0098511 1 ارسال شده در بهمن 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1395 سوال ساده ای دارم این کد رو میخوام در یک خط نمایش بدم باید چه تغییری بدم ممنون دوستان <input type="email" name="EMAIL" placeholder="ایمیل را وارد کنید" required> <input type="submit" value="تایید"> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در بهمن 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1395 میشه واضحتر بیان کنین. دکمه بیاد بغل فیلد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1395 باید از css استفاده کنی مبشه این نمونه رو دقیق ببینم کجاست که میخواین تو یک خط قرارش بدین ادرس بدید که کد اصلیش رو بهتون بدم تا تو یک خط قرار بگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1395 سوال ساده ای دارماین کد رو میخوام در یک خط نمایش بدم باید چه تغییری بدم ممنون دوستان <input type="email" name="EMAIL" placeholder="ایمیل را وارد کنید" required> <input type="submit" value="تایید"> درود انتقال به بخش پرسش و پاسخ لطفا دقت کنید ! واضح توضیح بدید دوست عزیز و یا اگر ادرسی دارید از نمونه ائی که میخواهید رو بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0098511 1 ارسال شده در بهمن 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 1395 سلام. آره می خواهم بیاد بغل فیلد آدرس papazh.com قسمت خبرنامه <p> <input type="email" name="EMAIL" placeholder="لطفا ایمیل را وارد نمایید" required> </p> <input type="submit" value="ارسال"> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0098511 1 ارسال شده در بهمن 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1395 کسی نمیتونه کمک کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 1395 سلام داشتم ویرایش میکردم ولی این طور که معلومه باید کل قالب رو ویرتیش کرد یا شاید هم روشی داشته باشه من بلد نیستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0098511 1 ارسال شده در بهمن 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 1395 فکر می کردم یک دستور سادس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 1395 فکر می کردم یک دستور سادس دسرسی بفرستید روی قالب باید بررسی شه کار دوست عزیز اینطوری نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در بهمن 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 1395 فکر می کردم یک دستور سادس من هر روشی که فکرم میرسید رو رفتم ولی باید کل قالب رو داشته باشم تا بخش هایی که لازم هست ویرایش بشه باز من روش دیگه ای نمیشناسم شرمنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.