saman19 0 ارسال شده در تیر 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1393 سلام قالب سایت+بوسه رو نصب کردم ولی مشکل داره ! بهم ریختست ! ممنون میشم کمکم کنید --------------- لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. -------------- لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در تیر 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1393 افزونه های مورد نیاز : wp-pagenavi wp-jalali link-manager cystats اینا رو حتما باید نصب کنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adgj 0 ارسال شده در مرداد 1، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 1، 1394 افزونه های مورد نیاز : wp-pagenavi wp-jalali link-manager cystats اینا رو حتما باید نصب کنید! سلام من همه این افزونه هارو نصب کردم بازم بهم ریختس !!! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون میشم کمکم کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1394 سایتتون بالا نمیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adgj 0 ارسال شده در مرداد 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1394 بخاطر دامنه tk سرعتش پایینه ، رفرش (F5) بزنین بالا میاد :65: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1394 بخاطر دامنه tk سرعتش پایینه ، رفرش (F5) بزنین بالا میاد :65: در کل قالب جالبی نیست. من صحیفه رو پیشنهاد می کنم. راحت و منعطف لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده