A B A D A N 237 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 سلام و خسته نباشید من این اسکریپن نصب کردم ولی هراسکنی که میکنم اصلا عکس صحفه اول اون سایت رو نمایش نمیده در صورتی که توی نسخه دمو و اصلی که واسه نمایش هست من تست کردم دامنه ها رو نمایش میده نصبش هم که چیزی نداره چون طبق آموزشش رفتم جلو ولی هیچ چیز خواصی نداشت و آسون بود عزیزان به نظرتون مشکل کجاست ؟ نام اسکریپت سئو : Turbo SEO Analyzer: نسخه 1.4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 سلام و خسته نباشید من این اسکریپن نصب کردم ولی هراسکنی که میکنم اصلا عکس صحفه اول اون سایت رو نمایش نمیده در صورتی که توی نسخه دمو و اصلی که واسه نمایش هست من تست کردم دامنه ها رو نمایش میده نصبش هم که چیزی نداره چون طبق آموزشش رفتم جلو ولی هیچ چیز خواصی نداشت و آسون بود عزیزان به نظرتون مشکل کجاست ؟ نام اسکریپت سئو : Turbo SEO Analyzer: نسخه 1.4 درود پیشنمایش محل نصب رو همراه یه یوزرنیم و پسورد تست رو بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اسفند 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1395 پیشنمایش محل نصب رو همراه یه یوزرنیم و پسورد تست رو بدید ببخشید دقیق منظورتون رو متوجه نشدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 12، 1395 ببخشید دقیق منظورتون رو متوجه نشدم جایی که نصب کردید ادرسش و بدید با یه یوزرنیم و پسورد جهت تست مشکل شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اسفند 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 22، 1395 دوستان اگر کسی هست بتونه با تیم بیاد روی سیتسم من و مشکل رو حل کنه خیلی عالی میشه اینطوری خودمم میبینم مشکل کجا بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.