AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 اگه قرار بود موهای پرپشتی داشته باشی از چه مدل مویی خوشت میومد ؟از موهای صاف خوشت میاد یا موهای وزوزی یا موج دار ؟یه مشخصه از هیکل خانومی که میخوای باهاش ازدواج کنی بده ؟هدفت از زندگی چیه ؟اعتقاداتت چه جوریه ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 مشکل جوونای امروزی به نظرت چیه ؟چقدر به مدرک تحصیلی ات مینازی ؟به خاطر مدرک میخونی یا علم ؟یه عکس از خط درشت خودت بزار . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 با سرنوشت دعوا کردی ؟اگه بخوای گوشیت رو عوض کنی چه مدلی میگیری ؟چه مارکی ؟بهترین کادویی که تا حالا گرفتی ؟بهترین کادویی که تا حالا دادی ؟احساست نسبت به بچه های کوچیک (مثلا 2 ساله ) ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 دوست داری چند تا بچه داشته باشی ؟از این که خواهر نداری خوشحالی یا نه ؟به نظرت نداشتن خواهر چقد در تلطیف نشدن روحیه ات تاثیر گذار بوده ؟اوج هیجانت چه شکلیه ؟اگه بخوای جای یه مدیر رو بگیری ترجیح میدی کدوم مدیر باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 عروسک بازی کردی تا حالا ؟از اقوام بیشتر با طایفه یمادریتون رفت و آمد دارید یا با اقوام پدریتون ؟بوده آدمی که ازش خیلی نفرت داشته باشید ؟احساس رو در یک جمله تعریف کن ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 خیلی سردهshy سرده ؟ نخواه گرم شه برات بد میشه آآآآ inlove 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 266- تو انتخابات مختلف شرکت میکنی ؟ هدفت چیه ؟ اره چون میگن قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود 267- عکس العملت در برابر متلک کوچه بازار چجوریه ؟ بی تفاوتم 268- پرواز بالای ابرا قشنگ تره یا پایین ابرا ؟. من توی ابر ها رو دوست دارمteeth 269- آخرین هدیه ای که گرفتی و دادی چی بوده ؟ 150 هزار تومن هدیه گرفتم 500 هزار تومن هدیه دادم 270- نطرت در مورد حرکات موزون چیه ؟(از منظر ورزشی ، فقهی ، سیاسی و ...) نظر ندارمhappycry 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 271- روزایی که حس خوبی نداری چکار میکنی ؟ مینویسم یا نقاشی میکشم272- نظریه ی تناسخ رو تعریف کن؟بهش اعتقاد داری؟ نمیدونم والا 273- تفاوت این جا با فروم هایی که میشناسی؟ جای دیگه ای هم هست مگه؟meh 274-چرا بعد از پنج شنبه ، شش شنبه نیومد ؟ چون هم نمیانlaugh 275-جمعه از کجا اومد ؟ از خونه بابش اومدهteeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 276-فرق "لگد" و "لقد" چیه ؟ لگد نوشتاری و لقد اشتباه گفتاری به علت تشابه آوایی گ و ق277-شماره ی کیا رو از بچه های فروم داری؟دختر و پسر همرو نام ببر. هیچ کسی رو 278-آیدی کیا رو از بچه های فروم داری؟دختر و پسر همرو نام ببر. هیچ کسی رو 279-چند نفر یاهو ایگنورت کردن؟کیا؟ من یاهو نداشتم 280- کجای کلاس میشینی؟ عموما چون قدم بلند بود آخر میشستم و بعد از مدتی که معلم ها به باهوش بودن من میرسیدند به زور من رو کنار خودشون نگه میداشتند 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 281-قشنگترین فیلمی که تا به حال دیدی؟ مارمولک282-به زندگیت به عنوان یه فیلم نگاه کن , به نظرت نمرش چند میشه؟ 101.54 از 20 283-چرا ادما انقدر ناشناخته اند؟ چون انسان ها فکر و ذهنی فعال دارند که هر لحظه داره یاد میگیره و این یادگیری پایانی نداره 284-تاحالاشده واسه خاطركاري به بنده خدا التماس كني ؟ اره یک بار 285-تاحالاشده از يه عمليت اينقدرناراحت بشي كه شب تاصبح خوابت نبره ؟ اره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 286- از سوال های طولانی خوشت میاد یا کوتاه؟ اگه سوال هایی که ضد حقیقت باشه چه کوتاه چه بلند خوشم نمیاد ( حقیقت با سند)287- از اون دسته ادمایی هستی که موقع حرف زدن دیگران ,اونا رو وادار میکنی تا زودتر حرفشونو بزنن؟ نه 288-به نظرت اين admin كيه ؟ نمیدونم 289-تا حالا استاد از كلاس بيرونت كرده؟ اگه اره چرا؟ نه خدا رو شکر استاد بخاطر من کلاس رو کنسل کرده من کلاس نرفتم کلاس کنسل شد 290-چرا ادما اين قد بي تفاوت و سنگدل شدن ؟ چو فقط دارن خودشون رو میبینن نه اطرافشون و نمیدونن اطرافشون بخشی از خودشون هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 و تعدادی دیگر سوال از چتر بازی خوشت میاد ؟ تا الان تجربه نکردم چیزی که بهش تعصب داشته باشی ؟ دینم از چه گلی خوشت میاد ؟ محمدی سرخ تو چه سنی میخوای ازدواج کنی ؟ 25 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 اگه قرار بود موهای پرپشتی داشته باشی از چه مدل مویی خوشت میومد ؟ همین مدل موی سادهاز موهای صاف خوشت میاد یا موهای وزوزی یا موج دار ؟ صاف یه مشخصه از هیکل خانومی که میخوای باهاش ازدواج کنی بده ؟ کمی قدش از من کوتاه تر و وزنش هم از من کمتر باشه نمیدونم چی بگم تا الان به مشخصات ظاهریش فکر نکردم هدفت از زندگی چیه ؟ پیشرفت اعتقاداتت چه جوریه ؟ خوبه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 مشکل جوونای امروزی به نظرت چیه ؟ بی هدفیچقدر به مدرک تحصیلی ات مینازی ؟ هیچی به خاطر مدرک میخونی یا علم ؟ علم یه عکس از خط درشت خودت بزار . oooooh 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 با سرنوشت دعوا کردی ؟ نهاگه بخوای گوشیت رو عوض کنی چه مدلی میگیری ؟چه مارکی ؟ سامسونگ بهترین کادویی که تا حالا گرفتی ؟ لپ تاب بهترین کادویی که تا حالا دادی ؟ گوشی احساست نسبت به بچه های کوچیک (مثلا 2 ساله ) ؟ دوستشون دارم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 دوست داری چند تا بچه داشته باشی ؟ 3 تااز این که خواهر نداری خوشحالی یا نه ؟ من خواهر دارم به نظرت نداشتن خواهر چقد در تلطیف نشدن روحیه ات تاثیر گذار بوده ؟ من خواهر دارم و خیلی دوستش دارم و همیشه بهم کمک کرده و بهم نه نگفته اوج هیجانت چه شکلیه ؟ میپرم هوا و دست میزنم برای خودم اگه بخوای جای یه مدیر رو بگیری ترجیح میدی کدوم مدیر باشه ؟ رایس جمهور 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 عروسک بازی کردی تا حالا ؟ اره برای خندوندن بچه هااز اقوام بیشتر با طایفه یمادریتون رفت و آمد دارید یا با اقوام پدریتون ؟ مادرم بوده آدمی که ازش خیلی نفرت داشته باشید ؟ نه احساس رو در یک جمله تعریف کن ؟ رضایت کامل از الان 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 28، 1395 سرده ؟ نخواه گرم شه برات بد میشه آآآآ inlove من دوست دارم گرم بشم تو این سرما یخ زدم what 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه؟غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 وصفی از صبر و حوصله ات؟ویژگیهای جذاب دختران و پسران و ویژگیهای غیر قابل تجمل آنها؟شدیدترین دعوای عمرت؟از چیا متنفری؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟جریان آواتور و امضات چیه؟علاقه ات به ورزش از چی سرچشمه میگیره و با چه دیدی به این موضوعات نگاه میکنی؟زیباترین بازیگر مرد و زنی که دیدی کیا بودن؟ ایرانی و خارجی!شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 بهترین ادکلنی که تاحالا زدی ؟(از لحاظ بو )کاربردی ترین وسیله حال حاضر در زندگیت ؟دوست داشتی الان چی داشتی ؟بهترین شهری که ازش خاطره داری ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 شده تاحالا اونقد سردت بشه که فکر کنی الان یخ میزنی ؟از چه آدمایی خوشت میاد ؟بهترین خصوصیت اخلاقی یه آدم به نظرت باید چی باشه ؟فکر میکنی تا کی بیست اسکریپت باشی ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 فکر میکنی باچند تا از کاربرای بیست اسکریپت تا آخر عمرت دوست بمونی ؟بهترین تنکسی که تا حالا گرفتی ؟(منظور این که خیلی از اون تنکس خوشت اومد )بهترین اتفاقی که ممکنه الان برات بیفته چی میتونه باشه ؟شکلکی رو که دوسش داری اینجا بزار دوست داری تا چند صفحه صندلی داغت بره جلو ؟بهترین وسیله ی نقلیه برا مسافرت به نظرت ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 29، 1395 کمی طنز گونه ! 1.دماغت خوشگله؟؟2.دوست داری یکه قلب زنده رو تو دستت بگیری؟؟3.برنامه کودک چیا نگاه میکردی؟؟4.تا حالا خون خوردی؟؟خوشمزست؟؟5.کی سیبیلات دراومدن؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده