H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1395 درود دوستان عزیز شما از چه کمپین تبلیغات بنری استفاده میکنید ؟ صبا ویژن که مبلغ پرداختیش 150 هزار هست خیلی بالا اینتورک هم که بخاطر پاپ اپ سایتمو تایید نکرد نکس وان نتورک هم که 50 هزار پول مفد کشید بالا و جلو چشمت دزدی میکنه با شمارشش کلیکس هم که شمارش دقیقی نداره خیلیا ازش خبر دارن بجز سایت های بالا سیستم معتبر معرفی کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 معتبرترینش همین صبا ویژن هس اما من توصیه می کنم یکبار به بخش لینکدونی پی سی دانلود سر بزنید یه لینک ازش بخرید نتیجحه ی + رو خواهید دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 معتبرترینش همین صبا ویژن هس اما من توصیه می کنم یکبار به بخش لینکدونی پی سی دانلود سر بزنید یه لینک ازش بخرید نتیجحه ی + رو خواهید دهید ممنون ایناز خانوم ولی من نمایش دهنده هستم نه اگهی دهنده به همین خاطر نیازی به پی سی دانلود ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 ممنون ایناز خانوم ولی من نمایش دهنده هستم نه اگهی دهنده به همین خاطر نیازی به پی سی دانلود ندارم پس برید سمت همین صبا ویزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 پس برید سمت همین صبا ویزن پرداختی و شمارش هاشون دقیق هستش ؟ چون خیلی از این سیستم ها دزد هستن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 پرداختی و شمارش هاشون دقیق هستش ؟ چون خیلی از این سیستم ها دزد هستن. خیر اینا معتبر هستند و توصیه میشه عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 خیر اینا معتبر هستند و توصیه میشه عزیز تشکر +قفل بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 تشکر+قفل بشه بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.