مورد دوم هرکاری میکنم نمیشه بازم تست کنم ببینم اوکی میشه یاخیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1395 در در 1395/12/21, 23:26:51، AmiRoo گفته است : فروشگاه,سایت بیاد بالا آدرس میدم اینجا ظاهرا نیست فرق میکنه با ماله ما با کمک افزونه تب صفحه فروشگاه ما(سینگل پیچ) به صورت لیستی میشه محصولاتمون؟ مشکل جدا از مورد اول,مورد دوم هرکاری میکنم نمیشه بازم تست کنم ببینم اوکی میشه یاخیر بله با کمی ویرایش می تونید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.