POORIYA.BAT 0 ارسال شده در مهر 12، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1393 سلام دوستان من یه اسکریپت تبادل لینک هوشمند میخوام چنتا پیدا کردم و نصب کدم که هر کدام یه مشکلی داشت ... اگر کسی سالمشو داره بذاره ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مهر 12، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید به نظر بنده در این زمینه بهترین اسکریپت هست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
POORIYA.BAT 0 ارسال شده در مهر 12، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1393 خب حالا یه مشکلی من میخوام تو دامنه اصلی باشه نمیخوام تو ساب دامنه links باشه میشه ؟ کسی میتونه اوکی کنه دسترسی بفرستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مهر 12، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1393 بله میشه فرقی نمیکنه مثل همون آموزش نصبی که گفته توی همون صفحه نصب کنید توی روت هاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
POORIYA.BAT 0 ارسال شده در مهر 12، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1393 میشه دسترسی پ.خ کنم خودتون اوکی کنید؟؟/ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مهر 12، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1393 ما به صورت رایگان انجام نمیدیم! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده