رفتن به مطلب

ایمیل تکمیل فرآیند خرید به مدیران مختلف در ووکامرس

shervin.s

پست های پیشنهاد شده

با سلام

می خواستم ببینم در ووکامرس افزونه ای وجود داره که، وقتی شخص یا اشخاصی از یک فروشگاه خرید میکنن ، ایمیل درخواست تکمیل فرآیند خرید به ایمیل فروشنده های تعیین شده ی بره؟

با تشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

تو تنظیمات افزونه وکامرس مگه همچین قابلیتی نیست ؟

EDD همچین امکانی رو داره

لینک به دیدگاه

درود

تو تنظیمات افزونه وکامرس مگه همچین قابلیتی نیست ؟

EDD همچین امکانی رو داره

من فقط در قسمت تنظیمات ایمیل ارسال برای یک مدیر رو دیدم و گزینه ی دیگه ای پیدا نکردم.

لینک به دیدگاه

من فقط در قسمت تنظیمات ایمیل ارسال برای یک مدیر رو دیدم و گزینه ی دیگه ای پیدا نکردم.

این افزونه رو تست کنید

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

این افزونه رو تست کنید

با تشکر از شما دوست عزیز

منتها این افزونه تایید اعتبارسنجی ایمیل خود مشتری هستش، یعنی اطلاعات خرید به ایمیل خود مشتری ارسال میشه نه به مدیر مربوطه ارائه دهنده محصول

لینک به دیدگاه

با تشکر از شما دوست عزیز

منتها این افزونه تایید اعتبارسنجی ایمیل خود مشتری هستش، یعنی اطلاعات خرید به ایمیل خود مشتری ارسال میشه نه به مدیر مربوطه ارائه دهنده محصول

این مورد هم چک کنید

تا جایی ک گشتم همین دو مورد بودن

بازم اینا نبودت دسترسی بدین

وکامرس چک کنم

لینک به دیدگاه

این مورد هم چک کنید

تا جایی ک گشتم همین دو مورد بودن

بازم اینا نبودت دسترسی بدین

وکامرس چک کنم

ممنون از پیگیریتون ، این هم باز ایمیل رو برای مشتریان با یک ظاهر زیبا ارسال میکنه، راستش فعلا" سایت روی لوکال هاست هستش، ولی من تقریبا" میشه گفت همه ی تنظیماتش رو چک کردم و

نتونستم چیزی پیدا کنم.

لینک به دیدگاه

با سلام

می خواستم ببینم در ووکامرس افزونه ای وجود داره که، وقتی شخص یا اشخاصی از یک فروشگاه خرید میکنن ، ایمیل درخواست تکمیل فرآیند خرید به ایمیل فروشنده های تعیین شده ی بره؟

با تشکر

همچین افزونه ای من ندیدم مگر اینکه منظور شما همکاری در فروش محصولات باشه که برای هر محصول مقداردرصد از هر فروش با لینک داده شده کاربر داده شه.

و بعد از هر خرید از لینک همکار درصد به حساب کاربری و ایمیل به آن داده میشود.

افزونه فارسی ووکامرس همکاری در فروش Affiliate WP

لینک به دیدگاه

با سلام

با تشکر

• درود

• روشی هس در خود ووکامروس که باید بطور کل تنظیم و برررسی کنین این لینک اموزشش

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• موارد بعدی هم از طریق افزونه ها هس که دوستان در بالا اشاره فرمودند

لینک به دیدگاه

• درود

• روشی هس در خود ووکامروس که باید بطور کل تنظیم و برررسی کنین این لینک اموزشش

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• موارد بعدی هم از طریق افزونه ها هس که دوستان در بالا اشاره فرمودند

با تشکر از پاسختون

بنده قبل از مطالعه ی این لینک ، تنظیمات رو با دقت مرور کردم، پس از مطالعه ی لینک ارسالی شما ، باز هم به همان تنظیمات اشاره شد.

یعنی در قسمت تنظیم ایمیل سفارش جدید ، این امکان رو داره که برای چندین ایمیل ارسال بشه، ولی مشکل من اینه که من دسته بندی های متفاوتی در فروشگاه دارم که

که در هر دسته بندی تعدادی فروشنده وجود دارد، و عملا" این تنظیمات مناسب من نیست ، چرا که در ارسال ایمیل سفارش جدید برای هر محصول برای تمام فروشندگان که ایمیلشون

درج شده ارسال میشه و نه فقط محصول مشخص شده برای یک فروشنده.

نمی دونم شایدم یه همچین امکانی وجود نداشته باشه توی ووکامرس و مثلا" باید از افزونه های چند فروشندگی استفاده کرد تا همه محصولات به تفکیک فروشنده بشه تا این امکان بوجود بیاد.

لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسختون

بنده قبل از مطالعه ی این لینک ، تنظیمات رو با دقت مرور کردم، پس از مطالعه ی لینک ارسالی شما ، باز هم به همان تنظیمات اشاره شد.

یعنی در قسمت تنظیم ایمیل سفارش جدید ، این امکان رو داره که برای چندین ایمیل ارسال بشه، ولی مشکل من اینه که من دسته بندی های متفاوتی در فروشگاه دارم که

که در هر دسته بندی تعدادی فروشنده وجود دارد، و عملا" این تنظیمات مناسب من نیست ، چرا که در ارسال ایمیل سفارش جدید برای هر محصول برای تمام فروشندگان که ایمیلشون

درج شده ارسال میشه و نه فقط محصول مشخص شده برای یک فروشنده.

نمی دونم شایدم یه همچین امکانی وجود نداشته باشه توی ووکامرس و مثلا" باید از افزونه های چند فروشندگی استفاده کرد تا همه محصولات به تفکیک فروشنده بشه تا این امکان بوجود بیاد.

• بله متوجهم بالا هم گفتم تنظیمات رو بررسی کنید و از افزونه های معرفی شده استفاده کنید

• اما اینرو در نظر بگیرید که همچین موردی در ووکامروس نیس و حتما باید از افزونه هایی مثل دکان و یا همکاری در فروش استفاده کنین تا به نتیجه برسین

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...