wilsonam 0 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز خواستم بپرسم که سیستم راه اندازی این سایت چیه؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه چیزی مانند این دارید که بتونم باهاش سایتی برای لباس درست کنم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 درود فکر میکنم وردپرس باشه ولی در هر حال با وردپرس این کار امکان پذیر هستش با کیفیت و سئو بالا تر. شما میخواید سایت فروشگاه لباس بزنید ؟ قالب های فروشگاهی حرفه ای دارای بسته نصبی اسان نصب شبیه به دمو در ۵ دقیقه نصب و راه اندازی رایگان ۳۰ درصد تخفیف زمستان خواستید پیام خصوصی در خدمتم ایدی تلگرام ؛ @hasanofficial موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 سیستم مجیتو هست که خیلی جالبه اگه بتونی کار کنی خیلی راحته ولی مشکلش اینه که باید اختصاصی کار کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 میتونید از اوپن کارت یا همین طور که دوست خوبمون گقت از وردپرس استفاده کنید بستگی به خودتون داره که میخواید فقط فروشگاهی باشه یا کنار این فروشگاه میخواید وبلاگی هم داشته باشید اگه میخواید وبلاگ داشته باشید و مشگل هاست یا سرور ندارید میتونید در بخش فروشگاه از سیستم محتوای فروشگاهی استفاده کنید و در بخش وبلاگ از ورد پرس یا جوملا یا دروپال یا..... استفاده کنید و اگر مشکل در فضا ی هاست یا سرور دارید من تجربم میگه وردپرس خیلی بهتره تو این وقت ها چون هم بهت وبلاگ میده هم فروشگاه ولی کار کردنش یه کم پیچیده میشه که بعد مدتی همه چی اوکی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزخواستم بپرسم که سیستم راه اندازی این سایت چیه؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه چیزی مانند این دارید که بتونم باهاش سایتی برای لباس درست کنم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود سیستم مجیتو هس ولی توصیه میکنم سمتش نرید بهترین گذینه همین وردپرس و دروپال و ریتالایف برا کار شماست که در سبک همین مزون لباس استایل دارم چندین مورد خصوصی ارسال کنید تقدیم شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wilsonam 0 ارسال شده در بهمن 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 با تشکر از جواب های دوستان عزیز من برای فروشگاه سازی نمیخام زیاد مهم نیست فقط میخام یسری عکس و اطلاعات بزارم برای نمونه سایت خرید انلاین نیاز ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 با تشکر از جواب های دوستان عزیزمن برای فروشگاه سازی نمیخام زیاد مهم نیست فقط میخام یسری عکس و اطلاعات بزارم برای نمونه سایت خرید انلاین نیاز ندارم وردپرس بریزید قالب گالری روش نصب کنید قالب گالری هم تو همیار وردپرس هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 1395 با تشکر از جواب های دوستان عزیزمن برای فروشگاه سازی نمیخام زیاد مهم نیست فقط میخام یسری عکس و اطلاعات بزارم برای نمونه سایت خرید انلاین نیاز ندارم قالب های زیادی برا اینکار هستند بصورت رایگان بطور مثال : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما اگر پرمیموم میخواهید خصوصی برا بنده ارسال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.