ariacomp.server 0 ارسال شده در مهر 4، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1393 سلام خیلی ممنون از کمک های شما من یه مشکل دارم وقتی کسی فایل رو میخره و تو پنل میره برای دانلود تو صفحه دانلود اررور میده Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home3/ariacomp/public_html/download.php on line 35 Fatal error: Call to undefined function fetchFile() in /home3/ariacomp/public_html/lib/class_core.php on line 455 ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مهر 4، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 4، 1393 دوست عزیز اگه میشه امضاتون رو تغییر بدید مباحث فیلترینگ یا لینک تو انجمن ممنوع هست اگه میتونی یه اسکرین شات بزار چون من هرچی کلیک میکنم نمیره واسه خرید یا افزودن کالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary 0 ارسال شده در بهمن 8، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1393 این اسکریپت ظاهراً با افزونه بانک ملت وورد پرس مچ نمیشه یا شاید هم من روشش رو بلد نیستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده