bhmthe 0 ارسال شده در بهمن 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1395 من چند روزی هست قالب انیمیشنی ها رو دانلود کردم و بعد نصب به مشکل خوردم وقتی پلاگین نصب میکنم فعال سازی صفحه سفید میشه همینطور در انتشار مطالب یا در مطلبی وقتی میخوام عکس آپلود کنم در نوشته قرار نمیگیره در لاگین صفحه مدیریت به مشکل خوردم حتی کد : //fix for cookie error while login. function set_wp_test_cookie() { پاک کردم اما مشکلم حل نشد. - سفید شدن صفحه بعد از آپدیت هر صفحه و تنظیمات - کوکی ها به خاطر خروجی غیر منتظره مسدود هستند - آپلود عکس و درج نشدن در مطلب لطفا راهنماییم کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 درود کوکی های مرورگر رو پاک کنید مجدد تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 من چند روزی هست قالب انیمیشنی ها رو دانلود کردم و بعد نصب به مشکل خوردموقتی پلاگین نصب میکنم فعال سازی صفحه سفید میشه همینطور در انتشار مطالب یا در مطلبی وقتی میخوام عکس آپلود کنم در نوشته قرار نمیگیره در لاگین صفحه مدیریت به مشکل خوردم حتی کد : //fix for cookie error while login. function set_wp_test_cookie() { پاک کردم اما مشکلم حل نشد. - سفید شدن صفحه بعد از آپدیت هر صفحه و تنظیمات - کوکی ها به خاطر خروجی غیر منتظره مسدود هستند - آپلود عکس و درج نشدن در مطلب لطفا راهنماییم کنید با تشکر درود انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! ببنید عزیز مشکل شما در بخش cookie هسش / شما دستکاری کرده ائید انگار در کوکی های خودتون تنظیمات رو ریست کنید یکبار و تست کنید ادرس محل نصب ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bhmthe 0 ارسال شده در بهمن 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 من مجددا نصب کردم آخرین نسخه وردپرس نصب کردم ، قالب مجدد دانلود کردم و نصب کردم ؛ افزونه هارو از خود وردپرس پلاگین نصب کردم اما مجددا همون مشکل کوکی هارو پاک کردم از چند مرورگر هم استفاده کردم koreiha.ir/wp-admin لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حالت دیباگش فعال کردم ی سری ارور از فانکشن میده wp-content/themes/AnimationiHa/functions.php on line 398 wp-content/themes/AnimationiHa/functions.php on line 317 تو فایل فانکشن قالب از خط 317 تا 404 پاک کردم دست شد اما ی سری ارور دیکه هنوز هست: Notice: has_cap از نگارش 2.0.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونهها و پوستهها از رده خارج شده است. از نقشهای کاربری و تواناییها بهجای آنها استفاده کنید. wp-includes/option.php on line 828 wp-includes/functions.php:4020 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 درود از ورژن های پایین تر وردپرس استفاده کنید. 4.5.6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1395 من مجددا نصب کردم آخرین نسخه وردپرس نصب کردم ، قالب مجدد دانلود کردم و نصب کردم ؛ افزونه هارو از خود وردپرس پلاگین نصب کردم اما مجددا همون مشکل کوکی هارو پاک کردم از چند مرورگر هم استفاده کردم koreiha.ir/wp-admin لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حالت دیباگش فعال کردم ی سری ارور از فانکشن میده wp-content/themes/AnimationiHa/functions.php on line 398 wp-content/themes/AnimationiHa/functions.php on line 317 تو فایل فانکشن قالب از خط 317 تا 404 پاک کردم دست شد اما ی سری ارور دیکه هنوز هست: Notice: has_cap از نگارش 2.0.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونهها و پوستهها از رده خارج شده است. از نقشهای کاربری و تواناییها بهجای آنها استفاده کنید. wp-includes/option.php on line 828 wp-includes/functions.php:4020 ببنید عزیز این ارورها در فانکشن شما مربوط به استایل و ناسازگاری با نسخه ی وردپرس و تداخل در افزونه هاست شما استایل دیفالت رو تست کنین و سپس یگسن دز اونم این ابرادات هسش یا خیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.