aminbagheri 0 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 سلام خسته نباشید آیا اسکریپی یا چیزی هست من میخوام مثلا یه فایل zip رو از سرور سایت دانلود ها به هاست دانلود خودم منتقل کنم و رمز فایل فشرده رو هم تغییر بدم آیا امکانش هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 درود برای انتقال فایل ها اسکریپت هستش ولی برای تغییر رمز باید فایل دانلود و ویرایش کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminbagheri 0 ارسال شده در بهمن 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 درود برای انتقال فایل ها اسکریپت هستش ولی برای تغییر رمز باید فایل دانلود و ویرایش کنید یعنی راهی نیست آنلاین بشه تغییر داد آخه بعضی ها میگفتن یه پلاگین داره اسمش هم ریموت بود ولی من پیدا نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 یعنی راهی نیست آنلاین بشه تغییر داد آخه بعضی ها میگفتن یه پلاگین داره اسمش هم ریموت بود ولی من پیدا نکردم ریموت برای انتقال فایل ها هستش ولی امکان تغییر رمز فایل زیپ نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 سلام خسته نباشید آیا اسکریپی یا چیزی هست من میخوام مثلا یه فایل zip رو از سرور سایت دانلود ها به هاست دانلود خودم منتقل کنم و رمز فایل فشرده رو هم تغییر بدم آیا امکانش هست درود بله امکان دارد. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 یعنی راهی نیست آنلاین بشه تغییر داد آخه بعضی ها میگفتن یه پلاگین داره اسمش هم ریموت بود ولی من پیدا نکردم درود از کدهای php یا ssh می تونید انتقال بدید و بهترین توعش همون رپیدلیچ هس که می تونید پسوردشم عوض کنین فایل رو در اون بخش که فقط مربوط به رمز گازی هس نه باز گردن رمز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminbagheri 0 ارسال شده در بهمن 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 فقط نن درودبله امکان دارد. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید. فقط ننوشته پسورد رو بعد از اکسترک چطور تغییر بدم و پسورد مورد نظر خودم رو بزارم شما خوردتون میدونید بگید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 فقط نن فقط ننوشته پسورد رو بعد از اکسترک چطور تغییر بدم و پسورد مورد نظر خودم رو بزارم شما خوردتون میدونید بگید؟ این اسکریپت تقریبا همه کارهایی که با وین رر winrar توی کامپیوتر انجام میدهید توی هاست براتون انجام میده (بجز تغییر پسورد فایل). بهتر است از سرور مجازی استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminbagheri 0 ارسال شده در بهمن 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 این اسکریپت تقریبا همه کارهایی که با وین رر winrar توی کامپیوتر انجام میدهید توی هاست براتون انجام میده (بجز تغییر پسورد فایل).بهتر است از سرور مجازی استفاده کنید. فقط میتوان ازش لینک دانلود مستقیم گرفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.