AmiRoo 18 ارسال شده در بهمن 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1395 درود ,دوستان میخوام به دسته بندی های ووکامرس که از طریق ابزارک اضافه میشن به سایتم ایکون یا عکس و همین طور اگر ایکون هست بک گراند بدم بهش اما هرچی میزنم نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید ---- همین طور از اسلایدر استفاده میکنم و صفحه ساز گرافیکی میخوام کاری کنم که اسلایدر پست ابزارک و... باشه (سایت بامیلو را ببینید اسلایدرش چه طوریه,هم چین چیزی تغریبا) اسلایدر رو لویشن و ویژوال کمپرس صفحه ساز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1395 درود برا آیکون این افزونه رو نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و این کد رو هم در هر جا میخواهید در دسته بندی نشون بده بزارید <?php if (function_exists('get_cat_icon_lite')) echo get_cat_icon_lite();?> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در بهمن 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1395 درود برا آیکون این افزونه رو نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و این کد رو هم در هر جا میخواهید در دسته بندی نشون بده بزارید <?php if (function_exists('get_cat_icon_lite')) echo get_cat_icon_lite();?> کد را کجا بزارم دسته بندی از طریق ابزارک هست و اینکه چه طوری میشه کاری کرد که بجای اینکه دسته بندی به سمت پایین باز بشه ,به سمت کنار باز بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1395 در هر جا که میخوائید نمایش بدید دسته بندی رو بطور مثال در header کدو بزارید و . . . تو ابزارک هم میتونید بزارید فرقی نداره ادرس ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در بهمن 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 در هر جا که میخوائید نمایش بدید دسته بندی رو بطور مثال در header کدو بزارید و . . . تو ابزارک هم میتونید بزارید فرقی نداره ادرس ؟ نشد,همان که پ.خ کرده بودم هست و اینکه الان دسته بندیش به سمت پایین باز میشه,چه طوری کاری کنم به سمت طرفین با بشه؟پایین نره دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 نشد,همان که پ.خ کرده بودم هستو اینکه الان دسته بندیش به سمت پایین باز میشه,چه طوری کاری کنم به سمت طرفین با بشه؟پایین نره دیگه حتما میشه دوست عزیز باید دقیق بزارید کدهارو ( برای بنده ادرس نداده ائید ؟ ) دسته بندی ا یا افزونه مگامنو نصب کنین یا باید ویرایش در کدهای استایل دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در بهمن 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1395 حتما میشه دوست عزیز باید دقیق بزارید کدهارو ( برای بنده ادرس نداده ائید ؟ ) دسته بندی ا یا افزونه مگامنو نصب کنین یا باید ویرایش در کدهای استایل دهید درود ,مجدد ارسال شد تا حدودی مشکلم رفع شد اما هنوز ایکون های که میخوام اضافه کنم نمیشه,از ایکون پیش فرض خودش استفاده میکنه و اینکه میخوام کلا به سمت راست برن,مجدد توی زیر منو میاد پایین. و اینکه با ووکامرس(دسته بندی هاش) همخوانی داره؟چون اضافه نشد دسی وارد کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 1395 سلام خیر اون افزونه با ووکامروس همخونی نداره ولی با وردپرس ست هسش از فونت ایکن هم میتونین بصورت class استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.